Slaine: Pozor!!! na ten dovětek "pokud nezaspím", protože: cca. před dvěma měsíci jsem se stěhoval, byl jsem domluven s několika kamarády, že sraz je v 10.00, všichni až na jednoho tam byly přesně na čas (dokonce 2 co přijeli z německa), no a v 11.00 volá DEmnoG, že lehounce zaspal, no ale jelikož to bylo ke mně tak 20min, tak jsem počítal, že do 12.00 tam bude, ouvej, pan DEmnoG přijel po velkých urgencích až v 14.30. No alespoň jsme mu tam nechali tu nejtěžší práci, musel snést moje komiksy:)........... No a příklad číslo dva, asi před 2 týdny se stěhoval kamarád, všichni co měli dorazit dorazili, až na jednoho, ten nedorazil vůbec:( ..... Možná si myslíš, že se chtěl jenom skovat před prací, ale jen si vzpomeň, kdy přišel na crwecon. To ho nijak nechci peskovat, já už ho znám a nezlobim se naněj, to pouze tebe chci upozornit, abys naněj úpně nespoléhal. I když teď nám možná bude chtít dokázat opak, co DEmnoGu?:)
ad fekalni anketa: u me na hajzliku je zasoba comicsovych legend, asterixu, lucky lucku a a garfieldu, plus sem tam nejaka ta Pevnost. <br><br>Tak me napada, je snad nejaka pravedpobnost, ze se tohle objevi treba v Crwi? Nebo ze by dalsi comiczaward? "A nejctejnejsim comicsem na ceskych hajzlech se za rok 2006 stava Asterix". Pripadne by se mohlo udelat nejaky paradni logo ve stytlu "for toalet readers only", ktery by vitez mohl mit hrdne na obalce:). No nic...
to Andre: ted jsi si to pohnojil totalne, jen si pekne vysli pritelkyni, ja ji z dalky pokynu pravici! A nezapomen prdelyne, ze bude muset pekne zajit do Stepansky a tam ho koupit, pac v Kanzelsbergeru se prodavat nebude. A budes se divit, ale tam se na ni mozna i usmeju, az si tam budu kupovat Arkwrighta. Alespon se holka probehne a konecne bude alespon k necemu dobra:)<br><br>to Slaine: klidne se nakupu a podpisu ujmu... pokud nezaspim:)
Slaine: ad tvůj dotaz ohledně podpisu, tak já tě musím bohužel zklamat. Neboť sám nejsem v sobotu v Praze, chtěl jsem poprosit DEmnoGa, jenže pak jsem si uvědomil, jaké je na něj spolehnutí a rozmyslel jsem si to. Takže nakonec tam asi budu vysílat svou přítelkyni, která bude mít co dělat s tím, aby z domova dotáhla "starýho" Luthera, tam koupila novýho, nechala je podespat, poslouchat nezajímaví komiksový keci, a pak obě bychle dotáhla MHD domů. Natož aby tam brala těch kusů víc. Takže asi tak, sorráč.
Slaine: No v podstatě hajzl je jediná místnost, kam se člověk zavře a má klid, nic neslyší z okolního světa (páč bzučí větrák), no a když se přítelkyně dívá třeba v současné době na "superstar", tak je čtení na hajzlu příjemně strávená 1/2 hodinka. Jedinej problém je, že se mi po nějaký době začínají odkrvovat nohy:)
Já jenom nechápu, že máte všichni na hajzlu tolik času, že si ještě můžete číst. Nevim jak to tady bude s tou zácpou (ten Moore je pro mě obzvlášť nepochopitelnej) :D
MdS: Co ty děláš ve svém volném čase raději ani nechci vědět. Jediné, co potřebuju já, abych se nezatoulal a po dosažení destinace měl i na pivo, je Gipsy Pointing Sidetracker. Slyšel jsem, že existuje i něco jako Global Positioning System, ale na to má Slaine trochu moc velkou odchylku...
4 Zack: Na záchodě čtu prakticky všechno, protože když čtu, tak mi to nezabrání jít do kuchyně pro pití, do obýváku pustit hudbu nebo na záchod položit kabel. Akorát do koupelny comicsy nenosím, páč ještě neudělali nepromokavý stránky a když držíš comics, tak se ruce mejou blbě a co teprve sprchování, no to je prostě vopruz. Čtenářský MdS
Asterix, Tintin, Lucky Luke, Crew a MAD magazine jsou na tyto účely ideální (teda pokud mohu zařadit MAD mezi komiksy, ale jsou tam minimálně stripy, tak snad jo) .... Jo a čtyřlístek (toho se mi ale bohužel v poslední době příliš nedostává) a sipmsnovi. A taky nebývala na tuto činnost špatná kometa, aréna,......
4 Zack: Slaine už je holt takovej posera od přírody. Proč si myslíš, že všude mimo Brno sebou tahá Dark Scavengera? Má ho jako Whitney Kevina. :) Odhalující MdS
to Slaine: :-)<br>
to andre: Jen pro zajimavost, podobnou vec udelal i polsky Egmont se serii Kajko a Kokosz (takovy polsky Asterix) - jeden dil vydali v nareci slezkem, jeden goralskem a jeden kaszubskem.
Teď jsem si vybavil prezentaci DB na Comiczconu, kdy při najetí na auditorium Turlogh prohlásil něco jako: "Ty příspěvky tam nejsou všechny moc chytrý" a urychleně přešel na další část :D
No a když už jsme takhle hezky u toho Asterixe, tak bych nadhodil takovou polemiku. Co asi bude Egmont dělat až vydá všechny běžný asterixe? Mě by se docela líbylo, kdyby zkusil (po vzoru třeba německa) vydat nějak dobrej dialogovej díl v nějakym nářečí. Třeba v ostarvštině:) Tak to by se mi opravdu líbilo. No nic, jen jsem tak nad tím přemýšlel na záchodě, tak jsem to chtěl hodit do placu.
Nevíte náhodou někdo jak to má Egmont s distribucí Asterixe, včera jsem běhal po celý Praze a nemohl jsem sehnat "rehazádu", nakonec jsem naštěstí v jednom menším knihkupectví procházel všechny asterixovský hromádky a v zlato srpový hromádce najednou, kuk, byl tam. Ale jenom jeden, působylo to na mě, jako by si ho tam někdo skoval. A podobný to bylo i u "syna". To dělá Egmont malý náklady, který se hned vyprodaj? Nebo se pokouší vytvářet tzv. "zákon nedostatku", ...."že když to nikde nemaj, tak to bude chtít každej..."??? Nebo to je prostě v něčim jinym???? Asi taky nikdo netušíte, co?
koupím čas. Pif v české verzi, zejm. č. 1,4,6,9-12 ; cena dohodou
(možná i soubor - jen se slevou), jsem v ID a studuju, potrebuji pro sem. praci
Díky
kodado@seznam.cz
POZOR!
Objevil se podvodník!
Jmenuje se Jan Mrzena, bydlí v Novém Bydžově a jeho mail je 4listek@centrum.cz.
Tenhle chlapík mi odpověděl na inzerát tady z crewního bazaru, ve kterém sháním originál Čtyřlístky z první 12ky. Nabídl mi dvě čísla - kus za 450 Kč. Moji žádost o fotku přešel mlčením, čemuž jsem bohužel nevěnoval pozornost, jelikož zatím mám s prodejci comicsů samé dobré zkušenosti. Poštovné mi velkoryse odpustil, takže jsem si vyzvedl dobírku za 900 Kč. Uvnitř však místo 2 starých Čtyřlístků byla jedna publikace - reprint z roku 1992, ve kterém byly tato čísla přetištěna.
Moji žádost o vrácení peněz (s tím, že já zašlu zpět Čtyřlístky) odmítl, že si myslel, že si rozumíme a že oněch 900 už ivestoval do něčeho jinýho.
Tudíž pokud vám přijde něco od tohodle sráče, tak doporučuju zásilku nevyzvedávát!
A pokud byste snad měli to štěstí a setkali se s ním osobně, narvěte mu s pozdravem ode mě jeden z jeho reprintů do patřičných míst.
4 andreew: No dobře, dostal jsi mě, ale toho psychopata jsi si mohl ušetřit. Já ty lidi nezabil. Můžu snad za to, že tam nějakej hajzl roztrousil moje otisky prstů a stopy DNA??? Nevinný MdS
MdS: Sice si psychopat (co byste taky čekali od člověka který si říká Markýz de Sade:), ale taky vím že máš úctu k literatuře a takovýhleho zvěrsta bys nebyl schopen. Takže o tohle strach nemám :-)
4 Andreew: No dobře, jak chceš. Příští zásilku comicsů dostaneš s bonusem mastných a olepených skvrn od potravin a ty obrázky, které se mi budou líbit, tak vystříhnu a nalepím do svého deníčku. Plánující MdS
MdS: No řekl bych spíš "zvyknul a zevšech sil se snaží ignorovat".....už ani dokonce netoužím po tom, ti kafrací díru uvést mimo provoz pomocí nějákého pěkného kusu ocelové trubky:-)
andre: No to už začíná zavánět databází zahraničních titulů, tedy věcí zhola nemožnou :)... nevim nevim já osobně si to moc nedokážu představit.<br>
MdS: Specielně pro tebe by ještě mohla být zavedena položka "Pointa" :)))
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.