Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Jo, taky mi tam chybi doutnik.
Ale panova vymluva je dobra, to zas ne ze ne:). "Promin kote, ten rucnik se akorat zmenil na dvacetiletou divku... co se da delat". A zdesena grimasa. Jen by se ta holka mohla tvarit lip nez to prase, ma vyraz jak ten ozrala Churchill.
Ten pan tam sousta s prasetem... jak ohavne.
Jasne, komics :)))) Tak ja mam jasno, ted jen zjistit, ci fejk si :)
Dobrá ten obrázek byl z Capitana Britana.

A ted to poznate? Zase mě zajímá název komicsu.(oba dva obr. jsou z jednoho komicsu)

Je to Black Knight.
Budu se snažit.
Nevim kdo to je ale vim z jakého je comicsu.
A je to Moon Knight? Páč ten je si do xichtu trocha podobný s Azraelom :-)
2 Fry: Prosím, prestaň už konečne písať "komix" s X a používaj spisovnú formu "komiks". Komix je zaužívané označenie pre undergroundový komiks, čo mainstreamová produkcia Marvel, ani DC rozhodne nie je. Potešíš tým nielen mňa ;-)
Velkej šéf - mě spíš zajímá z jakého je to komixu (hlavní postava toho komixu)
Moon Knight? (žádného jsem nečetl, ale nepochybuju, že Fry taky ne)
To snad neni pravda
Fry: Zas to máš vyspoilované v url - ...SgtFury6+-+Massive+Forces.jpg
Tak, počítam, že sa Fry len sekol, keď sa snažil nalinkovať obrázok z adresy: c:\Documents%20and%20Settings\Vojta\Dokumenty\Obr :D
To Fry: Od je pro tebe problém, že jsi něco nečetl? Neboj to zvládneš!!!!
4 Fry: To přeci pro tebe není překážka, co jsem si všiml tak máš i koment ve stylu "Podle obálky to bude dobrý, dávám 80%". Tak se toho neboj. :) Supportový MdS
brkowycz: 100 nábojů jsem ještě nečetl, tak nemam co hodnotit.
Doctorow: Ale no tak, Fryova reakce je trošku vytržená z kontextu. Na ocenění kultivovanosti jeho projevu odepsal: "Na stranu 3tí mě potěšilo co jsi ted napsal "
Fry: No tak, čtyřlístky tady stejně moc lidí nečte, nebo minimálně nechodí sem na comicsdb, aby zkoumali hodnocení nejnovějšího čtyřlístku, tak se pochlap a vyploď něco na ty Náboje, ne?
Fry: Nesklamal si, ideš až na doraz. Si Andy Kaufman Comics db fóra.

A s DEmnoGom by ste s týmto číslom mali začať chodiť na túry po mestách, veď táto vaša scénka máš až Monty Pythonovské parametre:

DEmnoG: "Co se tyce Frye...se jeho projev zkultivoval a prestal delat tak desive hrubky"

Fryova odpoveď: "Tak zaprve mi nebudes roskazovat a ze Druhé to psát ted nebudu."

Pure genius chlapci! Palec nahor.
Děkuji všsem za chválu.

Kaluž: Promiň ale nejblišší dlouhý koment bude Incal.
Jestli Fry neni Fry, ale neci sranda identita, tak ma muj obdiv, takhle vymazleny charakter by si zaslouzil vlatni tv show :)
ad Crwecon: Počítám se dvěma nocležníkama, předběžně mám domluveného Paja a Kerama. Bedandbreakfastový MdS
Ten koment k Dreddovi, kde jsou superlativy a spoilery namíchané v poměru 1:1 je fakt bomba :) Jak by řekl Fry: Velice skvělé. Celkem skvělá recenze.
Fry, tvoj komentár k Soudci Dreddovi mi pripomenul poviedku o robotovi, ktorý začal písať poviedky (tuším od Asimova). Spočiatku jeho výtvory vyzerali zhruba ako tvoje príspevky. Kým mu majiteľ nanaplnil slovnú zásobu a nevylepšil program, tak to boli suché, nenápadité, bezduché paškvily. Veď skús z toho posledného vyčiarknuť slovo skvelý, nádherný a napínavý a čo ti zostane? Chce to na sebe hodne zapracovať. Nuž, ak môžem poradiť, čítaj, používaj synonymá, čítaj, uč sa gramatiku, čítaj a... a čítaj. Ak na sebe zamakáš, tvoj písomný prejav sa dozaista zlepší.

Mám dnes dobrú náladu, takže preto tie rady a nie pičung ako občas zvyknem ;-)
Fry: Uvažuji o zakoupení booku Soudce Dredd: Prokletá země už nějaký ten pátek, ale teď to musím mít co nejdřív. Jinak také zvažuji zakoupení první knihy 100 nábojů, takže pokud k tomu něco máš, sem s tím. A zkus dávat více pozor v hodinách českého jazyka.

Na tohle psani kuratorskych bullshitu musi byt nejaky specialozovany kurzy nebo studijni obory :)
Dům čtení (Ruská) zve na další setkání s komiksovými tvůrci. Ondřej Krajtl – Komiks jako brak a komiks jako umění – jak to tedy je?

Nikkarin – Svůj snový a lehký styl předvedl v autorské trilogii 130, z níž zatím vyšly první dva díly. Jeho díla jsou výrazně atmosférická ale přes svou uhlazenost působí zvláštně znepokojivě. Tento velmi mladý autor jistě v budoucnu předvede mnohou skvělou práci a část z ní nám představí už nyní.

Večer se koná ve středa 18. května od 17:30 hodin. Vstup volný.
:-D kua musim vyjit z asketickeho mlceni u pripravy na bakalare. Pampelisak vas vidi, holomci! :-D. Bohuzel, bohuzel mrzi me to velice, ale Crwecon je 14dni pred statnicema a halt si to nemohu nejak dovolit. Takze to bude tentokrat bez emo-blondyna B-)) ale pokud byste meli chut zaskocit na piivo po nakym 20tym cervnu, rad dojedu do Prahy a vse nahradim :-).
"nic vic" ... to nasere, uz minule ho to nejak vzalo :)
Sprvoti som nevedel, či budem mať kde svoje drobné, stotridsať kilové telíčko zložiť, a teraz to vyzerá, že sa o mňa ešte porvú :D Hoši z Kocogelu, Toe a Elithya, ponúkli nocľah, takže sa ešte rozhodíme medzi nich. Zo Slovenska snáď konečne dorazí početnejšia squadra: Keram, Pajo, Juraj, Mankin... možno Bobo a ktovie, hádam i niekto ďalší. Markýzovi tak opäť hrozí, že nebude môcť len tak skákať komukoľvek do reči, ale zase bude na domácej pôde, takže bude mať výhodu... Uvidíme ;)
Mankin: Tak já mám taky volno a upozorňuju, že můj byt je blíž... mnohem blíííížžžž... A DEG prej bude mít doma i Kapise. Což ovšem skýtá volné pole netušené zábavě po žižkovských barech s dvěma kocouřími borci. A já bych doma stejně nejraději Pampelišáčka. Oba se zlijem a nic víc a nakonec těch jeho devadesát kilo nějak ty dva bloky dotáhnu. Možná i Markýz nabídne nějaký ten pelíšek pro slovenského medvedíka...?
to Mankin: mas recht, jen co dopisi, tak uz dela hrubky jako malej harant. Ja ti nevim, vzdyt je v sedme tride... ten kluk snad ani nemuze chodit na zakladku. Nebo to holt v te hornicke kolonii funguje jinak:).

to MdS: vsak ja taky Kapisovi nic nevycitam, naopak, z Ostrava slezu delam legendarni zalezitost. A kdyz chces z neceho udelat legendu, tak holt je potreba vypravec. Stejne jako v 300:).
4 DEmnoG: Hele už jsme si řekli, že co se stalo kapisovi v Ostravě se může stát každýmu comicsofilnímu Ostravákovi ve Stodolní, no ne? Nebudem to víc rozmazávat. A hlavně už tu nikomu neroSkazuj. Už jen 25 dní, jen 2 kalorie. Crweconový MdS
2 DEmnoG: Ad Crwecon: ja ešte zvažujem, kam svoje telo na noc zložím a koho tak obšťastním svojou nočnou prítomnosťou. Ešte je tu moýnosčť cestovať priamo z Práglu domov - 5 a pol hodiny triezvieť v buse je fast zážitok :-)
Ad ona mládež: No neviem... :-)
Na stranu 3tí mě potěšilo co jsi ted napsal
to Mankin: dopadneme tak krasne, ze druhy den budu cely den lezet v pelechu a kvilet. Co se tyce Frye, tak mozna z neho nakonec neco bude. Za poslednich par mesicu se jeho projev zkultivoval a prestal delat tak desive hrubky.

to Zack: malem mi vyhrknuly slzicky do oci:).

to Kapis: Na Kovarne to jeste bylo fajn, takhle si vyvadel v Ostrave... sympatak kazdym coulem. Nezapomenutelne!
Kapis: nepletu, pamatuju si to hlavne protoze si byl ten vecer jediny, kdo dokazal prervat Markyze :) Ale dost sentimentu :)
Zack: jj, pravdu díš :D To už jsem skoro zapomněl - to došlo k ošklivé mejlce, kdy jsem si tě spletl s jiným větším fusáčem, co byl s Andraste a taky jsem ho s ní pak viděl i na dalších akcích a jelikož jako by vypadl z oka jednomu známému, chtěl jsem se ho normálně zeptat, jestli náhodou nezná.....a ani jsem nedokončil, byl jsem obdařen pohledem typu "co ty špíno se opovažuješ vůbec na MNE otvírat hubu" a rázným "NE", aniž věděl na co se ptám. Zůstal jsem opařen s otevřenou hubou a samosebou jsem tě měl pak za čuráka, protože takhle se chová jen megamastný ultračurák. Naštěstí si to nebyl ty:)

...a s tím halekáním porád....to muší být taky ňáká mejlka;) Čelíčka nebo hlavičky jak se říká u vás v Megacity si dávám jen s přáteli;)
Demnog: samozrejme, kdybych se s nim neznal osobne, tak si nedovolim takhle familierni ton :)

Kapis: my se videli driv jeste na ty akci Markyze, kde sis me s nekym spletl, pak tu do me tyden vandroval v domeni, ze sem strasny curak, co se s tebou nechtel bavit, nez se to vysvetlilo, ze sem sice curak, co se s tebou nechtel bavit (protoze si byl ozralej, halekal o baniku a chtel sis davat s lidma hlavicku), ale uplne jinej :)
DEmnoG: Jsou to už nějaké roky, ale seděli jsme přece všichni spolu, ještě s Jokerkou (kde té je konec??) v té Fanánkově (myslím) hospodě. Viděl jsem se tenkrát poprvé jak s tebou, tak se Zackem. Nakonec ještě dorazil andre;-)
Kuci, vy zasejc dopadnete na Crwecone, až si toto budete vysvetlovať :-)
2 DEmnoG: Prosím ťa, neburcuj tu mládež k písaniu recenzií a komentárov. Mohlo by to byť považované za zločin verejného ohrozenia... :-)
to Zack: spis mi slo o to, jestli vubec tusis, kdo je Kapis, jestli si ho nepletes s nekym jinym:). Pac Kapis ma hlas v bezne vysce a kdyz je spolecensky unaven, tak nerve, natoz aby by zpival. Vetsinou se omezi na to, ze se jeho hlava objevi cca 5 cm od tveho obliceje a s krvi podlityma ocima ti sdeli "uriznu ti hlavu a naseru ti do krku". Pote se napije, da ti kravatu a zasepta ti do ouska "tim chci rici, ze te zabiju". A ve finale z nej vypadne "dyk ja te mam rad ty prazska kurvo... ale stejne te zabiju".
Zack: já ti to ale odpouštím ;)
Kapis: Tak to jsem asi spatne pochopil tvoji ikonku :)
Zack: Ono, když se to vezme kolem a kolem, halekat hláskem včelky Máji snad ani není možné, haleká se zásadně hrubými basy a většinou nevýrazná, smysl nedávající, zhusta samoúčelně vulgární, slovní spojení...případně jen slova;) Musím přiznat, že má klášterní výchova v hornické kolonii na okraji společnosti nebyla lehká, kde léta umolousán šmourem, v lepších dnech se skrovkem komisárku, nenaznačují, že bych zpíval první soprán v klášterní kapli, že by mě kastrovali;)
4 Zack: Ty si vůůůl! :D Pobavený MdS
Demnog: Dokazes si predstavit realnou situaci, ze by si kdokoliv dokazal splest Markyze s cimkoliv? Moznost, ze si jen chtel smrtelne urazit Kapise necham na posouzeni jemu :)