• Fort
    Fort24.3. 17:18Učebna pomsty #01
    Zajímavý počin. Ze začátku, když jsem viděl přehled kapitol s názvy 1 oběť, 2 oběť, 3 oběť atd jsem se bál, že každá kapitola bude samostatná o konkrétní pomstě šikany, naštěstí tomu tak není a děj pomsty se prolíná všemi kapitolami. Vážnou výtku mám k velikosti fondu v některých bublinách, který je miniaturní.
  • Fort
    Konec parádní, spokojenost. Jediná výtka je ta poslední povídka, která mě vůbec nezajímala. Bylo by lepší mít příběh v jedné knize, bez těch dvou povídek.
  • Fort
    Druhý díl už není tak šokující a soustředí se spíše na samotného detektiva. Má to příjemný spát připravující se na ukončení případu.
  • Fort
    Zakončení příběhu o Riadovi a jeho rodině. Jelikož jde o životopisné dílo, těžko čtenář odhaduje jak tohle skončí. Chtěl jsem si nejdříve přečíst konec a pak začít číst knihu, jsem rád, že jsem odolal, ztratilo by to část svého kouzla.
  • Fort
    Fort13.1. 16:08Osm miliard přání
    Za mě to tak báječné nebylo. Provedení knihy na jedničku, klobouk dolu, tomu se nedá nic vytknout, ale po dějové stránce nic moc. Čekal jsem něco na způsob, že si každý druhý bude přát, aby byl nejbohatší na světě a kdo vyřkne přání nejdříve bude na konci nejchudší. První přání, které mě hned na začátku napadlo, bylo abych já a moje rodina, tohle všechno ve zdraví přežila. Proč jsi nikdo nepřál, aby všichni džini zmizeli a nesplnili své přání těm, kteří ho ještě mají? Vážně si žádná misska nepřála světový mír? Hlavně, že se myslelo na globální oteplovaní :)
  • Fort
    Fort3.1. 19:21Dívčí válka #03
    Fajn manga, která se snaží držet historie, za mě pořád velmi dobré.
  • Fort
    Fort26.12.2023 17:11Dívčí válka #02
    Pro historické neznalce jako já to má své kouzlo. Drží si to kvalitu prvního dílu, příběh není natahován, kresba se mi zamlouvá čím dal víc.
  • Fort
    Fort24.12.2023 13:33Ekonomix
    Jeden z prvních komiksu, které jsem kdy četl a patří mezi mé nejoblíbenější.
  • Fort
    Fort18.12.2023 10:24Kaidžú č. 8 #02
    Máme tu hlavní postavu, která jedinou ranou přemůže jinou 10x vyšší, ovšem ta nižší je 2x silnější a je vtipná, proč ji nevzít na zkoušku do sboru, kde si budou kadeti poměřovat procenta a nebudou dokončovat věty, čtenáři to budou milovat. Není to úplně špatný, ale do mé knihovny si to bude hledat cestu těžko.
  • Fort
    Fort17.12.2023 18:31Kaidžú č. 8 #01
    Příběh postrádá logiku, v městě jsou obrovské nestvůry lidé je zabijí oni spadnou na domy pod nimi, za týden se po nich uklidí a život jde dál, to jako fakt? Manga s lidskou nestvůrou v hlavním roli, takových příběhů je docela dost a už teď vím, že tohle nebude pro mě. Už z prvního svazku jde vidět jak je psaná naprosto genericky. Dáme do příběhu mužskou a ženskou postavu, bude to akční, trochu vtipné, přidáme monstra a to by bylo, aby z toho nebyl hit, ne děkuji.
  • Fort
    Fort16.12.2023 17:59Holmes z Kjóta #05
    Jestli se mi na Japonsku něco nelibí, tak je to jejich divadlo, které je potřeba nejdříve Evropanovy vysvětlit, aby ho pochopil, proto tentokrát jednu hvězdičku uberu.
  • Fort
    Fort4.12.2023 10:01Holmes z Kjóta #04
    Téma padělku nám prosákne i do tohoto svazku, setkáme se zde i s hlavním padouchem.
  • Fort
    Fort2.12.2023 17:56Holmes z Kjóta #03
    Několik kratších příběhu, tentokrát na téma padělky.
  • Fort
    Fort26.11.2023 18:43Holmes z Kjóta #02
    Japonská historie, romantika a trochu detektivka, skvěle pokračovaní.
  • Fort
    Druhý díl už je dost fantasknější. Manga však trpí svou předlohou. Lovecraft byl mistrem popisu, napětí a budování světa, ale měl sklon k nevýrazným postavám. Dialogy se často čtou, jako by bylo jedno, která postava mluví. Přesto jsou repliky z původního díla vybrány tak, aby účinně posouvaly děj kupředu.
  • Fort
    Fort19.11.2023 13:56Zaslíbená Země Nezemě #20
    Mám dočteno. Nestalo se mi poprvé co na počáteční polovinu mangy nedám dopustit a v pár posledních dílech nadávám co je to za blbost. Autor mate své čtenáře v celém příběhu obživnou 3 postavy, které čtenář má za mrtvé, jen kvůli toho, aby jeho slepenec události měl konec nebo uměle natáhl svazek na požadovaný počet stránek. Emma mi silně připomíná věřící, která chce své blízké přivést na svou víru i za cenu sebeobětování. Konec trochu vylepšil můj celkový dojem z posledních svazků, které nebyli moc dobře zvládnuté.
  • Fort
    Fort19.11.2023 11:41Zaslíbená Země Nezemě #19
    Co pořád mají s tou krví a proč ji pijí, jako nějací barbaři, pokud jsou inteligentní, tak si ji mají dát do žily a to by teprve viděli. Královna a šlechta jedly ty nejlepší kousky? Těžko, když je porazilo jídlo. Jak se mi první polovina této mangy líbila a byl jsem z ní nadšený, tak konec je zoufalí.
  • Fort
    Fort18.11.2023 11:09Zaslíbená Země Nezemě #18
    Zcela zbytečný svazek, který šel v pohodě sloučit s tím předešlým. Jestli dělají autoři mang nucené přesčasy, kvůli tomuhle, tak jako čtenář říkám, ne díky.
  • Fort
    Fort17.11.2023 12:14Zaslíbená Země Nezemě #17
    Šlechta, královská rodina, královna sama, všechno hozeno do jedné bitky a čtenář se v tom vůbec neorientuje. Aspoň na konci napíšou kdo vyhrál.
  • Fort
    Fort17.11.2023 07:19Zaslíbená Země Nezemě #16
    Na mě moc dějových linech v jednom svazku. Musí se vysvětlovat minulost, aby přítomnost dávala smysl, z toho moc nadšen nejsem.
  • Fort
    Fort16.11.2023 20:07Zaslíbená Země Nezemě #15
    Díl, kdy už má autor evidentně o celém příběhu jasno. Netuším jak dopadne, ale spíš mě přijde divný Norman než Emma.
  • Fort
    Fort12.11.2023 11:05Zaslíbená Země Nezemě #14
    Zakoupením dvacátého dílu, nastal čas k dočtení série. Tento svazek něco vysvětlí, ale zdaleka ne všechno, jestli to v bdoucnu do sebe smysluplně zapadne teprve uvidíme.
  • Fort
    Fort5.11.2023 10:21Hitler (limitovaná edice)
    Monstrum, masový vrah, diktátor určitě by jste ho nenazvali, lidskou bytostí, přesto se vás tato manga bude snažit o opak. Tvůrce přináší svůj typický styl, kdy téměř útržkovitě nakreslené postavičky vkládá do realistického prostředí. Výsledná práce je pohlcující studie cílevědomého odhodlání vadného ​​obyčejného jedince, kdy získá obrovský vliv. Dozvíte se zde málo známá fakta, zejména z jeho mládí.
    Konečným výsledkem je kronika, která je v současných paralelách děsivá, když si uvědomíme, kolik lidí na mocenských a vlivných pozicích se začalo učit z historie, tak aby ji neopakovali.
  • Fort
    Fort1.11.2023 19:05Gannibal #01
    Hororová manga která ukazuje temnou stránku lidské povahy a jak rychle se člověk může stát zvířetem.
    Scenérie jsou velmi příjemné na pohled. Autorka kladla velký důraz na mimiku postav, to dává manze mnohem hororovější pocit, který je udělaný správně a nespoléhá se na těžké krveprolití a podivně vypadající monstra.
    Gannibal mě přijde jako skrytý klenot, o kterém mnoho lidí neví. Příběh sám o sobě je velmi napínavý a poutavý. Nestává se mi často, že bych úvodní svazek mangy přečetl na jeden zátah. Atmosféra malé vesnice, strach o vaši bezpečnost a prvek kanibalismu, to vše dohromady tvoří toto mistrovské dílo.
  • Fort
    Fort29.10.2023 18:57Sunstone - Milost! #01
    Obdivuji předchozí příběh a bál jsem se, že mě tato nová série zklame. Trvalo mi měsíc po zakoupení než jsem se do čtení pustil. Na začátku jste varovaní autorem, že tohle je zcela nový příběh a předchozí není potřeba znát.
    Příběh je stále stejně kvalitně napsaný s odkazy na Sunstone a je dobře integrovány do Milosti.
    Kresba je velmi dobrá, i když někdy až příliš názorná. Najdeme zde panely v téměř fotografické kvalitě, střídající se s kresbou s vždy zdařilou nadsázkou výrazu postav.
    Annin příběh je v tomto svazku zajímavější než Alanův. Snad v dalším svazku příběh vyváží, abych měl zájem o obě postavy.
  • Fort
    Fort22.10.2023 08:43Lazarus #02: Selekce
    Druhý díl nám nabídne působivě vykreslenou ženskou hrdinku. Příběh je rozdroben návratem k tréninku Forever a postupném budovaní nového světa. Dynamika odhalovaní historie je poněkud pomalejší než bych si přál.
  • Fort
    Fort15.10.2023 09:40Magie Svaté je všemocná #01
    Milí, romanticky, příběh o lékárnici v nekomplikovaném fantasy světě s trochou magie. Příjemná oddychovka zaměřená spíše na dámské publikum. Hlavní představitelka si mě ihned získala a jak píše sama kreslířka, takovou svatou bych chtěl mít doma.
  • Fort
    Fort14.10.2023 16:29Každý jeden den
    Jako fanda mangy jsem se nechal zlákat vysokým hodnocením a šel směle do toho i když jsem se v minulosti už párkrát nechal napálit názorem komunity komiksů. První věc co se mi nelíbila byla malá velikost písma v některých panelech. Kapitoly byly krátké a končili dost stejně. Do čtení jsem se musel vyloženě nutit. Pobavil mě názor faster86, který tohle považuje za nejlepší komiks roku 2023, jestli je to opravdu tak, to už snad žádný komiks letos číst nebudu.
  • Fort
    Detektivka o umělci, který tvoří pro svou potěchu. Příběh je fajn, dobře se čte, vizuál v pořádku, těším se na pokračovaní.
  • Fort
    Fort21.9.2023 18:45Tvá dubnová lež #03
    Třetí díl se zaměřuje na postavu Arima a jeho přípravu na klavírní vystoupení, kde potká své bývalé soky. Svazek si drží kvalitu druhého dílu.
  • Fort
    Fort5.9.2023 18:33Tvá dubnová lež #02
    Máme zde druhé vystoupení naší nesourodé dvojice, které na to jak dopadne zabírá více místa než bych si přál. Doufám, že spolu začnou řešit i něco jiného než hudbu a každý svazek nebude jen o soutěžním koncertu.
  • Fort
    Fort3.9.2023 17:53Tvá dubnová lež #01
    Kvalitní romantická manga o splašené houslistce a klavíristovy, který prý neslyší hudbu. Další díl je povinnost.
  • Fort
    Druhý díl dokonal co první započal. Kostým je ušitý v rekordním čase, předveden na akci, zjištěny menší nedostatky na kterých se příště zapracuje. Další díl navnadil na trojku, tak se těším :)
  • Fort
    Erotický nádech prvního dílu jsem si užil od začátku až do konce a to je mi mnohem více než tomu třicetiletému starci pode mnou.
  • Fort
    Fort13.8.2023 18:14Takoví jsme byli #01
    Ze života mladých lidí ze střední školy, kteří hledají k sobě cestu a zároveň si nesou svou minulost o které se jim moc mluvit nechce. Chvíli mi trvalo než jsem si zvykl na tučně zvýrazněny text značící myšlenky postavy oproti textu normálnímu, kterým mluví.
  • Fort
    Fort30.7.2023 11:44Tokyo Revengers #05
    Úkoly pro tuto dějovou linku jsou rozdány, jde se je plnit. Hlavní hrdina dostal naloženo úkolu, že bude dlouho trvat než se ke splnění aspoň jen trochu přiblíží. Aspoň už se stal členem gangu a odkryl minulost založení Tokyo Mandžikai.
  • Fort
    Fort20.7.2023 10:44Tokyo Revengers #04
    Ukončení jedné časové linky, která toho moc nevyřešila. Ani nemohla o čem by to taky bylo. Čekaní na 31 díl bude dlouhý a snad po jeho přečtení se nebudu muset vracet do minulosti a svému mladšímu já sdělit, aby s touhle sérii neztrácel čas.
  • Fort
    Fort16.7.2023 11:14Tokyo Revengers #03
    Tentokrát natahovaný díl, kde se omílá stále dokola záchrana Drakena, hold až v příštím svazku.
  • Fort
    Fort14.7.2023 13:38Tokyo Revengers #02
    Dějově bezchybný, kresba se drobet zlepšila. Mezery v cestovaní v čase promíjím.
  • Fort
    Fort13.7.2023 18:55Tokyo Revengers #01
    Příběhy o cestování v čase a napravovaní chyb z minulosti je moje oblíbené téma. Očekávaní od série byli vysoké a z většiny se naplnili. Po příběhové stránce nemá úvodní díl mangy chybu. Vadí mi akorát kresba, která nemá u postav v určitých chvílích ty správné proporce. Někdo má příliš vysoký krk, na některých panelech vypadají postavy jako karikatury svých předloh. Školní kalhoty mají rozkrok nepřirozeně nízko. Možná je to Japonská móda, ale kopnout někdo, když mám rozkrok kalhot těsně nad kolenem s velmi širokými nohavicemi vypadá nepřirozeně.
  • Fort
    Výborný titul není co vytknout, jak po stránce zpracovaní knihy tak scenáristicky i graficky.
  • Fort
    Fort11.7.2023 18:08Lazarus #01: Rodina
    Nechal jsem se zlákat místním vysokým hodnocením i za cenu, že tohle není úplné pro mě a nebýt této databáze nikdy bych jsi to nepořídil. Velice povedené, hlavně po scenáristické stránce, těším se na pokračování.
  • Fort
    Fort11.7.2023 10:53Holmes z Kjóta #01
    Za mě velká spokojenost. Manga pojednává příběh lidí ze starožitnictví, který je vystavěn na věrohodných základech. Lze se tu dozvědět nenásilnou formou informace o japonské historii, říznuté trochou detektivky.
  • Fort
    Fort6.7.2023 10:36Gangsta. #01
    Začátek povedený, ale postupem dalších kapitol jde viděl, že autor ještě nemá naplánovanou hlavní dějovou linku a spíš nás jen představuje postavy a svět okolo.
  • Fort
    Fort3.7.2023 19:23Muž v domácnosti #02
    Další várka povídek na téma zabiják domácí puťkou. Kvalita šla dolu, některé povídky ujdou jiné jsou vyloženě špatné.
  • Fort
    Fort2.7.2023 20:32Muž v domácnosti #01
    Po přečtení Sakamoto Days jsem z poličky, vzal tu vedle ní a nestačil jsem se divit jak jsi jsou podobné. Devět rádoby vtipných povídek na téma co se stane když se s kříži jakuzák a domácí puťka.
  • Fort
    Čekal jsem vtipnou mangu se špetkou akce. Dostal jsem telepata a chlápka který skoro nemluví. Velice povrchní příběh o dvou bývalých zabijácích, připomínající Gunsmith Cats a Spy x Family, jestli vás tyto dvě mangy nebaví, nebude ani tohle.
  • Fort
    Skvělý díl, kde se dozvídáme co vedlo k únosu a vysvětluje nejasnosti, které jsem dosud o Sači měl. Dokonce mezi oběma konečně začala upřímná konverzace a celý příběh dává větší smysl.
  • Fort
    Na scénu přichází nové postavy, které oživí děj. Konečně se našel někdo na koho se to všechno hodí a kdo bude skutečně pátrat po stopách unesené.
  • Fort
    Holka je naivní, jako by ji 15 let drželi pod zámkem a nikde popouštěli. Nepovídají si spolu a své minulosti, kluk nosí roušku i doma. proč veřejnost unesené říká X, co na tom, že by čtenář věděl její jméno. Je tu spousta věcí, které nedávají absolutně smysl. Zápletka je ovšem originální a zajímá mě pokračovaní.
  • Fort
    Pýcha říkal, že po nich zákaznici chtějí hentai a vydají tohle. Pamatuji si, jak Pavlovský vysvětloval, že oni nikdy hentai vydávat nebudou, protože by to zamezilo spolupráci s některými vydavateli z Japonska.
  • Fort
    yogi: Nemáš pravdu. Nakupuji mangy od Dobrovského skoro všechny v předprodeji a sms mi chodí vždy ve čtvrtek do 12:00. Teď poprvé co je historie v mém mobilu dlouhá, přišla v 15:42. Vím to, protože je vždy ve čtvrtek po práci vyzvedávám v pátek nikdy. Každá pobočka to bude mít jinak a s prodeji to může mít něco společného, ale ne nutně tohohle konkrétního titulu.
  • Fort
    Asi se to prodává dobře, když mi stále nepřišla sms o možném vyzvednutí na prodejně.
  • Fort
    Fort25.11.2021 17:02Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Matthew: I tebe zaujal můj příspěvek více než diskuze níže :)
  • Fort
    Fort24.11.2021 17:40Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Podle mě ani tak nejde o cenu, ale koho zajímá kluk s parohy? Kdyby to bylo o holce s ocasem, to by byli tržby někde jinde.
  • Fort
    Fort23.11.2021 18:10Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Tomuhle předvídám komerční neúspěch.
  • Fort
    Fort20.3. 15:44Povinná četba
    Django: Tohle na mangu pro masy nevypadá, přál bych si to, ale moc tomu nevěřím. Snad se mílím.
  • Fort
    Fort20.3. 15:09Povinná četba
    Děkuji za info, na tohle už dlouho čekám.
  • Fort
    Fort19.3. 18:46Pindárna
    S313: Dobrovský bere benefitní karty na kulturu taky.
  • Fort
    Fort2.3. 08:19Pindárna
    Nejoptimističtější výpočet vydávaní je 18 let a to už by nesměl vyjít žádný díl. Úplně v klidu se to muže natáhnout na 25 let.
  • Fort
    Fort9.2. 15:36Pindárna
    Manga Trace 1-4 mají konečně své datum vydání.
  • Fort
    Fort5.1. 06:19Pindárna
    Seneke: Confession, Šógunův popravčí, Gegege no Kitaro, Město, kde chybím jen já, Mangový Nozaki-kun, The Apothecary Diaries, A Man & His Cat, Kakegurui: Compulsive Gambler, Can’t Stop Cursing You, The Case Study of Vanitas.

    To vše mělo vyjít v loni
  • Fort
    Fort4.1. 21:06Pindárna
    V edičním plánu nevidím Kitaró, ale na jejich stránkách je leden 2024. Asi to měli v katalogu do konce roku a teď to tam už nedali.

    seneke: Mě by stačilo, kdyby začalo vycházet všechno co se loni naslibovalo u českých vydavatelů.
  • Fort
    Fort4.1. 17:30Pindárna
  • Fort
    Fort23.12.2023 21:29Pindárna
    Jsem myslel, že se letos už nic ohlašovat nebude, ale Crew oznámila mangu Blue Lock. ZONER vydá OEL mangu Saigami. ARGO oznámilo mangu Princezna z nekonečného hradu (Princess of the Never-ending Castle).
  • Fort
    Fort16.12.2023 12:35* Připomínky a návrhy
    Co takhle jiná barva trika než jenom černá a bíla. Modrá by se mi líbila.
  • Fort
    Fort16.12.2023 10:23* Připomínky a návrhy
    Zach: Tady se řeší proč nejsou některé komiksy v pevné vazbě v igelitu a ty se ptáš na kvalitu trika :)
    Tričko jedině kvalitní v igelitu s limitovaným očíslovaným certifikátem pravosti :)
  • Fort
    Fort6.12.2023 22:51Pindárna
    seneke: Super, to jsem nevěděl, tak to by mě mohlo bavit. Brutal mě nebavil.
  • Fort
    Fort6.12.2023 09:30Pindárna
    Gate nám zase něco ohlásila tentokrát na druhé čtvrtletí 2024, osobně by mě zajímalo, kdy hodlají vydat předešlé ohlášené mangy.

    Who Made Me a Princess - Velice dobře hodnocená manhwa s propracovanými postavami.
    Trace: The Man from Forensics Solves the Truth! - spin-off mangy Brutal, která dost podrobně vysvětluje forenzní vědu.
    The Funeral Concerto - Jednohubka manhua (Taiwan)
  • Fort
    Fort3.12.2023 15:19Pindárna
    deefha: Tu gelovou podložku pod myš mám taky :)
  • Fort
    Fort20.11.2023 20:23Filmový a hudební klub
    Narazil jsem na ruský seriál DVA HOLMA (Два Холма) (2022) má to dvě série.
    Absurdní, vtipná, šílenost, připomíná to Sexmise, ale se současnými Gretovskými vizemi světa.
    Takových seriál jen tak neuvidíte.
  • Fort
    Fort14.11.2023 15:45Pindárna
    Gate vydá mangu Sexuální výchova na 120 % (Sex Ed 120%)
  • Fort
    Fort11.11.2023 08:05Slevy, výprodeje, bazary
    Ten kdo to naceňuje se u toho baví stejně jako vy, samozřejmě v rámci interních pravidel.
  • Fort
    Fort28.10.2023 15:11Pindárna
    Zoner ohlásil na svém webu OEL mangu s názvem Manga příběhy bratří Grimmů.



  • Fort
    Fort27.10.2023 19:44Pindárna
    seneke: Tezuku popřeli v auditoriu na stránkách Crwe, bohužel.

    Motino 21:10:46 23.10.2023
    Zdravím,
    uvažujete do budoucna o nějakém dalším kousku od Osamua Tezuky? Třeba další výběr povídek Blackjacka, nebo něco úplně jiného v podobném provedení?

    Pavlovský 07:10:44 24.10.2023
    Motino: Tezuku momentálně neplánujeme, ale nějakou klasiku na český trh příští rok přitáhnout chceme.
  • Fort
    Fort27.10.2023 15:21Pindárna
    seneke: Není to špatný. Jestli bude vycházet One Piece 6x za rok, tak další delší série by už nestíhali, už tak toho mají dost. Nový Ito bude špalek, těch povídek v ní bude dost. Mě to stačí.
  • Fort
    Fort26.10.2023 15:20Pindárna
    Crew včera oznámila na Neko Anime Baru nové mangy. Bylo přislíbeno, že postupně vyjdou všechny mangy od Itóa, tak i od Tanabeho.

    Goodbye, Eri - volume 1
    Look Back - volume 1
    Attack on Titan: No Regrets - volume 2
    H.P. Lovecraft's The Hound and Other Stories - volume 1
    The Haunter of the Dark - volume 1
    Lovesickness: Junji Ito Story Collection - volume 1
  • Fort
    Fort2.10.2023 19:25Pindárna


    AnimefestCZ představují: Ach, vy dívky mládím zmítané!
  • Fort
    Fort29.9.2023 07:13Pindárna
    MaF: Dík, na Facebook mě nenapadlo se kouknout.
  • Fort
    Fort28.9.2023 15:34Pindárna
    Zeptám se tady, protože v Kosmasu mi nejsou schopni odpovědět.
    Vychází mangový Hitler a z jejich stránek jsem se dočetl, že jsou ve vazbě obě verze.
    Knihcentrum píše, že ta levnější je Pevná bez přebalu lesklá, limitovanou nemají. Někde dávněji jsem někde četl, že jedna verze bude mít plátěný přebal, asi ta limitovaná.
    Muže mi kdokoliv vysvětlit jaký je v těch verzích rozdíl, kromě titulního obrázku?
  • Fort
    Fort18.9.2023 19:29Pindárna
    seneke: Už našli poklad? Moc netuším o čem to je. Seriál, hru, anime jsem neviděl. Nezajímal jsem se o to, když tvrdili, že to nikdy nevydají. Jsem mile v šoku.
  • Fort
    Fort18.9.2023 18:40Pindárna
    Koukám na to 10 sekundové video už 5 minut a nevěřím. 106+ volumek :)
  • Fort
    Fort7.8.2023 16:59Pindárna
    Crew oznámila mangu, která spadá pod druhou Animefestí přípravku. Ach, vy dívky mládím zmítané - O Maidens in Your Savage Season
    Zanir vydá mangu. Učebna pomsty - Fukushuu Kyoushitsu
  • Fort
    Fort30.7.2023 09:04Filmový a hudební klub
    Kdyby někdo chtěl tip na napínavý seriál, doporučím Hijack Únos letadla.
  • Fort
    Fort23.7.2023 18:28Filmový a hudební klub
    Darker: Na seriály už koukám jen když někdo něco doporučí. Silo jsem než jsi ho zmínil neznal na zkoušku jsem to zkusil, právě jsem dokoukal druhý díl a nemohu se od toho odtrhnout.
    Dík za tip.
  • Fort
    Fort10.7.2023 17:52Pindárna
    Ter: Neznám tě a nikdy jsem od tebe nic nevlastnil. Napíší názor náhodně kolem jdoucího, který je tady nucen číst i to co nechce. U tebe jsem jsi zrovna v minulosti říkal, že překupnictví podporuješ a nikdy od tebe nic nechci. Vídám tady od tebe certifikáty na velmi limitované vydaní, tím jdeš překupnictví přímo naproti a je jedno, že třeba tebou zmiňovaný komiks certifikát neměl. Ani se mi nesnaž odpovědět, tvůj názor mě nezajímá.
  • Fort
    Fort6.7.2023 12:07* Připomínky a návrhy
    Zack: Dobrá rada, ale úplné k ničemu, dokud nepůjdou určitá vlákna zakázat v zobrazování, tak je pro běžného čtenáře jedno kde se co píše.
  • Fort
    Fort23.6.2023 08:46Pindárna
  • Fort
    Fort11.6.2023 11:23Srazy, cony, festivaly
    Oznámené mangy na Crweconu

    Město, kde chybím jen já (egmont) Ranked #229 myanimelist
    Mangový Nozaki-kun (egmont) Ranked #167 myanimelist
    The Apothecary Diaries (gate) Ranked #163 myanimelist
    A Man & His Cat (gate) Ranked #271 myanimelist
    Kakegurui: Compulsive Gambler (gate) Ranked #1429 myanimelist
    Can’t Stop Cursing You (gate) Ranked #2415 myanimelist
    Gannibal (gate) Ranked #3390 myanimelist
    The Case Study of Vanitas (gate) Ranked #136 myanimelist
  • Fort
    Fort6.5.2023 19:05Pindárna
    Přednáška od Meona o Japonským kultu, který tvrdí, že satan pochází z České republiky a dokonce ukazali jeho fotku na kterém byl nějaký kluk v kostýmu na Animefestu byla super :-)
  • Fort
    Fort6.5.2023 16:25Pindárna
    Junji Ito's Cat Diary: Yon & Mu
  • Fort
    Fort6.5.2023 16:07Pindárna
    Právě se oznamují nové mangy od crwe co do konce roku vyjdou.

    Blue Box
    Kaiju no. 8
    Confession
    Museum
  • Fort
  • Fort
    Fort4.3.2023 15:55Publicistika
    https://www.irozhlas.cz/kultura/literatura/jak-jsem-se-reinkarnoval-coby-sliz-manga-komiks-recenze_2302250954_kac

    Poslechněte si recenzi Antonína Tesaře na fantasy mangu Jak jsem se reinkarnoval coby sliz.
  • Fort
    Fort4.3.2023 15:52Pindárna
    Zanir oznámil, že vítězem hlasování o novou francouzskou mangu se stal Space Punch.
  • Fort
    Fort19.2.2023 21:20* Připomínky a návrhy
    Šlo by udělat, aby každý uživatel měl možnost jednou za rok dát jednomu titulu 6 hvězd a to i zpětně za počet roku, po kterou je tady zaregistrován?
  • Fort
    Fort11.2.2023 11:12Pindárna
    Anketa u Zaniru skončila vydají Talli, fille de la lune. Fantasy komiks, který je graficky až neuvěřitelně detailní, evokuje inspirací mangou na každé straně. Celkem bude mít 5 knih. Ve Francii vydalo nakladatelství Ankama, od kterého vyšel Radiant


    V dávných dobách žili "vyvolávači" v harmonii s lidmi. Jednou z jejich schopností bylo vyvolávat a ovládat chiméry. Jednoho dne se však vystrašení lidé rozhodli tuto rasu vyhladit. Pronásledování trvalo stovky let. Talli - potomek vyvolávačů - byla ušetřena, protože byla ještě dítě: Lord Koska ji adoptoval a chránil. O šestnáct let později se však její život změní, když je hrad jejího adoptivního otce napaden.
  • Fort
    Fort10.2.2023 15:28Pindárna


    Nová manga od Animefestu a Crwe Jednou rozkvetu i já (Bloom Into You)

    Record of Ragnarok český název, už konečný Ragnarok: Poslední boj
  • Fort
    Fort3.2.2023 23:22Pindárna
    Record of Ragnarok v češtině fanoušci vybrali název Ragnarok: Soumrak bohů. Název se stále řeší kvůli podobnosti s mangou Ragnarök od Albatrosu.

    Kniha 1 vyjde 12.4.
    Kniha 2 vyjde 10.5.
    Kniha 3 vyjde 7.6.
    Kniha 4 vyjde 4.7.
    Kniha 5 vyjde 9.8.
    Kniha 6 vyjde 6.9.
  • Fort
    Fort2.2.2023 23:04Pindárna
    Seneke: S Holmes of Kyoto a The Saint’s Magic Power Is Omnipotent jsem nadšen u Gangsta. si nejsem jist jestli to bude pro mě, ale má to dobré recenze.
  • Fort
    Fort2.2.2023 10:41Pindárna
  • Fort
    Fort2.2.2023 08:39Pindárna
    Na Facebooku Zanir lze hlasovat o vydaní jedné série pro letošní rok, na výběr je Double Me, Oneiru, Space Punch.
  • Fort
    Fort2.2.2023 07:49Pindárna
    Adam Pýcha na Facebooku Dobrovského, Instagramu a Twitchi zveřejnil další chystané mangy: Gangsta, Holmes of Kyoto a The Saint’s Magic Power Is Omnipotent spolu s už známými Muž v domácnosti a Record of Ragnarok. Datum vydání ještě není známé.
  • Fort
    Fort6.1.2023 10:57* Připomínky a návrhy
    Zack: Jestli budou uživateli nabízeny příspěvky, z kterých ho bude bolet hlava nebo z toho, že nebude diskuze dávat smysl, bych už nechal jako volbu.
  • Fort
    Fort6.1.2023 08:39* Připomínky a návrhy
    Dotyčný to nemusí vědět. Nechci nikoho omezovat ať si píše kdo chce co chce, ale chci mít stejnou možnost číst si jen toho koho chci.
  • Fort
    Fort5.1.2023 23:03* Připomínky a návrhy
    Uvítal bych zařadit si některé uživatele do ignore listu, aby od nich už nikdy žádný příspěvek neviděl.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 291 (cca 89694 Kč)
Mám: 144 (cca 47059 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0