Slyšet klidně všechny, ale ne vidět je od tebe nakopírované sem na tyhle stránky, páč to by potom zase jenom "stoupla" tvoje popularita. Debatusteboukončící MdS
otazka 2.: Dva delnici vykopou jednu jamu za 1 den. Za jak dlouho vykope 20 stejnych jam 10 stejne vykonnych delniku?... tentokrat bez moznosti vy sakali :)
Malý kontrolní test - co je správně??<br>
a) Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc<br>
b) Sveřepy šakaly zavyle vily na býlí mjesyc<br>
Na základě Vaších odpovědí Vám bude upraven přístup do databáze. Před tímto testem prosím nepožívejte žádné povzbuzující preparáty ani omamné látky (včetně lysohlávky). Pouze tak je zaručena objektivita testu. Děkuji :-)
MdS: Já vím a ctím, ale já to fakt zapomenu, to si to snad budu muset přečíst ještě jednou......... no jsou i horší věci:) Také tu máme ještě pána Slaina;)
Jednoduchá otázka: Kdo z vás by využíval web, na němž byste si mohli vypsat comicsy co vlastníte, sháníte a nabízíte a každý user by měl přístup k seznamům ostatních. Ve zkratce - možnost pochlubit se svojí sbírkou a jednoduše udat či sehnat comicsy.
České i zahraniční. <br>Pokud byste něco takovýho využili a ocenili, dejte vědět.
Porad mi tvy vahy prijdou zbytecny, protoze to cislo stejne bude porad jen orientacni a nevypovidajici (dulezite jsou komenty), nicmene na druhou stranu, kdyz si to lid zada, co nadelam :) Zvyhodnovat zanry a tak fakt ne...
AZTeck: OK, dík........já totiž musim hodnotit věci za čerstva, protože po čase se mi to všechno slejvá. ............proto jsem vlastně hrozně vděčnej za DB, jelikož se tu mohu dočít, jak se mi to vlastně líbilo:)
Celkem souhlas z Azteckem, tyhle hodnocení neurčují jak je co dobrý, ale spíš jak co se komu líbí...<br>
andre: Dát 45% věci, které všichni dávají 90, je každého výsostným právem. A právě proto bych řadil do žebříčku až věci s počtem hodnocení 10 a víc - při takovým množství už s tím jeden hlas tolik nepohne a má to nějakou výpovědní hodnotu.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.