Ukázka
Ukázka
Ukázka
Vypečené příhody party chemických transcedentálů na cestách za spravedlností a životní rovnováhou. Příběh propaguje nevázaný život, neúctu k úřadům státní správy a konzumaci drog.

První svazek edice Dobrodružství.

Scénář
Michal Wimmer
Art
Michal Wimmer
Žánry
underground
ISBN/ISSN
80-86450-20-1 (Divus)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
210 x 297 mm
Tisk
černobílý
Stran
28
Cena
40 Kč
Originál
- (-)
  • Lobok257
    Škoda "papíru"
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin21.1.2018 23:1696 hodin u Vokouna na statku (sauer felde)
    Hra bez pravidel i mantinelů, kde známe pouze hráče = mišmaš a nikoliv chutný kotlíkový eintopf. Ale stejně jsem se párkrát zasmála.
  • flipflop
    tady je hodnocení jednoznačný. 5 % za odvahu to vydat ;-)
  • Kapis
    Kapis mecenáš23.12.2008 07:5196 hodin u Vokouna na statku (sauer felde)
    No halucinogeny jsou fajn věc, ale nic by se nemělo přehánět. Věci od Divusu se mi většinou líbily, ale tady tato slátanina mě až nasrala. Myslím, že to musel být dlouhý 96hodinový trip a kdoví jestli aspoň autor chápe wocogo......
  • Woffce
    Tady mám 2 možnosti: Buď si přiznat, že jsem málo chytrý - nebo málo "free" (nebo prostě málo "chytfree"), a že genialitu Michala Wimmera je mi souzeno nikdy nenazřít; pak ale je - hádám - strop 100 % nízký, a já nejsem hoden hodnotit. Anebo můžu připustit, že i jen pár minut strávených u Vokouna na statku prostřednictvím tohoto dílka je ztrátou času, spojenou s luštěním obskurních samoúčelných (a pro mě nesrozumitelných) promluv mizerně nakreslených rádoby bizarních - a rádoby "originálních" - protagonistů; pak dávám těch 10 %, řekněme za obálku. (Třetí možnost je, že tady někdo kouřil hodně, ale vážně HODNĚ trávy, a po ruce byl náhodou skicák a tužka....)