* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Fry: ještě jednou otcovsky - nesnaž se zavděčit, máš to marné, jak už jsem psal "mlčeti zlato", přispívej tu pouze když budeš mít opravdu co říct. Zvykni si, že adminům chvilku může trvat, než sem vloží nové komiksy, poklud máš pocit, že tu něco už strašně dlouho chybí nebo tu není, piš AZTeckovi. Zkus do repertoáru zařadit občas prosím a děkuji a myslím, že tu nikdo nebude mít s tebou problém. Jinak tě čeká smazání účtu.
To neni fer všechno co napišu je špatně!
Ja fakt nevim jak se vam zavděčit!
"Návrhy, opravy, připomínky k datům v databázi comicsů patří do * Návrhy do databáze"

Co na tom presne nechapes, Fry? :)
Pardon jmenuje se to Super Komix
Ty bys zase nemel mit pristup k internetu. Zivot holt neni tak jednoduchy.
Děkuji za odpověď.
Ale měli byste tu dat ten novy Kačer Donald book, co se teď prodava v trafice!
Kdo dodava komixy?
Doplnte prosim Kačera Donolda
Ani nevite jakou mam s toho že jste tady dali Green Lantern radost.
Sakra, soráč, že jsem zapomněl zmenšit obálku.
Alois Nebel I.: Němý přichází

Žánr: Detektivka
Rok a měsíc vydání: 2010/11
Vydání: 1.
Vazba: Sešit
Formát: 147 x 205 mm
Počet stran: 12
Tisk: Černobílý

[scénář] Rudiš, Jaroslav
[kresba] Švejdík (aka 99), Jaromír
[obálka] Švejdík (aka 99), Jaromír
Jde o to, že to nebylo distribuovano celorepublikově (tehdy ČSFR), ale pouze na Slovensku.
v tej dobe snad CSFR publikacia ale ok akcept :)
Zajo original: to jsou slovenské publikace.
MIXCOMICS rok 1990 vydal DAVAY , vytlačila : Grafia Zlín - piše Kollár , kreslí : Stankovič - Severne Kovbojsko, Mestečko spod Lopuchova
navrh : Juppík - číslo 1 , rok 1990, obsahuje komiksy Bratstvo patentneho kluča - autor BAPE, Duch LLANA ESTACADA, Anjel a Čert - Viktor Kubal, Premožitelia labyrintu - Pavol Bratský, SEN - Jan Štepánek, Vydalo Vychodoslovenske vydavatelstvo Košice
U Star Wars Omnibusu by asi místo Evana Dorkina měl být John Wagner.
Xeelee | 03:31:13 18.01.2011
Tohle se nam vraci kazdy dva mesice zhruba tak :) Ne, neni to comics. A ano, cetl. Da se to, ale moc od toho necekej.
Lenny:Včelařství jsem držel v ruce a komiks to rozhodně je !
To az jednou budem delat novy sekce, tak se udela i publicistika, ale to fakt nebude letos, ani pristi rok, ani napresrok.
Kapis: to není komiks, ale encyklopedie.
Jediné řešení by bylo založit speciální serii na komiksovou publicistiku a ostatní "odpadni" publikace, ale potom by to mohlo být pro neznalého matoucí.
Dostal jsem pod větev, stihl jsem se podívat jen zběžně, ale myslím, že skoro 50% komiksů by to mít mohlo - možná by se mohla udělat další minivýjimka, vzhledem k tématice, kterou popisuje si myslím, že toto by tu chybět rozhodně nemělo.

http://www.daemon.cz/kniha/14788/ladek-josef---pavelka-robert--encyklopedie-komiksu-v-ceskoslovensku-1945---1989
vasek: vsak jim to uz nejaky ten mesic chodi, aspon teda doufam :)
AZTeck: to je fakt, ale nikdo jiný než komiksový sběratel si to nekoupí :-)
marshalx: to není komiks, ale publicistika o komiksu.
Herdek, začněte těm n00bům už posílat ty "instrukce začátečníka"...
hrdinabruncvik: Případná kritika bude v komentářích u nahozených čísel společně s hodnocením těch, co četli ;) Ale třeba ti někdo něco pošle i na mail :)
AZTeck: Jeste jednou - uz mi to dneska nemysli. Diky za nahozeni cisel 7-9. Cislo 7 je PRVNI CISLO komiksu, zacali jsme sedmickou... Takze vlastne materialy jsou vlastne jen k cislum 7, 8 a 9. Uryvky prisly? Muzou mi navstevnici COMICSDB posilat kritiku? Jsem v tom zacatecnik, tak potrebuju zpetnou vazbu ;-)
hrdinabruncvik: došel mi akorát mail z 29. 11. jinak nic. Mám k dispozici materiály na vložení čísel 7-9 (možná dneska večer nahodím). O číslech 1-8 nemám žádné informace.
AZTeck: dosly ty veci z Bruncvika? Verdikt?
andy: pokud je to slovenská publikace, pak na comicsdb bohužel nemá co dělat.
to AZTeck: je sice pravda, že jde o publikace ze Slovenska, ale v posledních dvou číslech je zastoupeno poměrně dost autoru z Čech...
fusnix: to jsou slovenské publikace.
Comics Salón: Comics & Manga Book 1,2,3,4 v databázi sem nenašel tyto sborníky české mangy