Slaine: Čéče, dojel bych, mám to za rohem, ale červenec-srpen se z práce kvůli dovoleným ostatních nedotanu... Musel jsem si vzít dovolenou i na tu jendu sobotu, ve které jedu na Festival Fantazie :(
tak co damy a panove... jak tedy s vami na ten Zebetin...
zda se, ze na datum 23-25.7. si nikdo nestezuje...
Tedy pocitam s tim, ze Kapis, DEmnoG, Draco, andre by se mohli dostavit? Woffce nevi nic tak jako tak :)) a dal? Co takovej Dark, Daczann, MdS? Nebo trebaa pani admini - Zack, Toe, Azteck, BlackJag :). Samozrejme, ze i dalsi se mohou pripojit... tot jen ti, kteri mi vytanuli ted na mysli. Koncipoval bych to jako takovy mimomestsky comics slez
A pojed ctihodny kmete, pekne si to zapis do sveho denicku pro seniory, vem si pekne dovolenou nebo cokoliv, radeji se uz ted zbal, at o ten bagl denne zakopavas u dveri a diky tomu budes kazdy den tusit, ze nekam mas jet. Mozna si na ten bagl jeste pridelej cedulku "BRNO, cervenec 2010". Na ten rok nezapomen a nech si jeste nejaky misto na datum:).
Spis nez u Brna je to primo v Brne... dostanes se tam metskou hromadnou dopravou z "centra" asi tak za 20 minut. Ono to Brno je jen o kousek vetsi nez Liberec:).
Psala jsem Slainovi, že nakonec nepojedu, takže kvůli mě se termín přehazovat nemusí :) aspoň vám to nenaruší dovolené a jiné akce. Já doufám, že vůbec nějakou dovču mít budu.
Dark Scavenger: jak jsem to v rychlosti cetl, tak jsme mel za to, ze jsi si udelal dobrej forek a pises "tentokrat se na Cweconu budu muset obejit bez znalosti obchodniho prava" a ty to myslis tak, ze neprijedes. Skoda.
Slaine: samosebou, jestli se ti podari ke me dostat, nerozhodnes se utikat na autobus nebo jine vylomeniny, tak jsi u me vitan
Slaine: promiň, někde v hlavě jsem měl informaci, že jsi již účast potvrdil. Takže jsem ověřoval pouze ty co dělaj problémy:) ..... Jelikož má bejt v sobotu snad alespoň 18stupňů, tak budu mít pouze dlouhoruké triko, takže bys mě z něho musel nejdřív vysvléct:)
andre: A ja sem vosk?
DEmnoG: Plati nabidka noclehu, mohu s tim pocitat?... pevne verim, ze tentokrat se nebudu pokouset odjet z Prahy o pulnoci v cizi mikine... :)
Brňenská squadra so sebou privlečie na Crwecon i jedného prítulného medvedíka zo Slovenska. Liberec Sléz som prepásol, dúfal som, ze to práve tento víkend napravím. Škoda, že Comics Ultrazz nedorazí vo väčšom počte.
Tak to bude fakt smutnej Crwecon. Každopádně já dorazim a budu prodávat a přednášet, ale po dvanáctý už to uvidim v klidu u piva. Dorazí ještě Judy, Andreew, Toe, atd. Srazový MdS
Tak to bude tento rok smutný crwecon, tam snad budu s DeGem jedinej u stolu, páč markýz asi bude zase přednášet a prodávat... A to jsem nechtěl tento rok tolik popíjet, ale co s tolika volným časem, který jsem chtěl původně vyplnit diskusí.
andre: já jsem stále na pochybách. Zatím chodím akorát na rehabky, do hospody jsem byl už x-krát tahán, ale zatím jsem odolal - nerad bych aby mě na tu traumačku vezli zase hned zpátky;-) Rýsuje se možnost, že kámoši pojedou autem v sobotu a v neděli back, tak uvidím, jestli bude místo a jak to vyhodnotím. Posuňte červenec-beer o týden a budu tam isto;-)
andre: Dark zrovna svádí apokalyptickou bitvu o vlastní duši s třemi tisíci stranami obchodního práva, takže to tentokrát budete muset zvládnout bez něj...