Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Fimi: Všechny mangy jsou pořádné :)
Crew dnes oznámili na 2020 mangu Green blood... Úžasné, konečně pořádná manga
Radek Blacksad : nemyslím , že by byla poptávka nulová , já je občas kupuju , teď za 25 Kč , ještě nedávno za 15 Kč . Cena narostla poté , co tu před rokem přestaly disneyovské komiksy vycházet .
Cena je úměrná poptávce. Vzhledem k tomu, že je poptávka téměř nulová a nabídka vysoká (podívej se na Aukro)... no to už si určitě spočítáš sám.
Žádnou cenu to bohužel nemá :(
Za koľko sa tak predávajú prvé čísla Káčera Donalda? Pýtam sa informačne, lebo vôbec nemám predstavu, aká tam môže byť cena.
Ahoj, víte o nějakém linku/lincich, kde by se daly zhlédnout všechny graficke komplety, ať už od DC , marvelu či jiných? Tím myslím zejména obraz ze hřbetu knih pospolu komplet. ;) Případně i výpis /seznam knih v kompletu (nás na Wikipedii znám) spolu s obálkami?

Zajímalo by mě co všechno vlastně vychází... DC komplet + nějaké specialy, v dc ještě asi začal Batman komplet...
U marvelu ultimátka a nejmocnější hrdinové , teď Spiderman...

Je něco dalšího? Bude to vycházet u nás?

A co se týče kompletu... Holdujete jim? Nebo si jen vybíráte to "lepší"?
Jen k tomu Z pekla. Druhe vydani ma revidovany preklad, coz znamena mensi upravy a predevsim opravy. A jednou hodne osklive ujety lettering, ktery byl v prvnim vydani umisten spravne. Nic navic.
kinak: Má to být nějak speciálně balené, uvidíme, až to vyjde. Počítám, že to bude mít stejně jako předešlé teoretické knihy krabici a v tom 3 nebo 4 knihy a na internetu dost možná koluje jen jedna z nich.

Milo_Harwey: Ano, zájem stále přetrvává. Po 6 letech se postupně ke čtení dostává nová generace, pro které je to pořád za tyto ceny nejlákavější komiks. Samozřejmě platí, že některých čísel zůstává na trhu tuna a jiných ani kus.... Nejprodávanější jsou stále ty, které už u nás před tím vyšly mimo tyto komplety, ty jsou obvykle první vyprodané.

maco: Pokud vím, tak zatím ne ;)
Prosím vas. Z pekla nove farebne vychádza v cesku? Kde? Nejaký odkaz?
Tak mám ještě jeden všeobecný dotaz: ukk skončil, mám komplet, dcck dojedu určitě , nhm že setrvačnosti asi taky , bohužel.... A Spidermana začínám, ale na to se asi vybodnu (hodně mě láká ten obraz ze hřbetu knih a obálky :D ale prostě to nemám kam dávat) ... A teď ten dotaz: všude vidím nevykoupene knihy, musí se toho strašně vracet jako nekoupeny. (Třeba ten dcck specila krize na nekonecnu zemi ma více dílů a vyšel jen jeden = o to zájem nebyl) Fakt je o to takový zájem, že to dokončí? Upřímně jsem si říkal, že uz to skončí, že o to není zájem prostě... Ale jede to dal a začíná se nová série se spideym ...a bůh ví kolik ještě dalších bude nebo začne...
Ahoj, zaregistroval jsem v metru reklamu na plánovanou knížku o Čtyřlístku. Všude na netu je s Fifinkou na přebalu, ale na té reklamě od Luxoru je Myspulin. Nevíte někdo jestli Luxor nebude mít speciální verzi?
Milo: ta, co vyšla česky, je new 52. Ta z Rebirth česky nevyšla a nejspíš ani nevyjde a upřímně není moc o co stát.
A v tom bude jakej rozdíl oproti původnímu černobílýmu? (Sorry, blbej vtip;))

Já jen, že jsem chtěl koupit tu první verzi a nerad bych o něco přišel , co bude ve druhým vydání, případně tedy ve třetím barevným, kromě ty barvy... :D

Díky... Předpokládám, že český vychází jen ta JL vs SS v rebirthu.

A ta americká liga je tohle:

Americká liga spravedlnosti #01: Nejnebezpečnější hrdinové světa (paperback) ? (To k znovuzrození asi nepatří... )

Sbíral jsem loba a mám zatím všechny, tak jen uvažuju, zda sbírat i ostatní věci, kde se objevuje ...;)
k tomu, aby se stará věc prodala znovu. Původní verze je rozhodně lepší, ale barevná nevypadá zle, ty barvy jsou zajímavý a ze zajímavosti jsem si to prohlédl, ale originál je originál.. Minimálně tam vyniklo pár věcí, který normálně v tý směti nebyly vidět.
Ach jo. To je stejný případ, jako kolorování starých filmů. K čemu je to sakra dobrý?
BTW, právě vyšel, (nebo vychází, nejsem si jistej) nový barevný vydání Z pekla.. co jsem koukal, nevypadá to zle.
V No justice je jen jeden ze 100+1 postav, není hlavní ani vedlejší. Občas se objeví
Milo ad 1:
Justice League vs Suicide Squad, Justice League of America (člen týmu), minisérie No Justice (člen jednoho z týmů), Teen Titans (jeho dcera Crush je Titan, Lobo tam má story arc na několik sešitů). Jedná se o “původního” Loba, ne toho manekýna z New 52.
Ahoj, mam dva dotazy:
1) kde všude se ve znovuzrození objevuje Lobo? Nejlépe výčet komiksu, kde je nebo bude... A má v tom zásadní roli? A též svoji řekněme náturu?

2) je nějaký zásadní rozdíl mezi 1. A 2. Vydání "Z pekla"? Kromě obálky...

Díky moc
BB Art letos vydá ještě jednoho Punishera, ale bohužel ne pokračování Bullseye
http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=3397
Hm... Já jen že třeba lazarus nebo i ti deluxe thor mají dvě volumka a nemá to tolik stran
6 sesitovek na jedno volume je klasika
To se nedá nic dělat jen mi přijde divný 11 sešitů na 520 stran, čekal bych že to bude mít tři volumka a ono jen dvě..
Kruci, az za rok... To je na dlouho
Naštěstí já to nemám v tpb... Deluxe je povinnost...
Fimi (26.10.2019 19:55): Ha, tak to je bomba. Akorát mě mírně štve, že součástí je i X+66, zbytečně koupeno v paperbacku.
Jo taaaak to je tohle, to já nevím že tím myslí tohle. Popravdě jeho komentáře už celkem max proletnu když ne úplně přeskočím protože to je pořád to stejné, superhrdinky a harley, já hlavně ani ty názvy neprekladam tak mi to vůbec nedošlo . Ale díky za objasnění
Fimi: Vždyť chodíš na crewní auditko. Tam o tom ňouma píše každou chvíli jako o "DC zombících" :D
zrovna Aquamana se chystám koupit, už jen proto, že to kreslil Schönberg..
Mě se líbila jen Wonder Woman a Liga, přičemž jen ta u Wonder Woman se mi líbila natolik, abych si jí sehnal. Třeba Aquaman je strašný (navíc, když originál kreslil Šejić).
Mně se nejvíc líbila obálka Harley Quinn a Green Arrowa, protože to pánové vzali pěkně po svém. Nejméně se mi líbil Flash s vykloubenou pánví a nekreativní imitace amerického mainstreamu u Justice League. Ale nekoupil jsem ani jednu.
Dnes hlavně vyšla Sága Valty
RadimNemec: Dneska vyšel :)
Aquaman ještě není, nebo už jo?
Pro nás sběratele jsou to zbytečně vyhozené peníze navíc, ale hold chceme mít i tu českou variantu. Osovně mám nejraděju tu od Jonáše Ledeckého, naopak Koplova, Kučerovského a Denglára mě moc nezaujala.
Tak už jsou venku všechny české obálky ke Znovuzrození. Jak by jste tento projekt celkově ohodnotili a jaké považujete za ty nejlepší a naopak, které se vám vůbec nelíbili?
taky uz mam objednano, docela se na to tesim, tu prvni verzi sem dostal jako maly fakan, kdyz jsem lezel v nemocnici:), akorat to pak mati spolu s ostatnima casakama vyhodila, kdyz sem se odstehoval :(
Já už to mám měsíc předobjednaný... No další Saudkovina, co říct víc?
charvos: Že je to předvánoční pozlacený prd. Nic, co by už dávno a za mnohem menší prachy nevyšlo: "Najdeme zde vedle kompletních příběhů Stříbrný poklad a Konec Sahrbergovy bandy i nedokončený příběh z Mladého světa z roku 1994, scénáře a poznámky Jaroslava Weigela a črty a kresby k Lipsu Tullianovi jako fenoménu, jenž Káju Saudka s přestávkami zaměstnával více než dvě desetiletí." Viz. http://comicsdb.cz/comics/474/lips-tullian-stribrny-poklad-konec-sahrbergovy-bandy
http://www.bookdepository.com/Immortal-Hulk-Omnibus-Al-Ewing/9781846533600?ref=grid-view&qid=1571300483504&sr=1-6 tak vychází po třech volzmkach v měkké vazbě omnibus immortal Hulk nebo po dvou volumkach deluxe v pevné vazbě... Aktuálně nejlepší marvel série