• oru
    tak, po 13te uz je zaskrtnuto "Mají:" no a tenhle sesit ma totalne vyplacanou obalku ktera odrazuje od koupe :D nastesti je to jen 5 strankove deja vieux obcas. esencialni stan lee a jack kirby ve sve podstate... ... ... *v minulem sesite troubil na kouzelny roh, vzpominate? - stan.
  • oru
    Potom ako som si oddýchol, že Avengers #125 sa v mojej knihe nachádzajú vklieštení medzi všetkými časťami of da madafakin Captain Mar-Vell komiksu, som ostal príjemne prekvapený z úplne prvej a legendárnej Marvel Graphic Novel z roku 1982, Starlinovej majstrovskej práce, prinajmenšom v započatí sympatického vydávania grafických románov Marvelom. Parádne pokračovanie tohto UKK mňa osobne veľmi bavilo. Muožte jebať, hejteri. 5/5

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/DeathofCaptainMarvel.jpg
  • oru
    Touto komiksovou knihou sa Frank Miller definitivne zaradil medzi mojich top autorov. A kedy si uz len kupit svojho prveho Batmana, nez na #BatmanDay aj s darcekom od DC? Btw, klame to telom. Po prvom zalistovani je to od pohladu shit, treba sa zacitat a precitnut! 5/5
  • oru
    Kapitalisticke ku***! Takze v tomto UKK chyba 5 stran! Konkretne v Strange Tales 135 strany 4-8 a to zrovna kde sa doktor dozvie, ze po nom celu dobu ide Dormammu! Vsetci co mate tuto knihu, chyba Vam to tam tiez, alebo mam "stastie" na tlacovu chybu len ja? A to si nalejme cisteho vina, UKK vychadza v pochybnej tlacovej kvalite neustale a este sa k tomu (distributori) spravaju ako keby to bola bedna s rajcinami. A este si vypytam defektnu zlavu a este mi predajca zahlasi, ze sorry to to mame posledne kusy!? A dost!
  • oru
    Je neuveritelné ako UKK dokaze prekvapit. Teda, po nudnejsom Capovi a Falconovi momentalne hltam jeden diel Strange Tales za druhym a je to totalne pecka. Zapletka, Dormammu... Ked som sa o Docovi prvy krat dozvedel z komiksu Thor - Vikingove, hovorim si, to ake eso v rukave ma Thor proti sprachnivenym vikingom. Potom spetne v Amazing Spider Manovi... Doctorovov diel UKK - Prisaha je kvalitne citanie a Strange Tales v tomto komikse? Wow! NEmohol som sa ho dockat a zatial naplnil vsetky moje ocakavania. Je az zarazajuce, ake odlisne su Strange Tales oproti ostatnym klasikam, ktore zatial v cestine vysli. Stan Lee a Steve Ditko, co dodat viac? 5/5 a povinnost pre vsetkych co si chcu kupit aspon tie lepsie UKK! Interne PS: To znamena aj pre Teba, Keno, tak si to laskavo zozen a nie len ze odklikavas "chci"!
  • oru
    MILÍ ČTENÁŘI, PO TOMTO ČTVRTÉM ČÍSLE JSME BOHUŽEL NUCENI Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ POZASTAVIT VYDÁVÁNÍ ČASOPISU. VELMI TOHO LITUJEME A DOUFÁME, ŽE SE OPĚT (OD PRVNÍHO ČÍSLA) VRÁTÍME NA STÁNKY S REKLAMNÍ KAMPANÍ, KTERÁ VÁS UPOZORNÍ NA MOŽNOST ZNOVU ZAČÍT S NAŠÍ SBÍRKOU. SE SRDEČNÝM POZDRAVEM, VAŠE REDAKCE.

    Tolik presne zneni papirku, ktery na Vas vypadne, kdyz otevrete tuhle knizku. Byla to skvela jizda, jedeme dal :D
  • oru
    oru31.3.2016 13:33* Připomínky a návrhy
    Sever a Jih. No a 16 stran ze 132 si uz vypocitate co je za zlomek ;)
  • oru
    oru30.3.2016 20:34* Připomínky a návrhy
    Navrh do databaze! Dnes jsem nasel v krabici ze staryma casakama zlato! Casopis Total Film, cislo 8, rijen 2000, tehdy za 39Kc. Na titulce prvni filmovy X-Men. Tak tady je jako bonus v o neco vetsim formatu od A4 16strankovy barevny Uncanny X-Men #355 autori Seagle/Bachalo, cesky klasicky Pavlovsky. Myslim, ze by si zaslouzil misto tady. Zel, nikde jsem to nevygooglil, jelikoz casopis vychazi i v britske mutaci a tuhle 16 let starou ceskou jsem nenasel nikde. Klidne naskenuju, at je to tady i s obrazkem. Inastrukce?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 13 (cca 2837 Kč)
Mám: 154 (cca 36818 Kč)
Chci: 1 (cca 25 Kč)
Sháním: 1 (cca 25 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 5
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0