Ano, já ti vyrobím těch triček pět, koupím ti včelařství i s úlem i klidně co si řekneš dalšího a na crweconu ti koupím piv kolik budeš chtít. Tak je to přece normální.
Už to živě vidim: "Líbí se mi ten červenej s těma leteckejma brejlema na hlavě jak chodí a mlátí a je s tim no s tim velkou rybou modrym." Inspirovaný MdS
Hyperaktivní prťata asi nemá cenu řešit. Ať si kváká, co chce. Na procenta kaká pejsek a komenty svou kvalitou samy vypovídají o autorově erudovanosti. :)
Ale na druhou stranu neříkám, že by se nešiklo plánované udělování negativních bodů adminy.
To bude tím, že jsem zkrátka přečetl víc komiksů než je obvyklé :) Do plnoletosti mi ještě nějaký ten pátek zbývá. Ovšem ta "naivita a občasná neznalost" se mě dotkla, sice nedoučuju všechny předměty jako ty Draco, ale stejně...
DEmnoG, Neutrino: Dle kultivovanosti Neutrinova projevu jsem si to myslela také, ale jeho naivita a občasná neznalost ho v mých očích prozradily! Ale stejně je nutno smeknout. Mezi náctiletými čtenáři komiksů mi nejvíc připomíná... člověka.
Draco: Díky tobě jsem se kouknul po dlouhé době na fórum Crwe a fakt jsem se dobře pobavil :) Budu tam muset chodit častěji. Fry rulez! Jinak, já jsem na db začal hodnotit taky někdy ve 13 a teď se za ta nadšená hodnocení stydím... Ale měl jsem aspoň trochu víc soudnosti, že jsem netrousil stovky na potkání.
ad Fry: Nech bejt, víš co za bugr dělá na Crwáckým foru? Já se bavím. A tyhle dvě hodnocení, proč ne, Kůstek za to stojí a ta Crew není zlá... A je mu 13...
KOMIKS! setkání s komiksovými tvůrci II
Sdílet · Veřejná událost
čas
16. únor · 17:30 - 20:30
Lokalita Ruská 192, Praha 10
Vytvořil(a)
Dům čtení
Další informace Dům čtení zve na pravidelný cyklus přednášek a besed o komiksu. Tentorát nás čeká setkání sTomášem PROKŮPKEM, který bude uvede přednášku Dějiny československého komiksu 1 a Jiřím GRUSEM, jednou z nejvýraznějších postav současného českého komiksu.
Jiří Grus
Vynikající malíř a kreslíř komiksů, jedna z nejvýraznějších postav současného českého komiksu, držitel ocenění comiCZaward 2001: nejlepší český kreslíř; comiCZaward 2002: Dráp českého comicsu za nejlepší kresbu. Známý je jeho autorský komiks Voleman, spolupracuje s časopisy AARGH! nebo Crew, jirigrus.blogspot.com
Taková drobnost, mám v hlavě furt takovou informaci, kterou nevim kde jsem vzal a asi je to blbost,.... ale Aargh 10. bude mít 2 verze obálek (to je jasný), ale nebude mít českou a německou mutaci? (myslim jazykovou, to že je věnována německému komiksu kupodivu vim)
Pokud vím, tak AZTeck nebere věci, který nejsou v distribuci nebo ne nedají "volně koupit"... Taky mám doma sešit, kterejch vyšlo sakumprdum 5 a do databáze "neprošel" :)
Dalsi hrdina, co resi, co podminky splnuje a co ne a vi o tom prd (to jako ja). Zakladem je mam dojem ISBN a to pocitam macomixova vecicka v nakladu 3ks mit nebude:).
To me bavi, kdyz lidi, ktery s tim nemaji naprosto nic spolecnyho zacnou resit, co podminky splnuje nebo nesplnuje. Podle me nesplnuje (neni to comicsova publikace vydana u nas). Ale posli to Azteckovi, on je sefredaktor.
macomix: podle mně je jedno, kolik sis toho "vydal", podmínky databáze to splňuje na 100%. A už jsem si u teba jeden mailem objednal, jestli je možno;-) Snad jsem byl první a bude k dispozici.
Nový kulturní portál bozo.cz hledá tvůrce osobitých komiksů, kteří by své práce chtěli více či méně pravidelně představovat vnímavému publiku. Více info: bozo(z)bozo.cz
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.