Myslim, ze trh je temi komplety a seriemi uz presycen, ja jsem teda uchylnej, takze je mam vsechny, ale uz je to nekolik let hledani knihy s nepomackanou vazbou, nestiham to ani cist, mam vsechno doposud. Spiderman byl muj oblibeny hrdina od dob semic slovartu a animace z roku 94, ale ted uz mi prijde spis otravnej... A i kdyz me ten spiderman komplet laka a prvni cislo jsem koupil od prekupnika a dalsi objednal jako "predplatne", nejak to vidim, ze dojedu dc a ty cerveny marvel a koncim. Uz i marvelu jsem na hrane, ze s tim skoncim. Jak to vnimate vy? Jo, to jeste nepocitam rebirth, co nesbiram vubec...
Všiml jsem si, že to maj v tom Valmontu ve Foru a i u Kendika kde jsem to minule koupil. Přemýšlím, zda vemu, ale asi zase ano. Za 99 ještě jo. A pak si vyberu max to co se mi bude líbit.
Název Sweet tooth by byl samozřejmě nejlepší. Mám vydaní z Francie a ti to taky nepřekládali. Ale tohle je čistě akademická debata, zoubka/jazýčka tady stejně nikdo nevydá, leda nějaký sebevražedný vydavatel.
Fry: Bylo by zajímavé, pod jakým názvem by to vycházelo tady u nás. Já bych dal Zabíjej nebo zhebni, kdybych to tedy musel za každou cenu počeštit. Jinak ale Poláci hodně sérií nechávají v původním anglickém názvu, jak u mangy, tak u US komiksu, což je jedině dobře. Ale třeba z Sweet tooth udělali Lasucha. Tam by se mi nejvíc líbil český název Sladký zoubek.
Doppelganger: Seznam kromě následujícího čísla není. Zatím má ale druhá šedesátka stejný pořadí jako španělská verze, takže:
71 Profesor X (dnes vyšel)
72 New Mutants (za 14 dní)
73 Union Jack
74 Spider-Man 2099
75 New Warriors
76 Excalibur
77 Agent Venom
78 Alpha Flight
79 Miles Morales
80 Scarlet Spider
a na španělské wiki je to až do čísla 100
Čistě náhodou někde není k dispozici seznam dalších čísel NHM, že? Po první šedesátce se objevil seznam dalších deseti čísel, avšak teď jsem zatím nic nezahlídnul. Ptám se jen tak ze zvědavosti, co nás čeká. :)
@deefha diky ti :* uz jsem mu napsal, tez jsem to v Praze nikde nevidel... A kdyz byl v minuloati testovaci prodej cehokoliv, tak jsem to vlastne nikdy nikde nevidel :D btw. Policka a vyuziti mista mas super ;)
Zdravim vespolek, ted budu zadat o neco neobvykleho... Muzete prosim nekdo koupit to prvni cislo spidey kompletu nekde 2x navic pro me? A pak se nejak domluvit na odkoupeni... :D nikde jsem ho nevidel, nemam ho jak sehnat, napadlo me tohle jako reseni... O:)
Mám dotaz k tomu Spider-kompletu. Když se jedná o zkušební prodej znamená to, že v případě úspěchu pojedou znovu od jedničky nebo, že budou pokračovat tam kde skončily? Jaké s tím máte zkušenosti?
Hawwewran tak jsem se pídil po tom Thorovi...to souborné vydání není tak úplně souborné, prostě v něm není celý run God of Thunder, takže nic promiň, jistě to chápeš...ovšem první Deluxe v něm zahrnuta je
Ne. Není možná...někoho konečně po dvou dekádách napadlo znovu přeložit a vydat Simmonsův Enydmion... Hlavně nikam nechvátat. Do důchodu času dost... Jak tak koukám na ten argo edičák, tak tohle bude drahý léto...
deefha - prachovka? To není zlý nápad, ale vždy jsem měl za to, že prachovka vlastně jen rozvíří prach, který o pár hodin usedne na to samé místo znovu :D
Čau lidi, nedávno jsem tu řešil skladování paperbacků ze Znovuzrození DC a v té údržbě bych ještě rád pokračoval. Jakým způsobem se zbavujete prachu z knihoven případně přímo z komiksů. Voda a papír nejsou zrovna kamarádi a foukání vzduchu je na tom podobně.
Spider-man mě nezajímá a co se týče Batmana, zatím podle mě není o co stát... http://en.wikipedia.org/wiki/DC_Comics_%E2%80%93_The_Legend_of_Batman
Pominu-li co mám koupeno mimo komplety, z těch zatím 38 komiksů bych si asi koupil jen Haunted Knight od dua Loeb/Sale.
A strašně jsem rád, že jsem si už před lety ty komplety zakázal a mám z nich ze všech dohromady nějakých 7 knih.
Vážně bych teď už nechtěl řešit nějaké další police :D
Mám to stejně. U stánkových Marvel/DC si dám tu práci a napřed si zjistím, zda je ta kniha opravdu dobrá. Takže kupuji jen na jistotu. U Spider-mana to nebude jiné.
Fimi: Kdyby jen Batman, buď rád, že nečteš v polštině jako já. Na mně se ještě letos vyřítí další integrály takových titulů jako Doom Patrol, Runaways, Ex Machina, Sandman Universum 2018, Sambre, Promethea... nemluvě o nových věcech od Image. Prostě čtenářské psycho.:)