krvinka56: osobně se mi osvědčil postup psaní komentářů nanečisto (třeba v OpenOffice). Odpadá tím limit pro vložení a přibývá možnost revize pravopisu. Taky jsem to kdysi házel z voleje, zpětně ale pláči nad hrubkami nebo blbou větnou skladbou :-)
Fry, jestli chces pomoct, aby to tak moc netrvalo, tak si muzes dat tu praci a shromazdit potrebna data, nascanovat obalky, sepsat autory a na cem delali, proste tak nejak ty zakladni informace, co u comicsu mame a poslat to Azteckovi nebo mne treba. Kopirovat do tohohle fora nazvy comicsu, o kterych kazdy tak nejak vi, ma prinosnost na urovni televize Nova.
Azalin - Zaklínač: Jo vidíš, musím si pro to skočit... Domlouval jsem se už s Comgadem, že bychom to prodávali i v Comics Pointu, prý to půjde časem, ale zatím si to ještě nechávají u nich...
Protože to je jedna publikace. Z jedne strany má obálku Poklad kapitána Kida a z druhé strany má obálku Jak se chodí do pohádky. Až na to příjde řada, tak tam budou obě obálky.
andre: vsak ja te z niceho neobvinuju, se snazim prijit na to, co predchazi tehle chybe. Ted kdyz vim, ze to ma souvislost s promazavanim, tak jsem na pomerne solidni stope.
Zack: promazaval, ale nejsem si jist, zda už to tam nebylo předtim. Ale i kdyby ne, tak když to smažu, tak by to tam nemělo bejt ne? ..... Mazal jsem to jenom tak, že jsem klikal na červené X. Nejsem "programátor" a nemám takové ambice, takže jsem se nic nepokoušel obejítm, přechcat či přenastavit:) ..... Jsem hloupý uživatel, který pouze využívá to, co mu je povoleno.
název: 8 příběhů o lásce a manželství
autor: Vladimír Jiránek
vydal: Paseka
rok vydání: 2007
vazba: vázaná v pevných deskách
formát: 170 x 125 mm
vydání: 1.
ISBN: 978-80-7185-818-8
tisk: černobílý
cena: 154 Kč
počet stran: 152
popis:
Setkávání a rozchody, nedorozumění a míjení, nálezy a ztráty – to jsou náměty "krátkých filmů" obsažených v téhle knížce. Vladimír Jiránek mluví o věcech života se znalostí jeho výšin, mělčin i propastí, s porozuměním a s melancholickou ironií.
Nechapu, v cem je problem. Dokud mame jen maly obrazky, jsou maly, kdyz se objevi vetsi, tak budou vetsi. Ani nechapu, co by melo prines nechavat obalky jen maly, vyznam velkych obalek mi prijde tak zrejmy, ze vubec nevim, jak bych to Mankinovi vysvetlil, jak kdyz se trilety dite zepta, kam chodi slunicko spat :) Velky obalky jsou lepsi, protoze je na nich ... ehm... vsechno vetsi? :)
Ja mám taký návrh: ponechať obálky len v malom a ukážky stránok, pokiaľ existujú a vydavateľ ich poskytne, v dostatočne veľkom tj. čitateľnom rozlíšení. Obálky vo veľkom rozlíšení nemajú význam. Alebo je v nich nejaký skrytý odkaz, ktorý moje počítačom unavené bulvy nedokážu vidieť?
Fry: kvalita obrázků obálek souvisí s rychlostí vložení novinky do databáze. Pokud jsme pomalí, tak nás "někteří jedinci" uhánějí. Pokud jsme rychlí, tak jsme kritizování za nekvalitní obálky.