Stripy, jouky, fejky :)

Nemecky MTV fakt diktuje :) To je neuveritelne strasny...

A pro jistotu ani nic nepis.
4 Zack: Ty ses v tom nenašel? Ten vzhled teda nesedí, ale hláška jak z tvé pusy. :) Ftipný MdS
Skvely, vazne. Ty sem laskave taky uz nic nedavej.
Hroznej diletantismus teda, to by bylo čitelnější i v hieroglyfech.
Ten byl pro Demnoga :)

Ale mam tu i jednoho pro Frye:
:))
Ten kravaťák u burzy je taky dobrej, člověk tuší tu pointu už z jeho výrazu v prvním panelu.
Tohle me rozesmalo k slzam, ani nevim proc :)) Ewwwww!

Ono je to spis do filmoveho klubu :) Asi nejlepsi scena v historii Batmana.

Ještě jsem si na dva spoměl!

Tenhle byl treba hodne dobrej :)
Ok budu se snažit ať je to lepší a doufam že se konečně všichni staneme přáteli.
Fry: tahle rubrika je spíše pro nějaké zajímavé, neznámé, převážně zahraniční kousky, Fukovy stránky nebo např. Dilberta na idnes si tady každý umí najít sám a nemusíš to tu s tím tapetovat....
Prosi nechte mi tyhle stripy děkuji.

Zas neco streetartu :) (a zas repast z nyxu, tak sorry, pokud jste pred chvili videli :)

Zack: Budu se nanejvýš snažit!
Jsem zas po letech nasel tohle, tak si to sem dam, abych to vedel, kde to mam ulozeny :) A taky proto, ze to tu je samy metalista :)

Ty vole, ty mas fakt problem se trefit do spravnyho klubu, co? Drz se Pindarny, v 99% neudelas chybu.
Konečně!!
Dneska jsem si koupil Usagiho 14!
připadám si jak na oskarech
Konečně se mi to povedlo! děkuji všem kteří mi pomohli!
A my dobrácki komiksáci sa nie a nie poučiť! Keby niečo... ja mu dám rybu! :-)
Voni vysloveně tahaj čerta za vocas a drážděj hada bosou nohou. :) Antifryovský MdS
Kluci, já bych to neriskoval a neučil ho to :D
Takhle učím s netem moji takmer šedesátiletou maminku......
Fry: najdeš si na netu obrázek....klikneš na něho pravým tlačítkem myši....v menu klikneš na vlastnosti....zkopiruješ si adresu (URL) obrázku....a tu vložíš mezi hranate závorky (viz. Mankinuv odkaz)