chybí Jirka #02 :-) . A je to asi první komiks ever(hned tedy po čtyřlístku), co se kdy dostal i do prodejny Konzumu v naší obci!! Ostatní nakladatelé styďte se, :-) :-)
Dobrý večer. Už jste viděli todle? http://www.fler.cz/zbozi/komiks-kralovna-ku-ev-7374363
Má to jen pár stránek, nic moc papír a celkově vyrobený na koleni, ale podle mě má autorka skvělou, hvězdnou, blištící se budoucnost v komiksu. Ten příběh je dobrej a atmosféra těžkotonážní jak balvan na noze.
Fry: Hmm, výjimečně asi ano, ty názvy už jsou tak podobné, že se v tom blbě orientuje i když se to seřadí podle data přidání/vydání... Uvnitř to slovně napsané je, takže OK.
Možná jsem to tu už psal a asi to i zapadlo, ale nebylo by fajn očíslovat sérii "Batman" od Snydera ?
Sice to nemá číslování na hřbetě jako New 52 od BB/artu, ale hned na první straně je napsané číslo knihy, tak by bylo fajn to mít očíslované i tady ve sbírce.
KIX #8 jsme se zatím shodli, že ne. To "v rámci série" je nebezpečný precendens... KIX má procházet nějakou změnou, tak uvidíme u dalšího čísla, když bude komiksové, tak se hecnu a přidám i osmičku. Když ne, tak jsme to zavčas ukončili ;)
jo aha, tys reagoval na to, že: ,,i když to všichni ohodnotí jednou hvězdou bude to 25%,, a ono by to přitom bylo 20%. No sláva, už mi to došlo. Smekám o mocný matematický mágu za tuto lekci procitnutí pro mě zdarma ;-).
to zack: :-) mám ti nasdílet fotku s komiksem v náručí? :-)A o co že ses vlastně vsadil? Jinak ano, 25% tam vidim, nerozumim tomu otazníku. And seneke: YES, tak kdo by nežárlil na takový prodeje .. ale vzhledem k věku by to bylo spíš naopak s těma bábovičkama..
jayjay86: Zack už to kdysi vysvětloval - nechce tu mít hodnocení 0%, je to něco jako plivanec. Pokud si dobře pamatuju - ani hodnocení 100% se mu nezdálo, ale nechal ho :)
napadlo mě po vzoru csfd přidat ještě hodnocení ODPAD!(či 0 z 5), prtže takto i když bude nějaký komiks ohodnocen všema lidma pouhou jednou hvězdou, stále má vceku solidních 25% . :-) A to si myslím, že je (např.:-) )na JIRKU pořád vysoké číslo..
Grrr: jeste nebylo vyhlaseno, doporucuju sledovat novinky, tam se ty jmena objevi urcite. A FB to davam taky, kdyz si vzpomenu :) Vidim to behem zitrka, ze by mohlo probehnout slosovani.
Tak nevím, jestli si mám pořídit větší dioptrie, nebo jestli jsem něco zaspal. Ještě nedávno jsem tady viděl soutěž o Sojčáka a teď je tady Zázrak. Ale žádné vyhlášení a já se těšil, že ho vyhraju.
Kapis: já mám jen strach, že když bude každý dítě denně natáčet svoje příhody ze života a házet to na net, tak to zpomalí youtube :) Btw. na Jirku jsem se podíval a asi poplavu proti proudu a nedám "subscribe".
Přeskočím s tím do Pindárny. Shodou okolností si teď o tom píšu s kámoškou a:
Ona (její dcera) je (jutubery) zná všecky a má u nich odběry a jsou to největší borcííííí a celá její třída točí videa na youtube a všichni její kámoši aj děcka mojich kámošů-psycho...
ClimbVibe: to by měl být tvíterer, ni;-)? Já už asi vím co to je ten jutuber, šel jsem teď na nohec a tam nějaké dvě devítileté holky na koloběžkách zapli mobil na natáčení, ta jedna se postavila do pozoru a začla "vítám vás u......" Věřím, že tam začaly dvě začínající jutuberky plnohodnotné vysílání nabušené třeskutými zajímavostmi a životními moudry. Já vám nevím, my v těch letech a ještě asi dalších 5, než jsme se dostali k pivu a cigárám, lítali po venku, dokud nás nezačaly mamy shánět a my je přemlouvat "ještě chviluuuu". No jo je jiná doba, nedá se nic dělat, ale stejně doufám, že se mi povede moje děcka udržet co nejdéle v offline módu venku - věčně a na 100% to asi nebude možné, ale tak uvidíme. Mám pokušení se podívat na jutubera Jirku:)
Zdravím,
poprosím o doplnění této "parády" do databáze: http://www.jirkakral.cz/komiks.html
28 stránek, ilustrace Pavla Navrátilová, píše nejspíš sám Jirka Král, v časopisu jsem nic nenašel...
jayjay86: Myslím, že komiks Jirky Krále se stejně nebude kupovat jako "komiks" ale např. jako tričko Jirky Krále - to zn. merchandising. Jestli to nějaké dítě (předpokládám, že jeho kanál sledují jen děti) přivede k jiným komiksům - tím líp. Ale nevěřím tomu. Takže to není nic proti ničemu.