* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Ta brutální desetinná místa v ceně sbírky (u mě například v CHCI) jsou schválně?
Presne tak to je to vicemene v planu (rekl bych behem pristiho tydne, ale zacalo jaro, takze ahoooj produktivito :).
Super, ale ještě by se hodila jedna věc: možnost prohlédnutí všech mých hodnocení. Zkrátka seznam comicsů a vedle počet hvězd. ;)
CDB v3.0.4
* V přehledech comicsů jsou nově odděleny počty komentů od hodnocení.
+ Spuštěno vyhledávání přes horní lištu. Ignoruje diakritiku, ale dvě a více slov stále vyhledává vcelku.
+ U každého uživatele se nově zobrazuje ON/OFF podle toho, jestli je online (tzn. byl aktivní na CDB za posledních 5 minut).
+ Do profilu uživatele přidány odkazy na jednotlivé sekce sbírky, s počtem comicsů v každé z nich a přibližnou cenou.
+ Konečně si zas můžete změnit heslo (ve svém profilu, napravo, v sekci Nastavení).
+ V přehledu sbírek je nově zvýrazněno pole s pořadím u vášeho řádku (pro snadnější hledání svého pořadí :).
- Odstraněna chyba způsobující, že se inzerát v Bazaru neuložil.
- Odstraněno pár drobných chybek v zobrazování, kterých si pravděpodobně ani nikdo nevšiml.
Kačer Donald 2012/05

Žánr: dětský, humorný, magazín
Vydal: Egmont ČR
Rok a měsíc vydání: 2012/2
ISSN: 1211-3301
Vydání: 1.
Vazba: sešit
Format: 170 x 260 mm
Počet stran: 48
Tisk: barevný
Náklad: 18000 ks
Vydavatel originálu: Disney
Cena v době vydání: 47 Kč

Popis:
Dětský comicsový magazín. Příběhy klasických postaviček W. Disneyho - Kačera Donalda, strýčka Skrblíka, Myšáka Mickeyho a dalších. V každém čísle je připraven vtipný dárek.

Comicsy:
Prestižní zakázka
Bezva nález
Záludná baterka
Zlato starýho McBrbly
Jízda na saních

Ostatní rubriky:
Přehlídka vtipů
Vtipy,tipy,triky
Kačeří hlavolamy
Kačeří hlavolamy
Vtipy, tipy, triky
Přehlídka vtipů
Přehlídka vtipů

Poznámky:
Dvoutýdeník. Příloha: Mini skate

Autoři:
[překlad] Litvák, David
[překlad] Weigel, Pavel
[redakce] Kosková, Eva

Série: Kačer Donald

Obrázek: http://www.egmont.cz/pictures/casopisy/original/kacer_donald_cr_2012_05.jpg
AZTeck: já knihu nevlastnim, přece nebudu kupovat něco, co nejni v databázi;-) ...... Akorát mě zaujala v kniháh pro děti (kde jinde, že).
andre: pošli mi ukázku na zhodnocení.
Mockrát Vám děkuji za odpověď. Nechci znovu otravovat, ale stále mě to nejde vložit do bazaru. Zřejmě dělám něco špatně.
V bazaru se inzerat objevi okamzite, funguje vpodstate uplne stejne jako kdyz pises do fora.
Heslo zatim nikde, sorry, nastaveni profilu je v na seznamu, co je potřeba dodělat ASAP. Šoupnu s tim v prioritach. Kdyz se ted dostanu k praci na CDB, tak jsou to vetsinou veci, ktere nejsou videt.
Dobrý den, jsem tu dnes poprvé a chtěl jsem se zeptat. Dal jsem do bazaru pár komiksů na prodej a stále se mi můj inzerát neukázal. Jak dlouho to trvá? A kde se mění heslo? Děkuji za odpověď.
Mě by zajímalo, odkud to vzal, protože to vypadá dobře!
fox01: bude, mel sem to naplanovany na dnesek, ale vcera sme bumbali a dneska nam neni dobre, takze na to kaslem, sorry.

felis: to byla fakt blbost, opraveno, dik :)
Zack: Je to jenom kravinka, ale když se podívám na sbírky a vyskočí ta tabulka, jsou tam nadepsánxy kategorie - Nick, M,C,N,S a pak je tam Aktul. M atd... Pokud to znamená datum poslední aktualizace dané kategorie, tak tam ve zkratce Aktul chybí písmeno "A", že by bylo jako lepší "Aktual". Je to jenom blbost, ale tak nějak sem si toho všimnul, tak to píšu...
andre: opet, ani jedno z jmenovaneho z predmetu nedela comics. Neres to, Azteck to vyresi.
Zack: ano, ale filmový pás neni vytištěn na papíře a nemá ISBN;-)
mám dotaz, bude někdy zase fungovat vyhledávání? když si chci připsat do sbírky něco staršího tak se to blbě dohledává... :( předem dix za info
O kvalite zpracovani nikdo nemluvil. Filmovy pas taky neni comics, to je fuk, ze to jsou obrazky v sekvenci.
No právě, mě už vždycky štvalo to místní vyhledávání (možná si vzpomeneš) že nevyhledávalo úplně ideálně. Jsem lenoch, prostě chci napsat jméno (nebo dokonce část, možná i s lehkou chybou) a i tak se chci dopídit k výsledku. No a filtr vyžaduje po lenochovi používání části mosku a tu lenoch nemůže uvolnit:) .... Jasně chápu, že to je náročný atd. proto normálně mlčim. To předtim nebyla výtka, ale prostě konstatování stavu.

No když jsem tím listoval, tak to bylo jednoznačně sekvenční:) Pár těch sekvencí dokonce vypadalo docela zajímavě. Kvalita "zpracování" přece nerozhoduje zda se něco do DB dostane či ne.
Podle vyhledavani neni. Si staci precist, co je na ty strance k vyhledavani napsany. Je taky otazka, jestli se da oznacit za comicsovou publikaci nasekany screenshoty z filmu.
Jelikož nefunguje vyhledávání, tak nevím zda to tu nejni. Tak pro jistotu.
http://www.studiotrnka.cz/edice-jiri-trnka/stare-povesti-ceske
Bude opět cena sbírky? Nebo to tu někde je, akorát to nemůžu najít?
a) je na seznamu, b) prises to blbyho klubu :)
Co takhle nějakou funkci, která by porovnala vaši sbírku "Sháním" se sbírkami "Nabízím" ostatních?
mára:
Jako jeden muž: 1-5
Cykly: 6-10
Malý krok pro lidstvo: 11-17
Heslo: 18-23
V kruhu: 24-31
Mám prosbu na někoho, kdo má Y:Poslední z mužů - jestli by mohl doplnit, které sešity jsou v které knize.
(Protože české vydání nemám, ale chci komentovat příběh a kresbu.)
Masinfira: zvyrazneni neni spatny napad, pisu si to na seznam, s tim prihlasovanim se porad peru s tim, jak to udelat, aby nebyl login na kazdy strance (coz me proste otravuje) a nebyl k tomu potreba dalsi click (protoze pak si clovek muze klidknout rovnou na hlavni stranku, ze jo :) Ale na seznamu to je, ale to jak je to ted, si pro sebe beru jako prijatelny kompromis.
Chtěl jsem navrhnout dvě věci. Jednak pro přihlášené do databáze, aby byl jejich nick zvýrazněn při zobrazení sbírek (jasně, je to drobnost, ale potěší). Druhak, aby bylo možné se přihlásit na kterékoliv stránce (opět drobnost).

Jinak super stránka... díky za tu práci!
Dnes som nadvakrát pridával pokec ku Green Lanternovi, pretože som urobil tú chybu, že som napísal text a pred jeho odoslaním som klikol na hviezdy a ahaho, komentár zmizol. :) Moja chyba, viem, ale pre istotu upozorňujem i ďalších, kým si nezvyknú, že to spolu nesúvisí.
Braindead: Vsechno se tam nevejde, rok ale jo, ten pridat muzu.
Fry: Jedna holá věta s popisem děje nemá takřka žádnou vypovídací hodnotu o komiksu, nehledě k tomu, že to samé jsi dělal i minulý rok.
Jiné je to že rozepisuju komiksovou část.
zack: zrovna treba razeni "Shanim" podle roku byla moje oblibena cinnost:) Ted tam neni zadna informace. Aspon ten rok mi dost pomahal. Vyuzival jsem i hodiny a minuty v poli datum. Takhle se budu o dost min hrabat ve sbirce a ruzne analyzovat. A navic kdyz si ted pretahnu sbirku do excelu, tak to mam vcetne tech checkboxu, ktery se navic prenesou jako obrazky a da to dost prace dat to do puvodniho stavu. Tohle by ale vyresily exporty csv.

V exportu bych chtel samozrejme uplne vsechno:) Nebo jeste lip moznost vyberu poli. Jeste by bylo fajn generovat csv podle data (napr. csv od unora 2012 apod.)
stacilo peclive sledovat diskuzi a vedel bys ze je to real ty virale:)
Zbytečně něco lámat, podle mě projekt Entita stále funguje, to co se objevilo v područí sexy mamky na Crweconu, byla ta nejstealthovější virální reklama a netradiční skvělí vískum, co kdo ještě snese. S chutí to sleduji bych řekl nebo spíš říkám....
Fry: Mohl bys prosím ve stručnosti vysvětlit, co je na tom hodnocení tak netradičního? Už si s tím nějaký pátek lámu hlavu.
Ach jo. Obcas mam pocit, ze tenhle stromek by bylo lepsi rovnou zlomit.
Zack: marná práce jak vidno, právě se valím smíchy. To je Smrt :-D
Davam to tam, protože je to ročník 2011 a ten hodnotím netradičně. Ano, výsledek je sice stejný, ale jde o něco jiného!
Kapis: Nezere, snazim se ohybat stromek, dokud je mladej :)
Zack: co tě žere? netradičně opět skvělí díl prásk ho 100% :-D
BTW Fry? Je fakt nutny vsude davat "Ročník 2011 jsem se rozhodl hodnotit trošku netradičně!"? Ono uz samo o sobe je to naprosto zbytecny statement (bud je to poznat z nasledujiciho textu nebo je o to trapnejsi na to upozornovat), ale davat to do kazdyho komentu?