* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Zack nemusí nic, maximáně tak dodržovat pitný režim, ale to my všichni :)
Kapis: Ať se nám to líbí, nebo ne. Zack sem MUSÍ přidávat všechny česky vydané komiksy nehledě na kvalitu.
to Kapis: přečetl jsem si první díl a sice je to hnusně kreslený, ale jinak mi to přijde fajn. Pro děti - proč ne. A líbí se mi, jak Jirka Král expanduje z youtube na papír:).
Zack: to spíš přiškrť nositele takového zvěrstva;)
Jestli to nekdo mate, tak mi k tomu poslete data a scany, chvili sem to hledal na internetu, ale jestli jeste nekdy uvidim gumovy naramek Jirky Krale, tak se na nem obesim.
zdravím,
také tu není druhé a třetí pokračování jednoho z nejlepších českých obrázkových magazínů Jirka... díky
Zazrak pridan, SW snad nekdo z adminu.
Prosím o přidání nového Zázraka a Star Wars magazínu.
http://comicsdb.cz/comics.php?id=5939 v popisu je šesté souborné vydání, má být správně sedmé souborné vydání.....
Norri: je v planu, obecne jako uzivatelsky "top teny", asi v prvni rade comicsy, serie, autori.
Mně se to líbilo. Jsou tam sice nějaké infantilní momenty (a bohužel hned zezačátku, pročež jsem to málem hned zavřel), ale překousneš-li je, zbytek je fajn. Je to roztomilé čtení. Dost mi to připomnělo věci od Divusu a možná i takového hodně umírněnějšího, slabšího a jednoduššího Burroughse. O příběh tu moc nejde.

Ale četli-li jste od Měrky i něco jiného, dostanete to samé, jen v komiksové formě. Ten chlap nemá zrovna různorodý styl; o to víc má ale tenhle vyšperkován. Za mě velice dobré a stojí to za to. Dejte pak vědět, zda se líbil.
VŠ: Aha, dík.
DN: Já ne, ale jak se mi to dostane do pazur, tak to asi vezmu.
Kapis, Velkej šéf: váhám zda to koupit, četli jste to?
Mám další návrh na vylepšení. Seznamy, či žebříčky komiksů podle žánru. Chtěl jsem teď člověku, který zatím nečte komiksy, doporučit nějaké top sci-fi komiksy, ale není jak je zobrazit.
jayjay86: mě přistál ve schránce už v úterý
chybí Jirka #02 :-) . A je to asi první komiks ever(hned tedy po čtyřlístku), co se kdy dostal i do prodejny Konzumu v naší obci!! Ostatní nakladatelé styďte se, :-) :-)
Pan Mgr. Petr Kalinec bude asi literární fajnšmekr.
Dobrý večer. Už jste viděli todle?
http://www.fler.cz/zbozi/komiks-kralovna-ku-ev-7374363
Má to jen pár stránek, nic moc papír a celkově vyrobený na koleni, ale podle mě má autorka skvělou, hvězdnou, blištící se budoucnost v komiksu. Ten příběh je dobrej a atmosféra těžkotonážní jak balvan na noze.
Fry: Hmm, výjimečně asi ano, ty názvy už jsou tak podobné, že se v tom blbě orientuje i když se to seřadí podle data přidání/vydání... Uvnitř to slovně napsané je, takže OK.
Možná jsem to tu už psal a asi to i zapadlo, ale nebylo by fajn očíslovat sérii "Batman" od Snydera ?
Sice to nemá číslování na hřbetě jako New 52 od BB/artu, ale hned na první straně je napsané číslo knihy, tak by bylo fajn to mít očíslované i tady ve sbírce.
VŠ: Dík za info, vůbec nevím... Jak projde prackama, počítám půjde i sem...
Kdyby to nějak prošumělo bez povšimnutí, tak Meander vydal kraťounký komiksík pro děti Pajasan.

http://www.meander.cz/pajasan
Psal jsem si s nima a má to vydávat někdo jiný a snad bude pokračovat v trochu jiném stylu.
Toe: další číslo , myslím , nebude .
KIX #8 jsme se zatím shodli, že ne. To "v rámci série" je nebezpečný precendens... KIX má procházet nějakou změnou, tak uvidíme u dalšího čísla, když bude komiksové, tak se hecnu a přidám i osmičku. Když ne, tak jsme to zavčas ukončili ;)
Toe to ma tusim nejak v merku, tak to necham na nem.
Jsou tam plakáty - působí to jako číslo na rozloučenou. Já jen jestli to ještě dáta v rámci celé série? dík
A jsou tam jeste vubec nejaky comicsy?
Ahoj, buchnete do databáze kix8? dík a fajn víkend
jo aha, tys reagoval na to, že: ,,i když to všichni ohodnotí jednou hvězdou bude to 25%,, a ono by to přitom bylo 20%. No sláva, už mi to došlo. Smekám o mocný matematický mágu za tuto lekci procitnutí pro mě zdarma ;-).
to Zack.: pořád nechápu, co tím myslíš. Vidím zde údaj hodnocení 25% a o tom je řeč.. Tvoje narážky o dělení a počítání fakt nechápu.
jay: ja zas nerozumim, ze nekdo neumi delit peti.
to zack: :-) mám ti nasdílet fotku s komiksem v náručí? :-)A o co že ses vlastně vsadil? Jinak ano, 25% tam vidim, nerozumim tomu otazníku. And seneke: YES, tak kdo by nežárlil na takový prodeje .. ale vzhledem k věku by to bylo spíš naopak s těma bábovičkama..
jayjay86: To ti ten Jirka Král rozkopával bábovičky na pískovišti, když jsi byl malej, že tak vyvádíš? Možná prostě jen žárlíš.
Jay: 25% jo? ;) Navic se vsadim, zes toho Jirku necet. A presne kvuli temhle mentalnim zkratum zadny hodnoceni 'odpad' neni.
@jayjay86: tobe ten Jirka nejak lezi v zaludku ;)
jayjay86: Zack už to kdysi vysvětloval - nechce tu mít hodnocení 0%, je to něco jako plivanec. Pokud si dobře pamatuju - ani hodnocení 100% se mu nezdálo, ale nechal ho :)
napadlo mě po vzoru csfd přidat ještě hodnocení ODPAD!(či 0 z 5), prtže takto i když bude nějaký komiks ohodnocen všema lidma pouhou jednou hvězdou, stále má vceku solidních 25% . :-) A to si myslím, že je (např.:-) )na JIRKU pořád vysoké číslo..
Fry: Pravu díš :) Opět jsme nedoufali v toliko vydaných pokračování :D Opraveno...
Možná by nebylo na škodu upravit číslování u Macanuda :)
http://www.comicsdb.cz/serie.php?id=321
Doppelganger: dík za info, opraveno...
Doppelganger: Správně je samozřejmě Stokorcová sága. Vystupují v ní Iron Pú a Scarlet Prasátko.
btw nejnovější UKK má špatný název - ne Korcova sága, ale Korvacova sága
Pokud by byl zajem, muzu poslat skeny a udaje Macanuda 10 a Raoula Taburina od Sempeho...