Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Milo_Harwey: Je hubenej a rychlej ve srovnání s průměrným komiksákem. :D
Seneke - proč zvýhodňuje fráje? :)
@Walome: Proč by ne, mít za 50,- sošku za 1800,-, neber to
@seneke: polonazí v blátě.

Tak kdysi se na fb dělaly "tomboly" - že si za 50 koupil "lístek" do tomboly, přičemž soutěžících bylo třeba 50 a jeden z nich vyhrál onu věc, o kterou se hrálo (třeba figurka Batmana). Takže soška stála třeba 1800, kupující dostal 2500 a jeden ze soutěžících sošku vyhrál. Geniální systém. A lidi ty "lístky" skutečně kupovali. Hádám, že to skončilo v momentě, kdy jim někdo připomněl, že je to nelegální.
Všecko prodat za peníze je tak nudný systém. Jeden, dva výtisky by se měly nechat a pak by se o ně mohli komiksáci porvat na Crweconu. I když... tenhle systém zase hodně zvýhodňuje Frye.
@Lukas: myslím že se to teď řešilo už i u Preachera, kde když lidi prokázali od koho si koupili limitku prvního svazku tak pak měli nárok na předprodej druhého a přeprodejci nárok zrušili
Ono i ten limitni Kazatel - první dva díly za 16k na bazosi je celkem úlet... A má to dokonce typek 2x na prodej :)
@Lukas: Také jsem vůbec nepochopil, proč by se měl nějak diskvalifikovat. Pokud se nepletu, tak Crew nenastavilo nějaké podmínky pro to, jak mohou kupující dále nakládat s kousky z předprodeje. Ani si nic takového nedovedu představit...
@Fry: Protože peníze, taky tohle nechápu, pak má mít sběratel nějakou šanci.... jinak si s diskvalifikací kupujícího nedělám velký naděje :/
@Jahunda: I ty desky vypadaj umělecky vomakaný
@skepsi: Tomu se říká umělecky nepravidelný ořez.
já nikdy nechápu proč to ti lidi začnou hned prodávat... se akorát diskvalifikují z předprodeje dalšího dílu :)
Á.. ale toto je už trochu moc, aj na takeho strapatého komiksáka ako som ja :D
Doplňující info k superlimitce pro ty, co se obávali, že co je uvnitř moc lidí neuvidí: Nebyla zabalená a zatavená v igelitu. Tím pádem podívat se alespoň na koženou vazbu a podpisy není takový sběratelský hřích. :)
Dajte potom hlavne vedieť keď to začne nebiehať na Aukre, nech môžem niečo prihodiť :)
Superlimitka Sandmana existuje! :) Jahunda ji pro vás pěkně nafotil, kdo se chce pokochat a závidět :)
https://comicsdb.cz/comics/11053/sandman-omnibus-svazek-prvni-superlimitovana-cislovana-verze
Kralovstvi doma :) Hezky to vypada! Uz se tesim, az si to zase prectu
AH to mi nedošlo, zas tak dobrý nebyl.
19tku mám ja, dúfam, že pošlú na východ.. bolo to najnižšie voľné číslo
Když už jsme u těch 2WW limitek...
Měl už někdo v ruce Hangár? Co říkáte výběru tvůrců a celkové výtvarné stránce?

Jsem rád, že ten projekt i díky kampani na Doniu vznikl, ale přeci jen ... nemohu se zbavit takového "meh" dojmu. Vím, jsem děsně rozmlsanej a rozmazlenej, nicméně snad to pramení hlavně z toho, že jsem viděl zatím jen digi ukázky a ještě jsem tím nelistoval. Po grafické stránce mě to zatím za srdce prostě nezvalo a v hlavě mám myšlenku, že zrovna tohle téma si zasloužilo možná jednotnou linku, jednoho silného art directora. Vím, že Post Bellum už takhle postupovalo u příběhů z 20. století i minule, ale i tam mi to trochu vadilo, kdy ta kvalita prostě kolísala... aniž bych se kohokoli chtěl dotknout.

Na české letce jsem se vážně těšil, obzvláště na Šišku od Baldynského, ale jelikož si vzpomínám, na to, že mi díky kresbě některé příběhy u "Ještě jsme ve válce" přišly až nepatřičné, bojím se, že tady to bude podobně a navíc těch příběhů je tu "jen" pět... Už jste to někdo měli v ruce? Bojím se zbytečně, že jo?
tipuju ze fort ma 19 (vzhledem k poukazovani na mangu) on nevyrustal v dobe kdy ses vyhybal skinum/nackum v bombru obloukem
@Fort: ten fór tě minul fakt jen těsně ;)
Nevím co vidíte vy, ale já 42 volných.
@Mr.Plysh: btw. je dobry, ze tech limitek je jenom 85 ks.. Bylo by divny si vybirat limitku s cislem 88 :)
Dival jsem se, ze uz se da objednat limitka Wintona..
https://www.argo-bibliofilie.cz/
Bych řek, že to vyšponovaly u novinek kvůli vánocům a pak to zas klesne
Na KD jsem to ještě objednával za 1599 mínus 240 za kod. Když jsem koukl na tu raketu co za to chtějí teď ,tak se mi dělá mdlo.
Bylo to tuším jen do 26. 11. za necelých 1600.
Ale v KD stojí 2690 ani se slevou se tam nedá dostat. Asi to stálo méně
faster86 - tak to jsem fakt nebyl :-)
Já ho mám za 1300 díky kupónu z aplikace portmnoka od Dobrovskýho. Kdo tu aplikaci používáte jsou tam ještě, platěj asi do 30.11. Sleva 300 myslím při nákupu nad 1500 plus další na 10% slevu.
@TonyT: Jo, mně došel z KK v úterý a taky asi za tuhle cenu (vím, že jsem platil 1947,- za balík, ale bylo to i s Megalexem v pevný vazbě)
Mám to KD a měl jsem k tomu kod
TonyT nemyslim si, kdybys byl rychly tak bylo okno asi dvou dnu kdy to slo vzit na kniznimklubu za 1270 myslím
Future-Death - omnibus 2? zvláštní cena na novinku. Tam máš vytrhaný stránky ne.
Preacher Kazatel - Omnibus 2 (základní verze)
dnes dorazil za 1398 kč
@scarface limitni druhy preacher zabalencv krabici ktera byla v krabici, krasna matrjoska, krasna prace
Něco jako až moc důkladně zabalené komiksy neexistuje :)
@Mr.Plysh A já jsem za to důkladné balení Crwe rád! Tedy až na jeden případ, kdy jsem s tím možná už otravnej a při každé objednávce prosím o důkladné zabalení a tak si cca před rokem ze mě kolegové z Crwe asi udělali srandu a zabalili to tak, že jsem to normálně rozbaloval asi 20 minut a pěkně jsem se z toho zapotil :-D.

Co prostě nesnesu je zničená kniha v podobě naraženého rohu, hřbetu, apod., takový knihy si do knihovny nedám. Věřím ale, že někomu je to vcelku jedno v jakém stavu knihy má.
@Scarface: nekdy mam pocit, ze to balite az moc dukladne :))
@Jonathan Arbuckle: Od té doby jsme se zlepšili. Aspoň doufám.
Přiznám se že z CRWE mám minimum objednávek a zrovna Sweet Tooth, když vycházel mi přišel zabalený jenom v tenkém kartonu, spojený páskou, bez bublinek a ještě přehnutým obalem ( ten šel v pohodě přežehlit) ale je to už pár let. :-D
@Jonathan Arbuckle: i balicky z obchod.crew chodi hezky zabalene.. vzdycky je tam tak tuna zelene lepici pasky :))