Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Arenscura si prochází atentátem na svého panovníka. Veloce s její družinou jsou vrženi mezi znepřátelené Enfelidy a vládu, která se je snaží z nějakého důvodu zcela podrobit, i když by se zdálo, že pro to nemá nezbytně důvod. Je zatím jen nesnášenlivost mezi lidmi a Enfelidy nebo za nitky tahá ještě nějaká další strana?

Identický první dotisk v roce 2023.

Scénář
Shilin Huang
Art
Shilin Huang
Obálka
Shilin Huang
Lettering
Jan Schejbal
Překlad
Radka Pavlíková
Redakce
Veronika Nováková (Špendla), Jan Schejbal
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-906765-5-8 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
113 x 176 mm
Tisk
černobílý
Váha
160 g
Stran
176
Cena
219 Kč
Originál
Carciphona #03 (Shilin Huang, 2012)
  • Gaming Professors
    Gaming Professors3.3.2023 17:00Carciphona #03
    Carciphona 3 začíná tam, kde druhý díl skončil, a plně rozvíjí zápletku konfliktu mezi lidmi a Enfelidy, do které se Veloce bude muset dříve či později vložit. Hlavní postava je na chvíli odsunuta stranou a do popředí se dostávají zástupci zvířecích lidí, jako je Meron a Desair. Celkově má třetí díl tajemnější atmosféru a daleko více akce. Souboje jsou však, jako i v předešlých dílech, vykresleny poměrně chaoticky, což právě zde nabírá na intenzitě kvůli zapojení většího počtu postav do střetů. Naopak dějové zvraty budou tím, co vás dokáže vtáhnout do příběhu.

    Celá recenze: Carciphona 3 – recenze

  • Mitsuko
    Mitsuko24.7.2019 11:22Carciphona #03
    Zatím nejlepší díl. Místy mi pořád přišlo, že je tam toho na tak tenkou knížku narvaného moc, už to ale nepůsobilo tak uspěchaně a navíc i dějová linka byla zajímavá. Tenhle díl super a kresba pořád krásná.
3