Mankin: vubec bych pravidly nesrovnaval Crew a ComicsDB. Crew je podnikatelsky subjekt, ktery se snazi lidem neco prodat. Jeho zastupci se podle toho musi chovat (po jistou mez, pochopitelne). ComicsDB je naopak soukroma aktivita nekolika lidi, ktery vam opravdu nic nedluzi a jestli jsem na neco haklivy, tak kdyz mi tu nekdo honi, buzeruje nebo okrikuje adminy, kteri si tu oddrou tu praci a maji z toho maximalne dobry pocit z prace. Zvlast kdyz to dela takovy hovnousek jako je Fry. Jak si odtud muzu vyhodit koho chci, i kdyby ten duvod byl jen to, ze mu smrdi z huby, natoz kdyz me sere a nestaci mu to rict 3x. Porad jeste vaham, jestli je Fry fakt jen rozmazleny smrad nebo neci fun identita, ale dusledek je stejny. Nehodlam to tu trpet. Roky tu byl krasny klid a rad bych, aby to tak pokracovalo.
Kapis | 17:38:44 18.03.2011 | Pindárna | [X]
Kdyby tupost difundovala z hlav a usazovala se na stěnách, kde trávíte čas, nerad bych někdy škrábal fryův dětský pokojíček;-)
Kapis, díky, tohle jsem po dni stráveném prací na rodinné plantáži opravdu potřebovala. BTW, držte mi palce, ať se mi daří jako obvykle a pevně se uhnízdím ve studentském hnízdečku(kde si teď dřu hřbet bez nároku na odměnu), neb leží jen ob ulici od Crossu...
A vůbec, buďte na sebe hodní, já teď bohužel nemám čas to tu trošku zkultivovat svým jemným britským humorem, ale to vy mi zajisté odpustíte.
Co zase spáchal Fry za sodómii, že se tu zvedla další vlna zhnusení a zlovůle... vedoucí k explozivním šplouchancům nenávisti ztrácejících se v dunivých ozvěnách nepravomocného vyhrožování?
2 Fry: Máš právo robiť si a hovoriť (písať), čo sa ti zachce. V tom máš pravdu. Ale rovnako musíš niesť následky svojich činov a výrov. Sloboda jedného končí na hranici slobody druhého. Ak sa tu chceš rozkrikovať, poučovať, dráždiť a podobne, buď si istý, že časom dostaneš prinajmenšom BAN a výmaz účtu s tým spojený.
Sledujem tvoje jednanie už dlhšiu dobu. Niežeby som sa v tom nejako vyžíval, ale jednoducho si neprehliadnuteľný. ˇUiaľ,v tom negatívnom slova zmysle. Si jedným z tých ľudí, ktorí dokážu nasrať ostatných púhym vyslovením "Dobre ráno". Sú takí medzi nami. Na rozdiel od reálneho života, kde sa ich človek zbaví iba ťažko, je možnosť v internetových komunitách vypudiť takéhoto človeka veľmi rýchlo. Už si to zažil na crwáckom auditku. Dostal si za svoje výroky ban a určite si spomenieš, ako is tu žobronil, aby sme prehovorili Pavlovského, že? (citujem z príspevku z 15:16:19 27.02.2011 "Přemluvte Pavlovskeho ať mě vrati zpatky Prosim ") Malo by to byť pre teba poučením, že takto to asi nepôjde.
Tu na comicsdb sú pravidlá podobné. I komunita je tu podobné, ostatne s mnohými menami si sa mal možnosť stretnúť aj na auditku Crwe. Takže by ti malo dôjsť, že ak sa tu budeš správať rovnako, tak aj skončíš rovnako. Ale počítam, že tunajší admini už takí zhovievaví nebudú a ban bude trvalý. Budú mať pokojnejší život bez jedného spratka, čo sa nevie zmestiť do kože, takže prečo si život neuľahčiť.
Som zvedavý, či ti tieto moje slová pomôžu a budeš sa správať prijateľnejšie. Som rodený pesimista, ale kto vie - možno ma prekvapíš...
Chci se zeptat neměl jste někdo v ruce knihu MAJOR ZEMAN A JEHO 6 PŘÍPADŮ (Datel)? Protože tato kniha vyšla v roce 1999, pak byl dotisk 2010 a teď jsem někde četl reklamu na vydání rok 2011. Tak jsem se chtěl zeptat zda-li je to opět pouze dotisk, nebo je tam nějakej bonus. Díky za odpovědi... (nevědel jsem kam by se dotaz hodil nejlépe, tak jsem ho dal do "pindárny")
FRY: Jen tak dál hochu!!! To co provádíš je nejrychlejší cesta ke smazání účtu (bejt drzej na admina se nevyplácí)!!! Podle způsobu tvého vyjadřování a chování zde na fóru i na crew fóru NEJSI slušný člověk (nebo alespoň slušně vychován), ale arogantní mladej parchat!
Co mi maš pravo mazat přispěvky a rozčilovat mě!
Já mám právo si dělat co se mi zlibi a někdo jako ty mi nebude rozkazovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fry, zacinas me regulerne srat. Shut the fuck up. Dej si tyden oraz. Idealne venku, vypni internet a jdi mezi lidi. Pocitam, ze zabere tak dve hodiny tvyho chovani, nez ti nekdo da pres hubu, treba te to neco nauci. Taky to myslim v dobrym.
to Zack: tak to nemam sanci, tenhle clovek je grafoman a workoholik jak krava:). Jediny, co me napada, co jsem tak v rychlosti zagooglil, tak by to mohla byt serie "No hero", ale to jen tipuji z tveho "No, "hrdina":).
to Mankin: stali by za vydani a ocenuji tvoji nenapadnou promoakci. Na Crwackem auditku se toho Zjizvence ptas porad, kdy a jestli vubec, tak alespon takto se mu opet The Planetary dostanou opet do jeho derave hlavy... zhruba tak na 10 sekund, ale to uz je uspech:).
2 DEmnoG: Výborne! Obrázok je z crossoveru Batman/Planetary - Nigth on Earth. Možno sa vydania Planetary dočkáme aj u nás, má ho na stole BBArt, tak dúfajme, že sa jeho vydanie zrealizuje ;)
A pre zaujímavosť: nájdite 10 rozdielov medzi Johnom Cassadayom a Drummerom :-)
Ja osobne rostu ze vsech fryovych komentaru. Nejen ze u kazdeho komiksu pise ze to je to nejlepsi co kdy cet, ale zaroven jeho vyroky proste nedavaji smysl, viz 'ještě davam hodně ambic do SPIKNUTÍ DRAKA a KOZEL SAMOTÁŘ A ĎÍTĚ' ci '
Můj argument zůstává: Ta nejlepší krev (CREW)' .
Vklidu, nereagujte na nej, ja ho zacnu mazat. Ja mam vzdycky maly orgazmus, kdyz si muzu zmacknout to male X a konecne tu mam jelito, po kterym muzu mazat prakticky cokoliv a budu v moralnim pravu :)
Fry: Kurwa, ty to tu začínáš zasviňovat - že už ses naučil vkládat obrázky, neznamená, že nám to tu musíš neustále dokazovat a vkládat tu každou cypovinu. a propo rozumíš větnému spojení "poznej comics nebo postavu"? Bóóóže.....
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.