navrh : Juppík - číslo 1 , rok 1990, obsahuje komiksy Bratstvo patentneho kluča - autor BAPE, Duch LLANA ESTACADA, Anjel a Čert - Viktor Kubal, Premožitelia labyrintu - Pavol Bratský, SEN - Jan Štepánek, Vydalo Vychodoslovenske vydavatelstvo Košice
Kapis: to není komiks, ale encyklopedie.
Jediné řešení by bylo založit speciální serii na komiksovou publicistiku a ostatní "odpadni" publikace, ale potom by to mohlo být pro neznalého matoucí.
Dostal jsem pod větev, stihl jsem se podívat jen zběžně, ale myslím, že skoro 50% komiksů by to mít mohlo - možná by se mohla udělat další minivýjimka, vzhledem k tématice, kterou popisuje si myslím, že toto by tu chybět rozhodně nemělo.
hrdinabruncvik: Případná kritika bude v komentářích u nahozených čísel společně s hodnocením těch, co četli ;) Ale třeba ti někdo něco pošle i na mail :)
AZTeck: Jeste jednou - uz mi to dneska nemysli. Diky za nahozeni cisel 7-9. Cislo 7 je PRVNI CISLO komiksu, zacali jsme sedmickou... Takze vlastne materialy jsou vlastne jen k cislum 7, 8 a 9. Uryvky prisly? Muzou mi navstevnici COMICSDB posilat kritiku? Jsem v tom zacatecnik, tak potrebuju zpetnou vazbu ;-)
hrdinabruncvik: došel mi akorát mail z 29. 11. jinak nic. Mám k dispozici materiály na vložení čísel 7-9 (možná dneska večer nahodím). O číslech 1-8 nemám žádné informace.
Major Zeman a jeho 6 případů (paperback) dotisk rok 2010 za 139,- vydavatelství DATEL. Určeno pro PNS vše je stejné jen na poslední stránce je napsáno dotisk 2010
hrdinabruncvik: dostal jsem čtyři ukázky a obálku devátého čísla. Na obálce devátého čísla je uvedeno, že číslo 8 vyšlo 2. 12. 2010 (mail z 29. 11.). Tudíž logicky předpokládám, že ještě nevyšlo.
Pro upřesnění: toto není databáze komiksů, ale databáze komiksových publikací (knih, časopisů, fanzinu ap.). Každé vydání má svou vlastní položku s vlastním popisem. Tudíž pokud vydáváte komiksový časopis, potřebuju od každého dosud vydaného čísla obálku a zbytek viz. předchozí příspěvek.
hrdinabruncvik: obecná kriteria - oficiální publikace (mimo pár vyjímek), obsah komiksu 51% a více (mimo pár vyjímek).
K přidání potřebuju obrázek obálky, 1-3 ukázky (není nutné), rozměry, počet stran, název vydavatele, ISBN/ISSN, druh vazby, cenu, rok a měsíc vydání a případně i nějaký obsah (popis). V případě časopisů od každého čísla. Co se týče ukázek tak v případě, že to zasíláte jako vydavatel, předpokládám váš souhlas s vystavením.
krvinka56: díky za nabídku, ale přidávání dalších čísel Punťových příběhů je otázkou spíše mé lenosti. Pořídit sken je tak 10% času potřebné k přidaní jednoho čísla.
Mail nevim, ale uvidis to mezi novymi comicsy (kdyz si kliknes vlevo nahore na COMICSY, tak jsou defaultne serazeny podle datumu vlozeni).
CDB a COMX (beru to tak, ze to I navic je preklep) maji spolecnyho vicemene jen majitele a vicemene nijak nesouvisi, rozdilny projekty z rozdilnych casu.