já ty komplety už nesleduju, vůbec nevím. tak nějak jen jednohubky typu Flashpoint, ale jinak už nic, nevím co tam je. Kupuju si většinou souborná vydání v originále
Hodně dobře slevy a akce můžeš najít i na http://www.cheap-comics.com/ tam je doprava podstatně rychlejší. Ovsem očividně 20 euro dáš za balné a postovne takže se vyplatí zde nakoupit při velkém nákupu a hlavně mají kolikrát krásné až třeba 50, 60% procent na omnibusy a najdeš zde i vyprodané věci. Já tam ted koupil v akci třetí deluxku wicked And Divine a komplet dva omnibusy Daredevila od Brubakera. Jednička je přitom vyprodaná.
Tak diky, ze v tom nejsem sam :) Ja se prave inspiruju docela i odkazy tady, takze ty nakupy nejsou uplne nahodny. Za to taky dik, akorat to leze trochu do penez ;€
Jo stalo, ale vždy to nakonec přišlo.. Je taky možný že to máš na poště protože mně z depa nedávali oznamovací lístek... Třetí lazarus je super a mimochodem teď vydali nové vydání thora God of Thunder, dával jsem to sem někam.. Je to hc ale jen Volume 1 ne deluxka
SNUFKIN: Kdysi se mi to stávalo, když jsem platil přes PayPal ... a teď se mi to aktuálně děje taky - "Dispatched from the UK on 13 January 2020" a pořád nic
Stalo se vam, ze knizky z Bookdepository nedorazily? Vzdycky mi to prijde do 14 dnu, ale treti Lazarus a prvni Aaronuv Thor komplet nikde ani po mesici, kdy to odeslali...
Milo: Našels v antikvariátu aspoň nějaký poklad za pěknou cenu? Co já vidím nabídky online antikvariátů, tak prodávají vše strašně moc předražené. Někdy i běžně dostupné věci za víc než je doporučená plná cena - viz ten tvůj Hobit. Člověk asi musí hledat :-)
Linej jsem určitě, to bezpochyby, ale v tomhle hralo roli to, že jsem na mobilu, kde se mi cokoliv hledá hůř a povětšinou i časový přes nebo tíseň... Teď v antikvariátu jsem spěchal a ke koupi tam bylo víc neznámých titulu, co jsem zkoumal na rychlo. U hobita jsem myslel díky přebalu, že jde o ilisutorvanou knihu - ve smyslu kniha s obrázky, páč se v minulosti tak prodával lotr, bez a s ilustracemi... A myslel jsem, že to Argo vydalo bez přebalu... A to jsem nikde neviděl, jen jednu stránku , kde bylo asi cca 10 vydání... A díky demencí jsem myslel, že jedno z nich byl komiks, zbytek knihy :D pak jsem hodil tu hlášku sem, tys reagoval, že jsem dement a já to potvrdil :D
Milo: Mělo to nedávno dotisk, např. na knihydobrovsky za 356kč, nebo megaknihy za 314kč
P.S.: poslední dobou začínám nabývat podezření, že nás buď zkoušíš, nebo jsi ještě neobjevil kouzlo strejdy googla. :-))
Wiroza: Asi se v klidu rid aukrem, za 1 a 2 bych se nebal tech 15/10 tisic jako vyvolavaci rict. Ale uprimne, pokud ty prachy nutne nepotrebujes, zrovna tehle dvou bych se nezbavoval, jak tak koukam, tak cena roste kazdy rok o par tisic.
Ahoj,
jsem tu nový a mám dotaz. Dělal jsem pořádky v knihovně a rozhodl jsem sem se prodat časopis Aargh!. Mám čísla 1,2,4 a 5. Když jsem googlil, tak jsem viděl, že se na aukru prodaly za celkem dost peněz. Jaká je podle Vás cena těch časopisů? Díkec.
S největší pravděpodobností bych s toho nešel. Zásadní věci tu vyšly v ukk a stejně ne komplet a tady by beztak z každé série vyšly jen některé knihy. Jo třeba Death of wolverine bych asi vzal..jinak asi ne.
Milo: myslim si že Fimi by to koupil jedině až by věděl co by tam vlastně vyšlo :D já furt komplety jedu ale DC mě přestává celkem bavit. Spider-man doc ela překvapil protože prozatim jsem se u žadnýho komiksu nenudil a některý i dost překvapily a X-meny mam taky docela rád kdyby ten komplet nebyl nacpaný jen old schoolem tak byhc o něm uvažoval ale pochybuju že u nás vyjde, není tu pro to tak úplně trh. Spider-mana zná každý + pořád je populární, X-meni by podle mě byli lepší volba ale jak píšu Spidey je u nás víc populární to je už větší šance že u nás vyjde Deadpool komplet který taky mají v cizině ale zase s tím jak ho vydává i Crew doufám že k tomu nedojde.
Za málo, no u UKK bych řekl si to někdo upravuje ve Photoshopu jak se mu to hodí ty postavy, na tomhle kompletu není ani Vision a my máme Kapitána hned vedle Thinga takže fakt těžko říct. Souhlasím že Spider-manovo art je hodně pěkný. X-men komplet má taky moc pěkný.
Jj, my máme vynechanyho důma. Myslel jsem, že ten obraz je jednotnej, tohle je celkem výrazná změna v rámci ukk - sestavu knih jsem nesledoval oproti zahraničí. ;) Mám dojem, že tenhle pídí obrázek jsem našel taky, škoda, tě to nikde není ve full HD :D
DC další skvadra hrdinů , pak by asi byla další zaporaku ... To jsem zvedavej jak to dcck useknou... Asi zastřihnout hókmenovi křidýlka :D
U nhm je dvakrát Hulk... ;)
Nejlepší obraz ze hřbetu tvoří asi teď ten komplet Spidermana... Obraz od djurgevice nebo jak se jmenuje ;)
Vzhledem k tomu killraven, změně komiksu, usekávání obrazu, výběru počtu čísel, apod. By mě zajímalo, jak se to vybírá a řeší... ;)
Zároveň mě napadá že v cizině mají podle wiki i úplně jiný komiksy v jejich UKK kolikrát, takže težko říct. Na obrázku je vidět že vedle Dooma pokračuje asi Thor pak možná Cap a Vision.