Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Nebo bys mohla vstoupit do kláštěra a stát se jeptiškou. Hm. Hm.
Volno... Hm. Možná bych neměla jen číst a učit se, ale mezi svátky zapracovat na hodnocení a autorech. Hm. Hm.
DŮM ČTENÍ, facebook.com/dumcteni
Ruská 192, Praha 10
19. ledna 17.30
Sebastian CHUM – Úvod do teorie komiksu
Karel JERIE – Přední český grafik, ilustrátor a malíř, jehož tvorba je s komiksem velmi úzce spjata, autor komiksů H.R.M.G.D.N., Šifra mistra Hanky, Oidipus Rex a dalších.
www.kareljerie.cz
Tohle mě u toho čtyřlístku fakt dostalo :-D
BAZAR: stav - 5/5 (bez zadní obálky,přední obálka a zadní strana volně, lepené průhl.páskou , omšelé...)

To je fakt stav 5/5 :-D
erik: Na otázku, kdy by tak asi mohly vyjít už jsem žádnou odpověď od p. Petříka nedostal, takže jak moc je to zlé ať si odpoví každý sám dle míry optimismu.
Ešteže je "letos" na konci. Inak by to bola fakt zlá správa.
Špatné zprávy z Netopejra - Nový Lucifer ani Mýty letos nevyjdou :-(
Ono by tam asi chělo mít reálné fotky stavů těch raritních kousků. Takhle to může někomu přivodit velké zklamání. Popis může člověk lehce přehlédnout.
A to jste ještě neviděli ty Čtyřlístky! ;)
http://nerdi.cz/3395-ctyrlistek-001.html

(... a stačí se mrknout, co je u toho uvedeno v poznámce - napovím: Aukce naruby ;)
doophy:Jaká je tvoje cena?Jednu bych koupil "-)
vachudik007: to je opravdu pěkná cena - mám doma asi 3 kousky...

Občas se divím jak někdo může nabízet obyčejnou knihu za takovou pálku...

vachudik007: a přitom by stačilo oběhat pár kluků kterým táhne pomaloučku na třicítku a myslim, že by každej pár čísel star wars ještě sehnal .o) 3000,- je hustě přemrštěná cena. Zajímalo by mě, jestli to nějakej bohatej nerdík koupí .o)
macomix: výborný!
Mankin: Mám taky, snad prý je to na celém nákladu......
Hm, mám dotázeček. Práve som kúpil od Hanami Myšlenky smyšlenky číslo 1... a pozerám, že na obale, na hrane knihy je číslo 2. Jedná sa o nejakú raritu na pár kusoch, alebo je chyba v celom baráku?
macomix: :) dik, urcite pouziju
To pokousaný prasátko nevypadá vůbec špatně. :--)
@Zack:
mel bych pro tebe 2 ikonky :D
KLAUN_DOMINANT: sběratelskou cenu doplňuju postupně jak čas a chuť dovolí. Většinou když přidávám ukázky a převádím položky na nový formát. Vycházím především z udajů na Aukru. Beru spíše obvyklou cenovou hladinu bez jednorázových extrémů. Bohužel z časových důvodů nějaké velké průběžné aktualizace nejspíš nejsou moc reálné.
Rekl bych, ze se mi ted ikonky budou menit pravidelne.
Zack: tvá nové inkonka tě nevystihuje tak přesně jako ta předchozí (ta byla tak pěkně prasácky dominantní). A hlavně je taková přehlídnutelná. Nechceš si ten novej image rozmyslet;-)
Sledujete to (asi) Azteck, resp. on sestavoval ten seznam sberatelsky zajimavych kousku, tusim top 100.
KLAUN_DOMINANT - Puma 3 za 550 je v pořádku:) ta cena se na aukru dlouhodobě pohybuje kolem 500.
Zdravim, zajímala by mě taková kravinka a to -sběratelské ceny. Často je tady uvedena sběratelská cena (většinou celkem sedí a nebo je lehce podhodnocena, ale je mi jasná že se to často mění) nicméně, u spousty věcí to chybí a přitom se na aukro šplhaj zajímavě nahoru. Třeba teďka batman ticho- 2100,- Kč momentálně dražba na aukru. Nebo teďka puma číslo 3 (kterou sem vydražil za 550,- no ale shánim ji odmalička .o) samozřejmě podle jednoho prodeje se asi nedá úplně usuzovat, nicméně, sledujete to nějak? .o)
... samozrejme mi mrdky ukradli napad, ale to se dalo cekat :)
Kryse, pardon..jeste tam mají Šinkl a jeho velká síla, také za slušnou cenu..
V levnych knihach mají za slušnou cenu Srdce Impéria a Pohádka o zlobivé krise..
Pro info:Začíná se z obchodů ztrácet Komiksový diář 2011,kdo nemá kupte !!
fusnix: Stačí chvíli počkat a každý den kontrolovat... BTW, taky doporučuji si to české nekupovat, Netopejr to těžce dorazil.
Co se technické stránky týče, tak bych doporučil toto http://cgi.ebay.de/Batman-Dark-Knight-Returns-10th-Anniversary-Slipcase-/360320480541?pt=Comics&hash=item53e4c6351d popisek je sice v němčině, ale jedná se US vydání. Jedna malá knížečka jsou sketche, druhá scénář a třetí tušim s komentama z novim, plus dva barevné tisky a hlavní kniha signována FM.
... tohle je v originalu stejne podstatne lepsi nez to cesky vydani, ktery se technicky moc nepovedlo.
Draco nobilis:dík za tip ale nikde nic hledam jak vzteklej ale smůla kdybyste někdo o něčem věděl dejte vědět nebo jestli se ho chcete zbavit dobře zaplatím
fusnix: Boha jeho elektronickýho! Což takhle aukro nebo bazar Crwe? Tam se objevuje dosti často... Plus ten lehký neblahý dojem, že Seqoy ho sále prodává...
Boha neví náhodou nějakej dobrodinec kde mám sehnat Návrat temnýho rytíře od millera?please help
U malomocného pravděpodobně ano. ;)
Cumshot bývává taky oneshot, ne?
oneshot, ne cumshot... vole :)
Na jeden výstrek? :-)))
Ale to prece neni vyraz vyjadrujici, ze to je zalezitost na jedno pouziti, ani jak snadno se to cte. Jednohubka mi prijde validni volny preklad :)
Přečteno jedním dechem?
Jak byste prekladali "oneshot" v tyhle souvislosti?