Velkej šéf: Kde je druhej díl? ten první sem si koupila, od anarchistů, ale že by vyšel druhej, nevím... dá se u nich objednat nebo tak? já ho kupovala ten první na žižkově a měli jen jeden kus... a při objednání pěti dalších jim nic dalšího nedošlo...
Vydal: Nakladatelství Československé anarchistické federace
Rok a měsíc vydání: 2012/9
ISBN: -
Vydání: 1.
Vazba: sešit
Format: 148 × 210 mm
Počet stran: 40
Tisk: černobílý
Název originálu: Class War Comix
Vydavatel originálu: -
Cena v době vydání: 40 Kč
když už jsme u toho Hellboye, tak bych řekl, že to není kůže, ale koženka. Zkoušel jsem to zapalovačem a začalo se to škvařit ;)
Ale jinak všechny varianty mají jedno ISBN. U jiných, níže zmiňovaných (vázanéxbrož) je různé
Nerozdělíte tedy Hellboye Sémě zkázy a Probuzení ďábla do samostatných profilů? Když jsou tu vzlášť vázané a brožované verze, tak by měli být i kožené a látkové ;)
Čtyřlístek - Ještěrčí hora: Scénář: R. a S. Svitalský; Kresba: Jaroslav Němeček Kvído a Fído - Zahrada fomácích mazlíčků: Scénář a kresba: Josef Pernikl Kocour Bob: Scénář a kresba: Ladane Német Ahoj, tady Fifi: Scénář a kresba: Jaroslav Němeček
==Ostatní rubriky==
Doplň a vylušti
Pravěcí ještěři
Dinosauří vejce (hra)
Doplň a vylušti
Smějeme se se Čtyřlístkem
Až napotřetí se podařilo. Určitě bych nejen já přivítal, kdyby byla možnost svůj příspěvek ještě nějakou dobu (třeba 15 minut) editovat (nejen špatné odkazy, ale i různé překlepy a hrubky v textu).
V CDB3 pujde prepinat mezi ciste textovym seznamem a "galerii" obalek. A to vsude tam, kde to bude mit smysl, takze i ve sbirce. Takze letos se dockas.
Už som to navrhoval, len neviem či to tu zaniklo, či je to monetálne "nepreveditelne", ale nedala by sa zbierka zobrazovať graficky Teda jednotlivé obálky? Ak sa na tom pracuje, tak môj dotaz je mimo a som šťastný! Tak ako?
Hůůůstéééj zápisník (červenec 2011 - srpen 2012) - "Obsahuje třicetistránkový komiks. Skvělý diář pro kluky plný hustých nápadů! Naplánuj si letošní prázdniny den po dni. Tvůj zápisník s tebou bude až do konce příštích prázdnin 2012! Najdeš v něm také skvělé rady, jak jezdit na in-linech, jak si vybrat správné kolo, tipy na výlety, velkou spoustu dalších rad a nápadů."
v databázi je např. komiks Papalášovi, kt. vyšel jako příloha Reflexu. Pokud se snažíme dodržet nějaká pravidla, tak sem poslední komiksový speciál od ABC taky patří, byť je to samostatně neprodejné, ale to byli Papalášovi taky
Blbost, je to samostatný časopis, nezáleží na tom, jak je k "dostání". Nesamostatný časopis by to byl, kdyby byl součástí ABC jako nějaká rubrika. Prostě to sem patří.
dracula: vyšlo to sice v bývalém ČSSR, ale předpokládám, že to bylo distribuováno pouze na slovensku, tudíž to beru jako slovenskou publikaci.
vachudik007: jelikož je to dle dostupných informací příloha časopisu ABC, tak bych to nebral jako samostatnou publikaci. Ještě jsem to ovšem neměl možnost osobně posoudit.