Radek Blacksad : nemyslím , že by byla poptávka nulová , já je občas kupuju , teď za 25 Kč , ještě nedávno za 15 Kč . Cena narostla poté , co tu před rokem přestaly disneyovské komiksy vycházet .
Ahoj, víte o nějakém linku/lincich, kde by se daly zhlédnout všechny graficke komplety, ať už od DC , marvelu či jiných? Tím myslím zejména obraz ze hřbetu knih pospolu komplet. ;) Případně i výpis /seznam knih v kompletu (nás na Wikipedii znám) spolu s obálkami?
Zajímalo by mě co všechno vlastně vychází... DC komplet + nějaké specialy, v dc ještě asi začal Batman komplet...
U marvelu ultimátka a nejmocnější hrdinové , teď Spiderman...
Je něco dalšího? Bude to vycházet u nás?
A co se týče kompletu... Holdujete jim? Nebo si jen vybíráte to "lepší"?
Jen k tomu Z pekla. Druhe vydani ma revidovany preklad, coz znamena mensi upravy a predevsim opravy. A jednou hodne osklive ujety lettering, ktery byl v prvnim vydani umisten spravne. Nic navic.
kinak: Má to být nějak speciálně balené, uvidíme, až to vyjde. Počítám, že to bude mít stejně jako předešlé teoretické knihy krabici a v tom 3 nebo 4 knihy a na internetu dost možná koluje jen jedna z nich.
Milo_Harwey: Ano, zájem stále přetrvává. Po 6 letech se postupně ke čtení dostává nová generace, pro které je to pořád za tyto ceny nejlákavější komiks. Samozřejmě platí, že některých čísel zůstává na trhu tuna a jiných ani kus.... Nejprodávanější jsou stále ty, které už u nás před tím vyšly mimo tyto komplety, ty jsou obvykle první vyprodané.
Tak mám ještě jeden všeobecný dotaz: ukk skončil, mám komplet, dcck dojedu určitě , nhm že setrvačnosti asi taky , bohužel.... A Spidermana začínám, ale na to se asi vybodnu (hodně mě láká ten obraz ze hřbetu knih a obálky :D ale prostě to nemám kam dávat) ... A teď ten dotaz: všude vidím nevykoupene knihy, musí se toho strašně vracet jako nekoupeny. (Třeba ten dcck specila krize na nekonecnu zemi ma více dílů a vyšel jen jeden = o to zájem nebyl) Fakt je o to takový zájem, že to dokončí? Upřímně jsem si říkal, že uz to skončí, že o to není zájem prostě... Ale jede to dal a začíná se nová série se spideym ...a bůh ví kolik ještě dalších bude nebo začne...
Ahoj, zaregistroval jsem v metru reklamu na plánovanou knížku o Čtyřlístku. Všude na netu je s Fifinkou na přebalu, ale na té reklamě od Luxoru je Myspulin. Nevíte někdo jestli Luxor nebude mít speciální verzi?
A v tom bude jakej rozdíl oproti původnímu černobílýmu? (Sorry, blbej vtip;))
Já jen, že jsem chtěl koupit tu první verzi a nerad bych o něco přišel , co bude ve druhým vydání, případně tedy ve třetím barevným, kromě ty barvy... :D
Díky... Předpokládám, že český vychází jen ta JL vs SS v rebirthu.
A ta americká liga je tohle:
Americká liga spravedlnosti #01: Nejnebezpečnější hrdinové světa (paperback) ? (To k znovuzrození asi nepatří... )
Sbíral jsem loba a mám zatím všechny, tak jen uvažuju, zda sbírat i ostatní věci, kde se objevuje ...;)
k tomu, aby se stará věc prodala znovu. Původní verze je rozhodně lepší, ale barevná nevypadá zle, ty barvy jsou zajímavý a ze zajímavosti jsem si to prohlédl, ale originál je originál.. Minimálně tam vyniklo pár věcí, který normálně v tý směti nebyly vidět.
Milo ad 1:
Justice League vs Suicide Squad, Justice League of America (člen týmu), minisérie No Justice (člen jednoho z týmů), Teen Titans (jeho dcera Crush je Titan, Lobo tam má story arc na několik sešitů). Jedná se o “původního” Loba, ne toho manekýna z New 52.
Ahoj, mam dva dotazy:
1) kde všude se ve znovuzrození objevuje Lobo? Nejlépe výčet komiksu, kde je nebo bude... A má v tom zásadní roli? A též svoji řekněme náturu?
2) je nějaký zásadní rozdíl mezi 1. A 2. Vydání "Z pekla"? Kromě obálky...
Jo taaaak to je tohle, to já nevím že tím myslí tohle. Popravdě jeho komentáře už celkem max proletnu když ne úplně přeskočím protože to je pořád to stejné, superhrdinky a harley, já hlavně ani ty názvy neprekladam tak mi to vůbec nedošlo . Ale díky za objasnění
Mě se líbila jen Wonder Woman a Liga, přičemž jen ta u Wonder Woman se mi líbila natolik, abych si jí sehnal. Třeba Aquaman je strašný (navíc, když originál kreslil Šejić).
Mně se nejvíc líbila obálka Harley Quinn a Green Arrowa, protože to pánové vzali pěkně po svém. Nejméně se mi líbil Flash s vykloubenou pánví a nekreativní imitace amerického mainstreamu u Justice League. Ale nekoupil jsem ani jednu.
Pro nás sběratele jsou to zbytečně vyhozené peníze navíc, ale hold chceme mít i tu českou variantu. Osovně mám nejraděju tu od Jonáše Ledeckého, naopak Koplova, Kučerovského a Denglára mě moc nezaujala.
Tak už jsou venku všechny české obálky ke Znovuzrození. Jak by jste tento projekt celkově ohodnotili a jaké považujete za ty nejlepší a naopak, které se vám vůbec nelíbili?
taky uz mam objednano, docela se na to tesim, tu prvni verzi sem dostal jako maly fakan, kdyz jsem lezel v nemocnici:), akorat to pak mati spolu s ostatnima casakama vyhodila, kdyz sem se odstehoval :(
charvos: Že je to předvánoční pozlacený prd. Nic, co by už dávno a za mnohem menší prachy nevyšlo: "Najdeme zde vedle kompletních příběhů Stříbrný poklad a Konec Sahrbergovy bandy i nedokončený příběh z Mladého světa z roku 1994, scénáře a poznámky Jaroslava Weigela a črty a kresby k Lipsu Tullianovi jako fenoménu, jenž Káju Saudka s přestávkami zaměstnával více než dvě desetiletí." Viz. http://comicsdb.cz/comics/474/lips-tullian-stribrny-poklad-konec-sahrbergovy-bandy