Forum Všechny příspěvky pohromadě

MdS: adresa pořád platí. Zabal to prosím do tulení kůže ať se to nepoškodí a je co žvýkat v zimě. Dýki
4 AZTeck: Je to normální sešitový comics. Vyšel v USA (dokonce ve čtyřech verzích obálek) a zachycuje začátek filmu a legendu o "Zlaté armádě". Původně měl vyjít ve všech státech, kde se Hellboy promítá, ale někdo na to z filmové společnosti zapomněl a tak jen díky Dark Horse Comics a CC to vyšlo i u nás. Pošlu ti to poštou, doufám, že adresa stále platí (AZTeck, Děravé týpí 5, Yndyjánská rezervace - Ostrava). Comicsový MdS
Neutrino: pokud je to české vydání v anglické verzi, tak pošli info. Díky.
Hellboy - Zlatá armáda mi připadá spíše jako reklamní publikace. Nemám, nemůžu posoudit. Pokud mě někdo přesvědčí o opaku a dodá informace....
Tauren: tuto možnost mají funkční pouze zasloužilí fanoušci..................nebo možná ti co nejsou slepí :)
Co takhle dát do profilů fanoušků i možnost přečtení jejich komentářů?
Raul:Kde ja se koukal a nemuzu to najít, ale je to docela dost dobre mozny..
Comicsové legendy (II.)
u X-men knih v poznamkach: X-men #XX-XX
zdroj je ale serie Uncanny X-men
Mám doma anglické vydání českého komiksu Člověk zvaný son. Myslím, že by tu mělo být, protože Země Zet je tu také v anglické verzi a jedná se o tutéž řadu. Chcete to nakcannovat a poslat?
Jen detail: U 4. vydání "Obrázků z českých dějin a pověstí" ( http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=2940 ) chybí oba autoři scénáře: Zdeněk Adla a Jiří Černý.
Woffce: Ale bacha na to, je to návykové. Koupíš jednu knihu a už se těšíš na 24 zbývajících :).
M@P: Tak jo - díky za tip.
Česká vydání Peanuts nemají smysl, zvlášť ve srovnání s kompletní edicí designovanou Sethem. Andre už linkoval německé vydání, já linkuji americké: http://www.fantagraphics.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=115&Itemid=62
A co že to tu není - nesplňuje to podmínky ? Jednoho Snoopyho jsem tu našel...
andre: Aha, "Paseka" už vydala tři díly.... (http://www.paseka.cz/?main=vyhledavani&hledej_slovo=komiks).
Tak to díky za varování - už to nechci. :----)
Woffce: pokud je to stejná řada těch co už tady vyšli (tuším minulý rok), tak bych ti doporučil - RUCE PRYČ!!!
Také jsem se na to těšil, když jsem četl první zmínku, ale po nakouknutí v knihkupectví jsem své nadšení rychle ztratil:(
"Peanuts" v Čechách - to asi stojí za koupi, že jo ?
http://www.daemon.cz/kniha/10437/schulz-charles-m--peanuts-ve-skole.htm

(Tady je něco pro taky-tápající: http://snoopyagarfield.blog.cz/0604/the-peanuts )

AZTeck: srandičky, srandičky :-)))
AZTeck: ono je taky něco mladšího 10ti let co nemáš? To mě překvapuje:) ........ Hele, to že máš u většiny Asterixů několik vydání je záměr, nebo jsi v dobách "české komiksové chudoby" (90s) byl tak zoufalý a měl potřebu si něco koupit?:)
2frank: šmarjájozéf
Já jsem si nacvakal svých pár komiksů do sbírky pěkně postupně a žádný problém jsem s tím neměl, ale chápu, že lidé, kteří toho mají víc než já s tím mohou mít problém :)
Teda v saku jsem Mds skoro nepoznal... :-)
andre: já toho Asterixe nemám, takže nemůžu posoudit s jakou obálkou to doopravdy vyšlo. Vzhledem k tomu, že Kosmas a Daemon májí obálku stejnou jako my, předpokládám, že je to ta správná. Na oficiálních stránkách Egmontu jsou někdy vyobrazeny u Asterixe obálky, které v těchto verzích ani nevyšly (možná to ten obchod převzal od nich)???
K 15ti PIKOVTEŘINÁM, samozřejmě - jsem blahopřál....
Markyz de Sade: Koukám právě na Události - a koho tam nevidím ?! Blahopřeju k tvým 15 pikosundám slávy ! :-----) Takřka dvouminutovej blok o komiksu (vydání "Ženský, pro kterou bych vraždil") v hlavní vysílací relaci - neuvěřitelný ! Komiksová literární forma na postupu ! (Anebo: Jak to ti pánové z Comics Centra dělají....(?) )
Kurva... omlouvam se. Misto "plnil" (chranbuh) tam ma byt "plne" :))
Uff, diky FrAnKovi zacina byt cetba na auditkach docela orisek... ted nemyslim jen zvlastni strukturu vet. Ten chlapek umi. Napr. Woffceho pytlik jsem plnil docenil a pochopil az po projeti crewniho auditka. Bez rozhledu a znalosti literatury tu clovek nema sanci :))
Woffce.NE tak sem to nemyslel..
DEmnog:NE jenom tak rikame Matoze , protoze jednou sme si tak trochu delali srandu..
FrAnK: "Dodavam procenta aby nebyli keci na moji adresu.." Jestli máš na mysli moje kecY, věř, že mi je opravdu ukradený, jestli tam místo procent prskneš třeba smajlíka - jen jsem tě (myslím, že slušně) upozornil na zdejší hezký zvyk.
to FrAnK: hele, dobry, pravopisny chyby, nejakej ten hantec, dobra, ale alespon pis jmena hrdinu spravne, kdyz uz ctes comicsy. Jsem si rikal, ze poprvy to byl preklep, takze, je to Hobgoblin, jo:)?
Woffce.Promiň hledal som pytlík a ne carodeje..
a k tomu komentáři sem to myslel tak, že Ghost Rider rozdrtil Hopgoblina jako nikdy, asi sem se nevyjadril presne:)
Xeelee: za tu dobu, co tu meles hubou, bys to tam mel nahazeny rucne 100x :) To hromadny nalejvani je funkce pro sberatele, ktery maj skoro vsechno. Jinak je daleko rychlejsi si pres filtr vyjet comicsy, co chci pridat a se shiftem (nebo jinak do novyho okna) je obklikat... v novych oknech se to navklada a za minutu mas hotovo.
FrAnK: Bylo by fajn, kdybys komiksy, který komentuješ, ohodnotil taky procentuálně (v tom malým panýlku nad panelem pro text). A jen ze zvědavosti: Mohl bys mi osvětlit pointu tvýho komentáře u Spider-Mana # 11: "Ket ghostik popicoval hopgoblina jako nie.." Předem ti děkuju. :------)
Slaine: Vždyť je úplně jedno jaký název zvolil český vydavatel. Pořád se jedná o jedno a totéž dílo. Tady jde hlavně o přehlednost a o funkci hromadného přidávání titulů do sbírky.
Woffce: Tak to jsem musel prehlednout, vypustit... vzdavam se tedy sveho prvenstvi :)
Zrovna u Sin City bych taky byl pro rozdeleni na dve serie - kdyz se lisi i v nazvu. Pokud je to jen 2.,3.,4... tam mi to spis sedi pod jednu serii.
Lidi, měli jste už někdo v ruce Zpráva o 11. září? Teď jsem na to koukal v luxoru a kousek přečetl, nesnáším ten americkej výmysl o 9/11 a tohle mi do toho přesně zapadá, ale jinak zpracování celkem pěkné...
Ale SBÍRKA pod seznamem komiksů je na dvě věci. Nešlo by to udělat tak, že by pod sebou byla různá vydání a pod každým bylo Mám | Chci | Nabízím? U nových věcí od Comics Centra ještě s dělením na vázaná vydání a brož. Bylo by to přehlednější a přidávání do sbírky by bylo použitelné.
Slaine: Zminil se zmíněný Woffce 28.07.2008 v 17:58 v Pindárně.
Kdyz uz tu zminil Woffce plany BBartu - toto vypada docela zajimave, vyjde to za par dni a nikde jsem o tom nezaslechl ani zminku :) - http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=1919.
Tak u Sin City to poznat je, ale dobry priklad je treba Asterix: http://www.comicsdb.cz/serie.php?id=19 ... vydani je v zavorce, takze to poznas i tady. Rozdelit serie podle serii by asi svuj vyznam melo, ale rozhodne mi prijde lepsi, ze je to v serii tematicky.
BBArt se rozhodl vydat komplet Fantagraphics, ne? :)) Ale na Pchjongjang se tesim, to si koupim, jsem ho mel jen kdysi puceny od Mapa.
Tam to znam vcelku dobre (btw v nedeli od tri, comx workshop, ale bude to smeska z nyxu a pp, na Hradbach :) a tam je to uz moc historicky... ale je tam takovy cihlovy "tunel" mezi pakulou a rotundou na pul cesty, tam sem uz fotil a tam by to slo.
A co takhle hradby Vysehradu?