* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

spekktrum: Jakkoliv nejsem uplne pritel onoho umeleho Cechoslovactvi a jediny vyvoz, ktery me z vasi zeme zajima, jsou zensky, ten duvod je daleko prozaictejsi: Kdyz jsme na zacatku resili, jak velky zaber bude CDB mit, muselo se z puvodnich predstav hodne skrtat, aby cely tenhle projekt dostal aspon trochu realne obrysy. Plan byl takovy, ze zacnem ceskyma comicsovyma publikacema, casem se zacne paralerne delat na comicsdb.sk a az se bude Azteck nudit, tak se pustime do mapovani comicsum otistenym v novinach, na krabickach od zubni pasty atd. Pro me osobne je ted priorita CDB v zaberu, jak ho znate ted, az budu mit pocit, ze tu neni zadna dalsi prace, zacnu pripravovat nejaky prilepky na SK a novinovou tvorbu. Letos to nebude. Pristi rok ale taky asi ne.

Priblizna hodnota sbirky je na seznamu, to casem bude, trivialni zalezitost.
2 Mankin: Poznám tú stránku. Som mal na mysli, že by bolo super, keby to všetko bolo na jednej stránke... :)
2 spekktrum: Skús si vygoogliť "Slovenský komiksový archív" a nájdeš databázu, ktorú hľadáš. Síce nie v takej prepracovanej forme ako tu, ale zákaldný zoznam tam je:
http://www.komiksarchiv.sk/news.php
Mam takú otázočku :). Prečo sú v databáze iba v Čechách vydané komiksy? Podľa mňa by tu mohli byť aj komiksy zo Slovenska. Tých síce nie je až tak veľa... ale bolo by to super, mať tak jednu veľkú československú komiksovú databázu :)

a ešte jeden návrh :) - pri väčšine komiksov je uvedená aj cena v dobe vydania. Mohla by existovať taká funkcia, ktorá by spočítala približnú cenu zbierky (v dobe vydania) Možno je to blbosť, to je len taký nápad :D
Ano a promiňte že to bylo tak velké
Fry, ty seš takový pako :)))
Tak naposled: vsichni co se zde staraji o data, system, o cokoliv dalsiho, to delaji zdarma. To znamena, ze to delaji ve svem volnem case, podle sve vlastni chuti, ve svem vlastnim tempu. Az budou za tuto cinnost nalezite honorovani, muzeme se zacit bavit o tom, jestli vkladani o vikendu je prilis pozde.
A kolik jsi ochotny za tuto expresni sluzbu platit?
Nechci někoho naštvat ale bylo by lepši než o vikendu davat tadykomixy dříve
Celej ten starej system checkovani sbirky je uplne na hovno, ale dik, pridam tuhle vadu na hromadku :) Tohle je na seznamu "k predelani" jako prvni.
Zdravím, narazil jsem na jeden bug. Pokud mám komiks v "Mám" a zároveň v "Nabízím", v přehledu je u "Mám" pořád "+" jakoby na přidání - když se na něj klikne, nic to nedělá (komiks ve sbírce stále je).
Zmeneno, jen si na to vzpomen, az se budes priste logovat :)
Dobry den,
slo by zmenit ID na RudyRod ? Nejak jsem se v noci upsal...

Diky !
Z toho odkazu na nominace (na titulce) by bylo dobré odstranit tu tečku na konci, než nějaký Fry s pěnou u pusy začne vykřikovat, že Not Found.
AZTeck: hrozně si mě zklamal :-)
Kapis: posouzeno a zamítnuto. Nevím jak u tebe, ale u mých exemplářů je poměr následující:
Ohnivé znamení - 79 stran komiksu ze 184
Zlaté údolí - 74 stran komiksu ze 168
Mám u tebe ferneta za tu zbytečnou práci s počítáním.

andre: novinky až o vikendu.
Tak ještě jednou, prosím adminy o posouzení a doplnění:

admins: tohle by tu asi mělo být, komiksu je tam přes 50%

http://foglarovec.webnode.cz/products/a1990-ohnive-znameni-pribehy-ze-starych-casopisu/

a navazující Zlaté údolí taktéž

http://foglarovec.webnode.cz/products/a1991-zlate-udoli-pribehy-ze-starych-casopisu1/
Pokud by se ti chtelo napsat o sobe par radek a dodat nejakou ilustracni fotku/obrazek, budem jedine radi, poslat to muzes klidne na admin@comx.cz. Dik.
Neskôr som si uvedomil, že som nedal meno. Ja som Tomáš Gladiš. A ešte raz vďaka za zmenu.
Tommmson: A který jsi? Jsou tam 2 Tomášové :)
Dnes, iba tak z nudy som si dal vyhľadať svoje meno do googlu a našiel som, že sa nachádzam v tejto databáze. Raz som uverejnil svoj komiks v časopise Bunkr a tak som sa tu dostal. Problém je ten, že som tu uvedený ako Čech a ja som Slovák. Vďaka za zmenu :)
Zack: V poho, dík každopádně za odpověď:)
George: takhle asi, na seznamu to je, ale vidim to na release tyhle funkce zhruba nekde mezi tretim a ctvrtym pristanim na Marsu. Zkratka proto, ze ma Velkej sef pravdu, pokus si to po sobe opravdu chces precist, muzes jeste pred odeslanim. Nahled je fajn, pokud by tu byli nejaky rozsahlejsi moznosti html, pak je to jasny, clovek to potrebuje videt. Ale to tu nemate povoleny tak jako tak :) Editovat se resilo mockrat, ja to proste nemam rad, tyhle naruseni pomerne jednoduche chronologie prispevku.
GWB: A nemůžeš si to přečíst v tom okýnku, do kterého to píšeš?
Nevím, jestli se to tu někdy navrhovalo (jsem tu relativně krátkou dobu), ale docela by se mi hodila možnost či tlačítko "náhled" jak to bývá na řadě interentových fór. Svůj příspěvek si pak můžu před odesláním pořádně přečíst a zkontrolovat chybky - vždycky totiž udělám nějaký hloupý překlep nebo mi vypadne jedno písmenko, šotek je sviňa. A pak už to nelze opravit, něco jako "editovat" taky chybí. Ale stačil by ten náhled:-)
to Kapis: ty pazgrivce jeden nevzdelanej, co jsi rano v holinkach vypadnul z betle, sel jsi podojit kravu, skocil jsi k sousedovi do kurniku, abys mel alespon nejakou snidani a potom jsi vyrazil na socialku pro pridavky, co tady takhle verejne odhalujes moji vychytralou web-past na male caparty:)? Takhle si uz nestrejchnu safra. Jestrab te bude po nocich strasit. A nemysli si, ze to bude nejake trapny "bu-bu-bu-bu":).
admins: tohle by tu asi mělo být, je tam komiksu zdravých 50-51,52%:

http://foglarovec.webnode.cz/products/a1990-ohnive-znameni-pribehy-ze-starych-casopisu/

a navazující Zlaté údolí taktéž

http://foglarovec.webnode.cz/products/a1991-zlate-udoli-pribehy-ze-starych-casopisu1/

P.S. Stránku údajně vede DEmnog, nejen s láskou k tématice, ale aby mohl lákat malé skautíky do údajného antiqariátu na staré Rychlé šípy;-) Bacha Fryi, tam radši nechoď, oni ti gambusíni za to nemusí stát...

Komiksy Tajné války a Daredevil zařadit do serie MARVEL OMNIBUS
Az nas budete zivit, tak nam muzete diktovat terminy :)
Musim se frye zastat, jsem daleko starší i zkušenější než on, ale s tim vkládáním jsem měl taky trochu problémy:-/