Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Mě O2 na mobilu teda běhá
@xintax: svit nebo stín... To je jedno, hlavně, že jsou dva :D
Teda věděl jsem, že CC mají dost fanoušků, ale že je jich tolik, aby shodili internety v celý republice, to jsem netušil.
Bych dal novej termín na 21. 10. od 10 hodin. :-)))
Upřímně doufám, že s předstihem nebude, že od obnovení O2, za hodinu spouštíme.
tak já jen doufám, že se to teď nerozeběhne a nenechají to normálně vystavené a rozebere se to ... jako to bylo u Stínu, kde to v jednu chvíli odpískali a pak to nechali normálně dojet
Kleklo to uz v 9:59… takze opet bez prekvapeni - respektive, fakt nekdo cekal, ze to pujde? Vim, ze na fóru tu a tam nadavam na zdejsi vydavatele (snad ferove), ale tohle je proste dalsi priklad:

- nepripravenost (technologicky, procesne, komunikacne)
- je to limitka, takze se to prodá tak jako tak (ta bohorovnost z toho kape)
- lidi budou prskat, nadavat treba na tady na fóru, ale stejne si to koupi
- ve finale zisk

Opakovat do zblbnuti… dal bych kralovstvi za to, aby vydavatele vstoupili do 21. stoleti, pochopili dnesni potreby zakaznika a co v ramci CX clovek ocekava a hlavne nedelali mrtvy brouky, kdyz se failuje.

Ja vim, chci moc - tak kdyz nepujde tohle, tak se spokojim s tim, ze bude mir na blizkem vychode.

Edit: celostatni vypadek O2 je samozrejme vec, s čímž nic clovek neudela. Jen mi prijde zvláštní, ze do 9:59 vse fungovalo bez problemu. Kazdopadne drzim CC palce, at to komuniiacne ustoji.
@wolfgang: pisou tohle

S celostátním výpadkem O2 bohužel nic nenaděláme.
O novém termínu spuštění limitované edice Odd. H vás budeme předem informovat.
Děkujeme za pochopení ❤️
Minule jsem takhle koupil dva Mesíční svity. :-))))
Jasně výpadek O2 :D To se jim jako omluva vlastní neschopnosti teď pěkně hodí.
S celostátním výpadkem O2 bohužel nic nenaděláme.
O novém termínu spuštění limitované edice Odd. H vás budeme předem informovat.
Děkujeme za pochopení
Takže termín se přesouvá. Budou informovat o novém s předstihem.
Už je to oficiálně i na fb.
@sleepless: jj, zlobit to zacalo tak v 9:55
jako oni O2 to jasne udelali schvalne ze to sundali 5 minut pred predprodejem, priznejte se, kdo z vas dela u O2 a neni fanousek limitek, boxu, cc a walomeho? :D
@wolfgang: to mají jako hosting u O2, nechápu? a výpadek naprosto náhodou přesně při spuštění prodeje? jako nechci jim křivdit, ale tohle dost smrdí...
Jo, O2 haprovalo už včera a vodafone mi nešel vůbec.
@wolfgang: no pred chvili mi volal sef (neobvykle pres whatapp, ze nejde o2). Takze na tom klidne neco muze byt
tak stejne jako u Mesicniho stinu, pada to a pada, tak jse zvedav komu se to na kole stesti chytne a ukoristi limitku
Psal jsem jim - může za to prý výpadek sítě operátoru O2.
já na to také asi se.., na tohle nemám čas a ani nervy .. jsem zvědavý, jak se zase budou vytáčet...
@farnhajt: taky bych potreboval uz delat jiny veci nez koukat na to, kdy to zacne fungovat
jako být to o půlnoci, tak mi to nevadí. ale v práci mě to teda dost se*e
prostě to opět naprosto podcenili a nijak si to technicky neošetřili
jj... kdyz nahazujou treba kolosalky, vypada to jinak
@Walome:houby nahazujou, bylo to pomalé jako šnek a teď je to nedostupné úplně:
Chyba pri vyrizovani pozadavku
Server nevratil zadnou webovou stranku, kterou by bylo mozne zobrazit.
Pravdepodobna pricina teto chyby je ve scriptu, ktery webovou stranku generuje.
@sleepless: spíš/nebo nahazujou možnost objednávek.
@damacon:
Ta jejich stránky jsou zahlcené již teď, takže čekám opět fiasko...
@Mr.Plysh: napjatě to očekáváme! :)
vypada to, ze dneska dorazi balicek s Vrazednym sokolem :)
Ten box je super no.

Už je to rozkřiknutý.
Upřímně tohle mohlo být klidně, tak jak má Crew, že si za box připlatím, jak u One Piece a klidně ať je 150 limitek s jiným přebalem. Ale ten box mohli nechat pro více zájemců. No nic, zítra ti co to chtějí si můžeme popřát hodně štěstí a ať předkupním spadne net. :-D Ale je fajn že se to snad nestihne moc rozkřiknout a je to hned zítra.
@damacon: já naopak doufám, že to bude jako se stínem, tedy že se na mne dostane :-)
@Trip: tak zajima me to. a beru to tak, ze by se o tom mistni stejne dozvedeli.. CC to uz vyhlasilo na FB..
@Mr.Plysh: dúfam, že si to nechceš sám kúpiť.. inak by bol tvoj oznam kontraproduktívny :)
Doufám, že to dopadne jak s Měsíčním stínem
@Fry:
Ohlašovali to na listopad,ne ?
Super. :) to, abych vyloupil banku, kdo jde se mnou? :D

Mám vůbec šanci se nějak dostat k limitce dvojky?
Tak do konce roku by měl být předprodej na Preachera 2, tak uvidíme :)
K diskusi ohledně toho jak to bude s předprodejem druhých dílů sandmana a asi i Preachera. Koupit v aukci může být problém, ohledně práva na koupi druhého dílu, to jsem řešil ohledně Preachera kterého jsem bohužel taky kupoval až z druhé ruky. Nedalo mi tak jsem vznesl dotaz přímo na Crew jak to bude ohledně případného prodeje druhého dílu. Sami v tom nemají asi uplně jasno ale poslal jsem veškeré info o tom od koho jsem ho koupil s odkazem na aukci a fotku s aktualním datumem že knížku opravdu mám a bylo mi přislíbeno že by původního majitele měli vyřadit a myslet na mě.....Ale jestli to tak proběhne uvidíme:)?......Takže podobná možnost by se mohla aplykovat i na sandmana.....
@Mr.Plysh: nemám tušení, jen sem postuju, co kde vyleze :-)
Mr.Plysh: Pár kusů zřejmě měly speciálky.
@wolfgang: ono se to dalo koupit i nekde jinde?
Ještě k aktuálnímu prodeji limitky Sandmana na Aukru - Kontaktoval jsem prodejce s dotazem, zda zaručuje převedení předkupního práva na zakoupení dalšího svazku limitovaného Sandmana na kupce, který vyhraje aukci. Nedostal jsem jasnou odpověď, prodejce řešil, že se neví, jak to dále bude. A se závěrečným dodatkem, že jedničku limitky vlastně ani neměl předobjednanou přes stránky Crwe a tudíž mu ani vydavatel dvojku nabízet nebude. To jen pro ty, co aukci řeší. Ať pak předejdou zbytečnému rozčarování, že budou muset dražit i dvojku.
@Mr.Plysh:
v dražbách na aukru nelze absolutně hledat žádnou logiku, totožná věc může končit v různých aukcí i v rozdílech násobků ceny... mám to vypozorované dlouhodobě a platí to obecně, tedy i pro komiksy