Forum Všechny příspěvky pohromadě

AZTeck: Já jsem čekal, kdy se k tomuto ozveš;-) Ty ten slastný pocit někoho předehnat taky asi nezažiješ;-)
Vy máte ale problémy :)
Zack: Myslim, že se občas na svoje umístění mrkne každý. Ale rozhodně se v tom nevyžívám, ale je pochopitelné, že jsem rád když mi sbírka roste.
FrAnK: Žertoval jsem: My jsme elita bibliofilů - né závodníci. :---)
Zack: Pravda - ať se v tom mravním marastu zalkne, bídák ! :---) (Tu myšlenku komiksovýho komanda ale opouštím velice nerad...)
Mask: Moc to prožíváš, hlavně že máš comicsy doma, ne?
Jane:NO jasný to mi tady taky trosku vadi kdo sbíra ctirlistky a komety a crewka a areny a ja nevim co vsechno , jasny sam neco z toho vlastnim a vim ze by to asi jinak vyresit neslo protoze casaky za pulku a book za celej jeden bod tak to by asi neslo.Takze jak rikam chapu to jinak to asi resit nejde.Nejlip je proste na tom ten kdo cte asterixe a ctyrlistky, tim bych to uzavrel:)..
Woffce: clovek, ktery tady fixluje ve sbirkach, je svou mentalni a charakterovou nedostatecnosti uz vytrestany myslim dost.
Jo, já jsem taky hodně dole. Ale ten blažený pocit, když někoho předběhnu znám, je krásný :)
Je pravda, že stačí být velmi zapálený Čtyřlístkář a hned jseš v první patnáctce :-)).
Kapis: To mi poudej - moje hysterická snaha udržet se v první padesátce vezme brzy za svý... Kontroluje tady vůbec někdo pravdivost tlustoty sbírek ? Zaved´ bych nějakej kontrolní orgán - něco jako ČKI (Česká komiksová inspekce) - s pravomocí vtrhnout ke komukoli z comics.db bez ohlášení (aby si nemoh´ půjčit komín Čtyřlístků od souseda) do bytu (stanu, brhlohu, papundeklu, pod most...) a nechat si předložit fyzicky všechny zde nalhané kousky ve sbírce. To by to tu prořídlo ! :----)
(Návrhy trestů za klamání všech nás poctivých komiksofilů nechám na ctěném návštěvnictvu těchto stránek - samozřejmě toliko na jeho ĆESTNÉM torzu.)
Hola amigos, mam takovy cukani, ze bych zas vysil nejakou tu decku na comicsdb, co vas ted nejvic sere nebo vam chybi?

(poznamka Azteckovi, s tam ukazkama a vetsi verzi obalky se pocita jako prvni, to je jen jako ze tenhle slib v hlave drzim :)
Taxe na to tak dívám a propadám se neustále níž a níž. Kdepak jsou ty časy, kdy jsem si hověl v první dvacítce;)? Už ani na té pěkné 3a30té pozici jsem se neudržel, ten osvěžující pocit někoho předehnat neznám. Jediné, co mě uklidňuje je, že to je z větší části způsobeno novými příchozími a počet zde fungujících lidí se pěkně rozrůstá. Tak jen tak dále:)
Jestli chcete dále doplňovat, tak tady jsou další (a asi i poslední) od Čtyřlístku:
Čtyřlístek - Záhada faraonovy hrobky (2001)
Čtyřlístek - Zádrhel se vrací (1992)
Dobrodružství Čtyřlístku (2004)
FrAnK: :DDDDDDDDDDDD Bez komentáře :DDDDDDDDDDDDD
Tauren:Dyt jo, ty mě taky..
Jane: V pohodě... Rexík bude.
Tauren: Sry já myslela že jsou tu příspěvky do databáze a ne pindárna.
Ale no tak, klid. Si občas snad můžu rejpnout...

Neutrino: Ne, ten se nevrátí nikdy. Ale i Tauren potřebuje občas vyvětrat.
FrAnk: Ty mě urazit nemůžeš...
AZTeck: viz nahoře
Tauren: dej pozor, abys tady jednou nebyl v prdeli ty. Doufám, že tvá puberta už bude brzo končit a dočkáme se i nějakých tvých dospělejších projevů.
Jane: díky za tip. Zkusím někde najít informace.
Neutrino:Můžeme jenom doufat že jen kousek protoze kdyby se velkejsef vratil myslim ze uz by sme to po druhe neustaly..
Tauren se nějak rozjíždí... Asi v něm stále přebývá kousek velkéhošéfa. Takové zlé alter ego :)
Jane: A co Rexík je v prdeli? :)
Rexík zasahuje tady je, ale Rexík v akci chybí.
Tak rict o co ti jde hned na zacatku je vcelku platna technika, ktera ma az prekvapive vysokou ucinnost.

Tak me napada, kdyz jsme u tech navrhu do databaze. Existuje databaze zen v CR, kde by se je dalo hodnotit? :)) Aby clovek vedel, kdo tam byl pred nim, jestli treba u toho nezacne brecet nebo jestli neskripe zubama ze spani?
Takze nejhorsi je neco mezi hezkou a osklivou... to jo:)).
to andre: nesouhlasim... oskliva holka taky moc dobre vi o co jde, pac je zvykla, ze ji ozralove chteji pichat... a narozdil od hezky ji to muzes rict uplne na zacatku, bez kecu a nejakyho extra snazeni:). A jak rikas, tohle jsou hodne davne zkusenosti:)
Ale prd, ciste na koureni dobry, na soustani se najdou hezci:)
BeeSee: no s tím bych tak úplně nesouhlasil. Zase většina hezkejch holek tuší do čeho jde, když se sní někdo dá řeči, tudíž s tím nedělá moc caviky. Kdežto když to dojde středně hezký holce, nebo ošklivý (samozřejmě vím, že jsou pouze krásné ženy..... pokud by někdo měl námitky), tak to aby člověk zase začínal odznova s "dobíváním" (jenomže to už má v sobě osmý pívo a auž to tak nejde:-D ).......... ale to jest pouze má dávná zkušenost...
a hlavně je u nic větší možnost zasunout co kluci :-))
jsou snazivejsi, o tom zadna
Spider: dle mých dávných zkušenostích kouřej ošklivý holky péro nejlíp;-)
Tauren: To těžko, protože moje přítelkyně je strašně ošklivá.
¨Mám dva návrhy k doplnění. Nevím, jestli jste to zaznamenali, ale chybí tu Hellboy-Zlatá armáda. Je to taková brožurka k filmu, jo a ještě jsem si všiml, že někteří autoři tu nemají profil.
Vy jste chudáka Taurena tak zblbli, že zapomněl po sedmý připomenout, že tu chybí "Zlatá armáda"... (jakože nechybí). :----)
Jsem rád, že jsme se všichni jednohlasně shodli. Zítra domluvím s Pavlikem Bémem Staromák a dřevo narubeme ve Stromovce. Ekologický MdS
Mám je obalené v silikonu ;) Tahle debata je už trapná, pokusím se už do ní nepřispívat. Pokud někdo chce vidět moje koule, tak ať ke mě přijde, a jeho přítelkyně mi je může olízat :)
Tak hlavně pozor na blesky a magnety...a raději moc neběhej :)
Nechal jsem si to udělat sám, když jsem ten akční hrdina :o)))
Tim padem nebude kastrace potreba... nekdo nas predbehl a Tauren uz ma nahrazku, aby se mu tam alespon neco bimbalo.
Muhehehehe, já mám koule z železa!
A nebo...........nic neposílejte. Markýz - zamluv Staromák a objednej dřívi :)
Pokud to tady čtou ňací borci z Brna, tak mi můžou poslat své pikantní profily (a fotky partnerek). Zachráníte tim jednoho adolescenta od potupy.
Ehm...., z posledních přinejmenším čtyř NÁVRHŮ DO DATABÁZE jsem poněkud zmaten.... (teď už pěti, vlastně :----) )
Mám dojem, že kastarce se provádí již u úplně malých samečků, nebo jsem to tak kdysi dávno pochopil při začátku filmu "Pasti, pasti, pastičky" ......... dodnes mi při té vzpomínce běhá mráz po zádech:)
Markyz: kastrace se u takhle mladych samecku neprovadi, je to vykon zbytecny a neproplatila by nam ho zdravotni pojistovna.
MdS: ty chceš být zase v televizi, že? :)