Grandiózna reklamná masáž o novovydaných komiksoch, ktorá na nás útočí z Albatrosu a jemu podriadených mediálnych domov je až neznesiteľná. Človek fakt nič neprehliadne... :/
Zack: to je teda teror ..... já ty seznami používám, jako nákupní seznami, který si třídim dle potřeb. ..... Tak zase do řady a přizpůsobim se nefunkčnímu systému;-)
Zack: a) mám dojem, že dřív to tak nebylo. Respektivě, já si to nově nijak nepřenastavil, viz. bod B, a teď tam sem. .... b) proto chci zpět tu editaci, nebo kde mám teď hledat možnost vyškrtnutí z veřejného prostranství?
to Zack: tak Andre je videt v sekci "sbirky". Neni videt, kolik ma comicsu, ale tak nejak si dokazes udelat predstavu, kdyz vis, ze je na 31 pricce. Ja jsem stale zcela neviditelny:).
andre: Je videt jen, ze shanis 7 comicsu. A opakuju, mas to nastaveny, ze videt byt nemas. A videt nejsi, at jsem nebo nejsem zalogovany. Prosim vas, vidite nekdo andreho sbirky? Nebo udelej screenshot s popisem, jak si toho docilil. Editace bude, nekdy asi urcite.
Zack: nějak jsem zase vidět ve sbírkách i bez zalogování. ..... Bude zase v budoucnu možná editace profilu? (abych se mohl sám libovolně zjevovat a skovávat)
Sotva co jsem přijel jsem si všimnul, že "Batman a syn" má obálku i ukázky z Comics pointu, tak přikládám přímo od BBartu, které jsou bez loga CP: http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=2679
btw na soutěž jsem nezapomněl, vyhlásíme do konce týdne :) Ale z toho, že je čtvtek a nikdo neřve, že neni spěch a další soutěž si dáme až v září, kdy zas všichni začnem fungovat víc online :)
Prosel jsem nekolik verzi to-do seznamu, radikalne to proskrtal a zredukoval a predkladam vam, co zustalo a na cem se vyhledove bude delat (rekneme horizont "zbytek roku 2012"). Pokud vam tam neco chybi, dejte vedet. Black/White listy tam nejsou schvalne.
* PROFIL - editace - doplnit a sjednotit (vyjit z CDB2)
* SBIRKA - cross check v nastavitelnych kombinacich (napr. moje MAM / ostatni NABIZI)
* PROFIL - nastaveni defaultniho razeni seznamu
* COMICS - zobrazovani obrazku pres Lightbox nebo jiny popup system
* VYHLEDAVANI - podle zanru comicsu
* PREHLEDY - obalkove prehledy comicsu u vsech relevantnich seznamu (+ prepinani zpet na tabulkovy prehled)
* INTERNI POSTA
* KALENDAR
* COMICSHOPY
* COMICS LINK PORTAL
* USERLINE - pridat pred jmeno i ikonku
* NAVRHY DO DATABAZE - uzivatelsky formular na predpripraveni noveho comicsu, co neni v db
* STATISTIKA - graf poctu vydanych comicsu v prubehu let
* PROFIL - oznacit administratory
* RSS - novinky, nove comicsy
* CSV/TXT export sbirky
Asterixova dobrodružství #01: Asterix z Galie (5. vydání)
Rok a měsíc vydání: 2007/09
Asterixova dobrodružství #02: Asterix a zlatý srp (5. vydání)
Rok a měsíc vydání: 2007/10
Asterixova dobrodružství #06: Asterix a Kleopatra (4. vydání)
Rok a měsíc vydání: 2008/01
Asterixova dobrodružství #07: Asterix v Helvetii (4. vydání)
Rok a měsíc vydání: 2006/03
Asterixova dobrodružství #07: Asterix v Helvetii (4. vydání)
Rok a měsíc vydání: 2006/04
Asterixova dobrodružství #09: Věštec (4. vydání)
Rok a měsíc vydání: 2006/05
Chvilu tu člověk není......ještě jsi tam zapomněl dopsat.......a když by se můj sen splnil lidičky, tak bych chtěl bydlet někde blizoučko od Demnogíčka, který je můj velký vzoreček a kdyby chtěl mohl by prcinkat můj dvoreček;)
Dekuji soudruhu Demnogovi za kvalitni argument do diskuze "Proč na CDB nebude NIKDY uživatelské skinování interfacu." A ted me omluvte, zda se, ze se mi vratila strevni chripka.
"Generátor náhodných vítězů rozhodl: sawtooth, James, Ghostt. Výhercům gratulujeme, další soutěž, opět Crewní, očekávejte zhruba za týden, hned jak zas domluvíme ceny."