bože!!!...... holky kterejm bylo v roce 2001 čtrnáct jsou už dneska starý!!! ...... kam ten svět spěje .... ještě že se mi daří potlačovat mé stáří na duši..... ani o něm nevim .... ikdyž - dneska ráno mě bolej pekelně stehna...ale to bude spíš z tancování .... nojo mi gayové:)
Xeelee: Pch...První vydání je lepšejší, páč, kdo v tý době tady Pixyho znal a která čtrnáctka kromě mě si ho tehdy koupila... Tak mi na něj nešahej. U toho druhýho byly navíc samolepky jako u kontejneru, dost možná,že ty samý.
Xeelee: A první nebo druhý vydání? Mám první a už se těším jak mi ho i s Kontejnerem Maxx podepíše. Ale to druhý má kamarád,co rozprodává sbírku komiksů. Jenže ten je teď ve Španělsku a vrací se až na začátku září... No ale i tak by bylo dost času, tak když se mi v září připomeneš, já to s ním dohodnu...
Jo a tu kuriozní lenošku jsem ještě před měsícem kupovala v luxoru a zbývalo jim jich hafo... Zajímavý že se teď nedají sehnat.
vasek: 129 Kč za poštovný u knížky za 200 Kč je docela drsný :-) Tady se koukám platí i za osobní odběr podle místa 40 nebo 105 Kč! Sympatickej obchůdek s nízkejma cenama :-/ Nakonec sem trošku zagoogloval a objednal si lenošku na knihycz.cz za 225 s osobním odběrem zdarma v blízkém okolí. Miluju surrealizmus, ale mám zatím zkušenosti převážně s filmem. Díky že ses ozval. Už tam mají jen pár posledních kusů.
Teď bych ještě potřeboval do KomiksFESTu sehnat Pixyho. Moc reálně to ale nevidím. Na netu není v bazarech a na aukcích vůbec nic. Nevíte někdo o něčem? Kontejner mě naprosto odrovnal a když sem Pixyho kdysi sháněl po obchodech, tak mi v jednou krámku řekli, že posledního prodali o den dřív :-(
4 kapis: Bylo to samozřejmě myšleno s nadsázkou mě vlastní a tudíž bych se tě nerad dotknul, dotýkal nebo ošahával. Nejsi můj typ, mám radši DEmnoGa, ale ten je věrnej andremu, takže se holt musim držet svý ženský. :) Nadsázkový MdS
Uff, tady je toho nak moc, do toho dcerky na mailu, zkratka co se deje? Dem Pitt? :))
DEmnoG: Nehodlas zas nekdy zajet do Brna? :) osvezeni mariase by ti jiste prislo vhod :). A nejaky postup s naplanovanym vyletem v Marianskym neni? :)
My máme na PřFUK taky zajímavý typy, ale želbohu nikdo strip nedělá... chjo. A naše menza je společná s doktory a zážitky z přednášek parazitologie-"Tak toto jsme našli v klobáse v menze,toto v rybě v menze... aha,to je taky z menzy,ale ne parazit,nýbrž kuchařka..." jsou prostě k nezaplacení.Dokonce možná máme i Sarumana,panečku,to obočí,ta bradka...Bůhví,co dělá pořád u rentgenů.
Kapis: Tyto a další otázky trápí lidstvo již tisíce let. Naštěstí jsou i lidé, kteří na ně odpovídají soukromými zálohami ( http://physics.muni.cz/~gszasz/komiks/ ) Sláva jim.
to Maryz de Sade: alespon ta tvoje vecer oceni, jak dobre si te vybrala:). A Kapis je slusny a mily chlapec, kterej obcas chce zabijet lidi. Ale co, kazdej mame neco. Kazdopadne tuhle variantu promysli. Kdybysi mel hlad, tak tam docela slusne varej, kdyz te to bavit nebude, tak jak rikam, mas to kousek domu. Jen si rikam, ze kdyz tam nebudes ty, tak kdo se bude bavit o comicsu.
MdS: To se mne trochu dotklo Kamile a musím apelovat na tvou objektivnost!! To, že jsem se s tebou jednou nechutně ztřískal jak hovado, že kdybych se probudil na záchytce, nemohl bych se ničemu divit, neznamená, že to je pravidlo. Právě spíš ta příslovečná výjimka. Jinaxe opíjím ve velice slušných mezích.
4 DEmnoG: Takže jako na pivo s babama? To ještě promyslím. Jen se bojim, že by začala pochybovat o mém vkusu na přátele. Přeci jenom kapis je nejslušněji řečeno hovado, ale když vezme svojí babu, tak se třeba bude chovat slušně. No a když ne, tak se o něj aspoň nebudeme muset starat a odtáhne si ho sama. Probabyovský MdS
to Markyz de Sade: to vis, ja jsem uz starsi pan, chlastat pres tyden mne zabiji a druhej den v praci pracuji jak ponocnej. A to si holt nemuzu dovolit:). Ale jak to vidim, tak bys mohl s pritulkyni klidne prijit, mas to kousek do baraku, tak si nevymejslej kraviny.
4 DEmnoG: Já taky kurva hákuju a stíhám přitom chodit i do hospody. Tu sobotu mám dopoledne promotion hotelu a zbytek dne budu trávit se svou drahou polovičkou, páč v neděli máme special brunch a další víkend jsem na soustředění. To víš, jsem takovej Busyman. Overloadový MdS
DN: no upřímně nad podrobnostma jsem moc neuvažoval, vzhledem k fabulóznosti debaty;-) A co se týče hulení, taxem vyrostl ještě v generaci, kdy se to neprodávalo a na každého, kdo to dělal se dívalo jako na hajzla;-) Dneska to už ani nepřijde, ale to zabíháme někam jinam.
Co se týká darovacích smluv, zkus Demnoga, je to šikovný klučina, který má spoustu užitečných rad pro mladé dívky;-D kterým směrem by měly vést jejich edukativní snahy (Jokerka ví;-)), no a třeba se domluvíte na nějaké té vzájemné směně či darech k spokojenosti obou stran;-)
Kapis: Hele a napadlo tě, že by sis to musel zaplatit? Já psala vzít oblíbenýho dealera, což klíďo vezmu neb mi koupil řádku komiksů, ale sama nejsem aktivní konzument... To mě jen tak napadlo, jestli byste pak nebyli povolnější (zlovolný úsměv). Darovací smlouvy na komiksy o který bych měla zájem by se aspoň uplatnily.... MuhahaHaaHAa
to Xeelee: tak jestli mas standardne na hlave kozenou masku, sesitou z obliceju malych devcatek, tak to se potom radeji budeme hledat podle tebe, nez podle me:).