* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Zatim to beru tak, ze to spousti neco, pri navsteve cizi sbirky. Je dobry vedet, ze to bylo uz vcera, to se dostavame bliz datu, kdy sem na kod sahal. Uvidime. Nekdy v prubehu noci se k tomu dostanu, dam vedet, jestli jsem na neco prisel. Snad pri tom nikomu nesmazu neco, co smazany byt nema.
Já se teda nechci plést do něčeho, čemu nerozumím, ale včera jsem se díval na sbírku pana Markýze de S. a zjistil, že má taky všechno dvojitě, tak třeba to nějak pomože.
Kdyby to náhodou někomu pomohlo při opravě, tak jsem si první přečetl diskuzi a pak aniž bych se zalogoval, jsem už ve svojí sbírce měl vše dvojitě. Pokud tohle nikomu nepomůže, tak to ignorujte .o)
PS:samozřejmě dvojitě nemám úplně vše, ale skoro vše...
Jo, ja to tady taky nevyresim, vecer se v tom pohrabu poradne.
to Zack: radeji nad tim nebadat. Mizim jako pan Kapis vytvaret hodnoty:).
je to asi blbost, ale první nezdvojený je komiks, ke kterému jsem si napsal poznámku....
Aha, no jo, to bude asi tou prací, co musím u toho dělat;-)
Meli bychom si dat dohromady vsechny nase breakpointy, univers se nam snazi neco naznacit.
Kapis, Vy ste nedaval pozor :)

Demnog: Jak rika Jack Bristow "Assume nothing".
to Kapis: vsechno 2x nemas, u tebe je break point 30.1.2012. Serad si comicsy podle aktualizace:).
Zack: a teď jsem mrknul přímo do "Mám" a mám taky vše dvojitě! Ale celkový počet v závorce sedí....
Koukam na sbirky Frye a ma sbirku v poradku od 14.2.2011. Takze tudy cesta nepovede.
Zack: pořád jsem na nějakých 294kKč, měl jsem kolem 150kKč, jestli si dobře vzpomínám
U me to bylo k 24.4.2012, ale vicemene podobny chovani. Zacinam se smirovat s tim, ze asi neprijdu na to, co se stalo, vecer to zkusim vycistit a udelat nejaky samocistici system, aby se to kdyztak samo rovnou opravilo, stejne jako se ted prepocitava hodnota sbirky a pocty comicsu pri jakykliv aktualizaci.
to Zack: to sedi, od 12.2. 2012 mam vse jednou. Nejblizsi predchozi zaznam, kdy jsem ukladat do DB comicsy je 23.1. 2012 a vcetne neho a nize mam vse dvakrat.
Zack: Tak já tedy budu pouze číst:)
Fry: Ja ti nebudu vysvetlovat, ze tohle proste neni vhodna chvile, nam sem do ty docela dulezity debaty vkladat nejaky picoviny, co ty povazujes za vtipny (a ne, nejsou to stripy, ty odborniku na comicsy). A ted ticho, dospeli pracujou.

Demnog: mne prijde, ze to je neco jeste z migrace z novyho do staryho systemu, co se ulozilo nekde po ceste a teprv ted se propsalo do databaze. I podle ciselny rady to vypada, jak kdyz jsou ty polozky zdvojeny dva mesice. WTF? :)
to Zack: prokliknuto, v poradku, drzis se.
Zack: Jaká neschopnost? Vše jsem přečetl. Ale nemusíš mi dávat pryč ty stripy.
Fryova totalni neschopnost cist ve spolecensky situaci je taky neuveritelna.

Zkuste na me nekdo zas kliknout, jsem si to odmazal (u sebe vim, ze mi bude burt, kdyz toho odmazu vic).
DEmnoG: Závidíš moji imunitu (nemohu být na kmenové radě vyřazen):)
Hmm, Fry je zatim imuni (zrovna je online).
to Zack: jestli neni nutne, aby se majitel sbirky zalogoval na DB.
to by ale nepribejvalo, ale ubejvalo, az by nam mazal WITCH apod.
Na nektery lidi klikam, jak o zivot a nic, nezdvoji se to.
Tak to je jasny, Mindreader se vcera nasral a hacknul ti DB:).
Demnog: rikam, ze se nezdvojuje vsechno.
Btw jsem si jisty, ze jsem se ve sve sbirce pred cca 14 dny dostal pres 250 000 kc a to ted nedam, kdyz si vydelim dnesni soucet dvema:(.
já mám ve sbírce furt stejně - akorát celková cena je nějaká vyšší než byla...
Nejdivnejsi je, ze se nezdvoji uplne vsechno.
ale da se na to kliknout, treba to staci:)
Cili ja jsem si to udelal jako tradicne sam... ach jo.
I kdyz, do me sbirky se nikdo hrabat nemohl, mam skryty profil.
Ok, tak si to delame vzajemne :)
to Braindead: mne ted DB hlasi

Mám: 2468 (cca 488245 Kč).
Kliknete nekdo na moji Mam sbirku, pls.
No to me poser, ja na to od nedele nesahal a sbirky sem se nedotkl tak mesic :)
ale asi jediny KDG ma i zdvojene cislo v souctu
to Zack: tak jsem tez zdoublovany. Vcera jsem pridaval dva comicsy a to bylo vse jeste v poradku. Dnes jsem se pouze zalogoval, mimo tohoto prispevku jsem nic jineho na db nedelal.
namatkou dalsi jsou sleeples a AZTeck
willis: jo, ty mas taky vsechno dvakrat, ale v zalozce Sbirky mas cislo v poradku. Kdyz se sbirka rozklikne, mas vse 2x. Treba KDG ma sbirku 2x, ale i soucet komiksu 2x
Kdyz rozkliknes svoji nebo cizi? Muzete nekdo popsat PRESNE, co delate, kdyz se to zdvoji? At se snazim, jak se snazim, mne se nikde nic nezdvojuje.
aha,jsem nejdřív psal a pak četl :)
když rozkliknu sbírku "mám", všechno se mně objevuje 2x.. dělá to u více lidí (třeba royan), nedělá to u všech lidí...
Me by spis zajimalo, co delal, samo se to neudelalo :)