Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Poslední záhada - Lukáš Pavlásek, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu dvojčísla se naši hrdinové podívají do Londýna. Tam navštíví muzeum nejslavnějšího detektiva všech dob Sherlocka Holmese a pokusí se vyřešit jeho poslední záhadu.

Sedmikráskov: Miss čarodějnice - Richard Svitalský. Magula ze Sedmikráskova se při česání hřebenem promění v krasavici. Takhle ale nemůže na čarodějnickou soutěž krásy. Prohrála by. Tady už pomůže jenom Dyk s Vosákem.

Hubert & Hugo - Nikkarin. Hubert a Hugo vyrazí do Jižní Ameriky, aby pro skupinku vědců získali zpět ztracený vynález – ovladač počasí. Ten však má v držení tlupa vychytralých opic, která ho jen tak nevydá.

Kouzelná čepice - Richard Král, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu uspořádá Čtyřlístek předvánoční sousedské posezení, na jehož konci uvidí z nebe padat hvězdu. Z té se nakonec vyklube něco docela jiného...

Zvířátka z farmy: Do alchymistické laboratoře - Jan Lipšanský, Josef Pernikl. Zorka s Jonášem od Zvířátek z farmy pokračují v tajné výpravě na hrad. Když se jim do cesty připlete Bílá paní a navíc rozjaření trempové, může z toho nastat pěkná mela!

Číslo 15-16/2023, ročník 55.

Scénář
Nikkarin, Dan Černý, Richard Král, Jan Lipšanský, Lukáš Pavlásek, Richard Svitalský
Art
Nikkarin, Dan Černý, Jaroslav Němeček, Josef Pernikl
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
158 g
Stran
68
Cena
80 Kč