Tak jsem chtěl také okoštovat co zajímavého nám to upekli pánové Bendis s Ellisem, ale ve všech místních trafikách mi nabízejí jen jakési Gormity a marvelácké časopisy se spoustou hraček. A že si mám vybrat, dětem se to prý líbí. Něco je špatně... Může nový Ultimate Marvelverse od Crwe konkurovat této levné záplavě titulů s přibalenými suprdudprmegacool kravinkami na distribučním poli PNS? A bude se mi vůbec tenhle Ultimate vesmír líbit, i přestože mám lehkou averzi k postavám ejakuluvším z pera Stana Lee? Ultimates od Millara jsem ovšem sežral i s navijákem.
Zdravím fandy komiksu. Mám prosbu...potřebuji namalovat originální svatební oznámení ve stylu retro klasických superhrdinů (superman, batman)...moje představa...krátký příběh na cca 6-7 obrázků. Kolorovaný, aby vypadal jako z nějakého starého komiksu. Je někdo schopný to třeba za 1.500 Kč namalovat?
David (dejfdb@seznam.cz)
Jebo: jasná věc, komiks-slézy jsou veřejné akce, kde jsou všichni vítáni;-)
Tentokrát se došlo k závěru, že je to příště třeba dělat dál od Prahy, protože zpovykané pražáčky;-) to táhne v noci domů - takže někde na Moravě příští kolo - já bych byl klidně i pro Brno, kde to všechno začalo a kde jsem se neúčastnil. Je to blíž i pro slovenské kolegy a my z východu nemusíme dát všechny potravinové lístky na tak dalekou cestu.
Fry uvádí..... úplně poprvé máte možnost přečíst si obsah příběhů Star Wars, které od roku 1991 vycházely v sešitovém vydání!
Skoro každý den se v rubrice ,,Sešitovky z Dark Horse'' oběvují nové díly! Nahlédněte i vy do tajů příběhů Star Wars! http://http-www-starwars.webnode.sk/
doophy, sleepless: došlo omylem k dvojímu vložení titulu Ples oběšenců. Ten druhý http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=4373 jsem přapsal novým titulem, ale máte ho teď ve sbírce. Toto si musíte opravit (nebo zakoupit :-) sami. Díky.
Kucí nevíte kde seženu ty obaly na sešitovky?V každém US shopu je maj,ale tady v ČR jsem je nikde neobjevil-tak jestli někdo ví nechť napíše..Moc děkuju)))
ad Walking Dead: mam doma stejne jako Lenny Compendium a uprimne jsem se nudil. Cesky jsem pro formu koupil prvni tri booky, ktere jsem jeste necetl a ani asi cist nebudu:).
Lenny:Já ty CZ kupuju líbí se mi,ale ty dva díly za rok je fakt otřes :/ :((...
Spoiler:Teď jsem dočetl jak se Michonnet pomstila Guvernéroj-mazec jako (každopádně ta holka má asi nějakej problém XD) a jak se banda vrátila do vězení a tam to je celé zase v prdeli...Kdybych teď nejel na hory tak ještě čtu ;))
BTW nevíš kde bych sehnal nějaký postavičky z WD?
Drbo Jebo: Já WD začal číst ještě před tím, než u nás začali vycházet. Mám doma v angličtině Compendium (prvních 50 sešitů v jedné knize), zbytek jsem zatím četl jako scany. Českou verzi neplánuju
tak jsem nevydržel kupovat dva díly za rok The Walking Dead a včera jsem si stáhnul komplet...Mno šel jsem spát hodně dlouho v noci (nebo brzo ráno?) dokud jsem nepřečetl celou Nejlepší obranu (5 kniha) a jestli jste příznivci (já teda ano) tak se máme na co těšit...Hodně se přidalo na brutalitě a jsem fakt spokojenej)).Dnes si dám 6 knihu tak jsem zvědavej.Každopádně se mooc těším až u nás budou všechny knihy venku a já si to dám znovu v CZ :))
A co vy?Stáhnuli jste si taky a nebo netrpělivě čekáte na CZ verzi?
Tak včera jsem zaslechl v rozhlase, pro mě potěšující, informace ohledně dalších Peanuts. V té řadě co teď vychází "To nej z XY tématu" by měla vyjít ještě 1 nebo 2 knihy, ....... aleee co mě potěšilo mnohem víc, tak pokud to prodeje dovolej, tak by se měly začít vydávat kompletní knihy podle letopočtů. Už jsou snad koupena práva na první dvě knihy:) .......... Pokud jsem něco poplet tak sorry, poslouchal jsem tak na půl ucha než mi došlo co poslouchám:)
A teď nevím, zda "Jeden z mála slabších dílů" odpovídá čtyřem nebo pěti hvězdičkám, když je Asterix dotyčného čtenáře srdcovka :)
Fryi, budeš se teď muset více rozepsat, jinak ty jemné rozdíly v kvalitě jednotlivých sešitů neodhalíme.
Kapis: vždyť jsou od sebe už asi 20 let, tam už snad nemůže být žádná nenávist. ........ Jinak, von je vůl, že staví něco takovýho v bytě, kterej mu nepatří.
Že to je hnusná ludra, není myslím třeba nutno řešit, ale zase se dá předpokládat, že tato obsese Star trekem může být jednou z příčin rozpadu jejich manželství. Takže podle mně ji o prachy nejde, ale chce zašlapat bývalému starému život do bahna, ponížit ho a totálně mu rozvrátit jeho práci. A to jen proto že může.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.