V tom letáčku stálo že, DCKK pro velký úspěch rozšiřují už na 100 čísel a bohužel musí zdražit o 20kč (předpokládám,že důvod je právě ten velký úspěch). No logikou se to asi neřídí...
Karlito_69 : ptal jsem se na to už u vydání knihy a údajně se jedná o chybu ze strany CC, mělo to být červené a až u další hnědé. Knih má být tuším 8 a mělo to být půl na půl.
Dotaz na Baltimora: První tři knihy na hřbetu název červeným písmem a čtvrtá takovým zlato-hnědým nebo jak bych to popsal. Pátý díl zatím nevím. Hise nejsem takovej, že bych z toho šílel když to vidím na polici, ale trklo mě to do očí. Máte to taky tak (myslím ty barvy)? Jen by mě zajímal důvod proč to případně změnili.
Celá série má dohromady 100 čísel a je už ukončená. Poslední díl vyšel 2016. My jsme teď u 77 dílu, takže nám do konce zbývá zhruba rok a kus. Mě by právě zajímalo, jestli mají naplánované něco potom (přece jenom je těch Simpsonovských komiksů fůra) a nebo to po té stovce zapíchnou.
Ber v potaz, že Bart je poslední ze "třech Mohykánů" co se týče čistě komiksových periodik/měsičníků. Jasně dávalo by smysl to ukončit, když dojedeš materiál, avšak Bart funguje jako výborná finanční injekce a plus je tu ten fakt s měsičníky. Po konci Barta bys měl akorát Čtyřlístek (kde je bohužel taky jenom otázka času) a Jirku Krále.
Seneke: tomu rozumim, ale když už se originál jmenuje Mjöllnir, proč to R ubrat? Navíc podezřívám český nápis na obalu, že jim tam zůstal "pixel" z toho originálního R. Hned za "i" vpravo.
jh666: Bylo nějaké drobné zpoždění v dodávce, do Comics Pointu se obvykle dodává pátek týden před vydáním, u aktuálního se dodávalo včera, takže se pravděpodobně postupně rozváží... Možná za to může ta jiná cena? Dovolené? První školní měsíc... ? :)
tak mi dnes přišel Batman Damned, velmi netradiční rozměry knihy a přebal taky hodně zajímavý...každopádně úžasná kresba...mám to vzít na sraz zda se chcete podívat?
Spider-Man komplet: Dneska ráno jsem viděl na prodejně první číslo (Liberec - ttrafika uvnitř u Kendika vedle MobilPlusu). Takže se to už asi zase rozjelo.