Zatim to beru tak, ze to spousti neco, pri navsteve cizi sbirky. Je dobry vedet, ze to bylo uz vcera, to se dostavame bliz datu, kdy sem na kod sahal. Uvidime. Nekdy v prubehu noci se k tomu dostanu, dam vedet, jestli jsem na neco prisel. Snad pri tom nikomu nesmazu neco, co smazany byt nema.
Já se teda nechci plést do něčeho, čemu nerozumím, ale včera jsem se díval na sbírku pana Markýze de S. a zjistil, že má taky všechno dvojitě, tak třeba to nějak pomože.
Kdyby to náhodou někomu pomohlo při opravě, tak jsem si první přečetl diskuzi a pak aniž bych se zalogoval, jsem už ve svojí sbírce měl vše dvojitě. Pokud tohle nikomu nepomůže, tak to ignorujte .o)
PS:samozřejmě dvojitě nemám úplně vše, ale skoro vše...
U me to bylo k 24.4.2012, ale vicemene podobny chovani. Zacinam se smirovat s tim, ze asi neprijdu na to, co se stalo, vecer to zkusim vycistit a udelat nejaky samocistici system, aby se to kdyztak samo rovnou opravilo, stejne jako se ted prepocitava hodnota sbirky a pocty comicsu pri jakykliv aktualizaci.
to Zack: to sedi, od 12.2. 2012 mam vse jednou. Nejblizsi predchozi zaznam, kdy jsem ukladat do DB comicsy je 23.1. 2012 a vcetne neho a nize mam vse dvakrat.
Fry: Ja ti nebudu vysvetlovat, ze tohle proste neni vhodna chvile, nam sem do ty docela dulezity debaty vkladat nejaky picoviny, co ty povazujes za vtipny (a ne, nejsou to stripy, ty odborniku na comicsy). A ted ticho, dospeli pracujou.
Demnog: mne prijde, ze to je neco jeste z migrace z novyho do staryho systemu, co se ulozilo nekde po ceste a teprv ted se propsalo do databaze. I podle ciselny rady to vypada, jak kdyz jsou ty polozky zdvojeny dva mesice. WTF? :)
to Zack: tak jsem tez zdoublovany. Vcera jsem pridaval dva comicsy a to bylo vse jeste v poradku. Dnes jsem se pouze zalogoval, mimo tohoto prispevku jsem nic jineho na db nedelal.
willis: jo, ty mas taky vsechno dvakrat, ale v zalozce Sbirky mas cislo v poradku. Kdyz se sbirka rozklikne, mas vse 2x. Treba KDG ma sbirku 2x, ale i soucet komiksu 2x