Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

děkují pánům za odkazy :--)
DEmnoG: Tohle mi doporučil kamarád, co žije v Bernu(seznámil mě kdysi dávno s Krakatitem :)
http://www.analph.ch/catalog/analph.php http://www.comics-shop.ch/
je to v Zürichu, v Bernu jsou spíš menší s komiksy převážně v němčině, tyhle jsou opravdu velké.
Plus případně tohle v Aarau http://www.karis-comicshop.ch/index.php
pennywise: A kde se ty Crwecoňácký fotky dají zkouknout? Dík
DEG: Jo to je možný, já to s anglickou neporovnával, akorát ze skušenosti vim, že často na googlu na "německém" území nenajdeš nic pod "comic shop" a pod nějakejma pojmama v němčině jo.
2 pennywise: Nejaký ten report z Crweconu 2010 spolu s rozcestníkom na iné sajty nájdeš na http://www.kocogel.info/index.php?topic=8486.0
Diky Andre, ale prave pres google maps jsem comicshopy v Curychu a Bernu hledal, takze jsem se dohrabal ke stejnemu vysledku:).
Čau už je recenze popřípadě fotky z Crweconu 2010
Hodi mi nekdo radu na obchod s comicsama v Curychu ci Bernu? Nasel jsem neco na webu, ale osobni zkusenost je holt osobni zkusenost. V Lucernu, kde budu bydlet jsem nic neobjevil.
4 kupkomiks: Vystavovat jakýkoliv titul Comics Centra na Zackově audítku, je jako otírat červenym hadrem ksicht bejkovi. Prakticky nic horšího už ani bejt nemůže. :) Varovný MdS
Pro podobé aktivity tu je Bazar.
Tak tedy nikam nic.OK..
Zack:kam ho mám příště foknout ?
DEmnog : díky za info
DEG: tysje máslo
tol Royan: vypada to na chybny vytisk, u me po strane 72 (posledni stranka comicsu Karla Cecha "Gunmeni") nasleduje stranka 73, kde Tomas Prokupek zpovida Tomase Jirku a to do stranky 75, na strane 76 zacina comics "Pribeh o osamele vezi" prave od Tomase Jirku.
Obracím se s dotazem na kohokoli z Vás ohledně Aargh! čislo 3. U mého výtisku po stránce 72 následuje stránka 77, která se pak objevuje ještě jednou jako správně v pořadí stránka 77. Rád bych věděl, zda mám špatný výtisk nebo to tak vyšlo i u ostatních. Děkuji za připadné odpovědi.
Pro všechny:
Tak jsem mluvil s Janem Bažantem a žádný další komiks od Čapka nebude.Mělo se pracvat na R.U.R,ale nikdo to nezaplatí. Momentálně p.Bažant pracuje na titulu:Pán času 2. :o)
No jako sehnat se to nedá a ten stav vypadá podle popisu - luxusně, ale ta cena na začátek je fakt kurevská :-( Sháním to velice, ale to si asi nechám zajít chuť...
Pánové, zkuste mě pomlouvat, když jsem od vás vzdálená méně jak 2000 kilometrů... Tudíž třeba odteď. Jinak bramborový knedlíky umím domácí. U nás se nikdy nekupujou, neb jsme mlsná rodina.

A DEGovi komiksy samosebou neodnáším, protože by si mě nepustil do bytu, takovou fuj černou vdovu. Stejně jako jakoukoliv jinou ženu kromě babičky. Ostatně babička by mu nedovolila vodit si do bytu ani kluky. A taková je to slibná prdelka, že hoši :)

Léto v akčních cenách od vydavatelství ComicsCentrum sleva 28 % na všechny tituly.Neomezeně celé léto !!
www.KupKOMIKS.cz
objednávky.kupkomiks@centrum.cz
to Zack: kdyby doslo na lamani chleba, tak je pocitam koupi v Albertu.
hlavni je, jaky dela bramborovy knedliky
to MdS: to je samosebou nesmysl, pac jak vime, tak z holkama nesukam... natoz abych si snima hral na doktora... natoz abych prichazel o sve comicsy, to bych se uz musel definitivne zblaznit.
Cože, komiksy za sex? Spojení příjemného s užitečným? Hmm... Jdu si vyfiltrovat ženské pohlaví s největšími sbírkami... A Andre má též slušnou sbírku... Tak aspoň to užitečné, no...
Tipuju, že všechny, páč od tý doby co si s DEmnoGem hrajou na doktora, tak si DEG stěžuje, že se mu doma pořád ztrácí comicsy. :) Rodinný MdS
Draco: a kolik máš komiksů takhle přes dupačku;-) ?
Kapis, Vasek: Pred pul rokem 1,2,3,4,5 Crew za nula. A ani jsem nemusela roztahnout nohy. Halt kdyz nekdo nezna hodnotu...
Hm, to je dost nízko i na ceny před 2 roky. Takže gratuluju :)
No to je asi dost relativní, ale když už jsem to načal.....17kil a dneska jsem ji dostal z ruky do ruky....mám obrovskou radost se musím přiznat......a teď se jdu mazlit
Kapis: Kolik je tedy dnešní "přijatelná" cena první Crwe? Jak jsem přestal chodit na aukro, tak ztrácím přehled o aktuálních cenách. :-)
Vachudik si bude psat jaky komenty chce, ale laskave pod svym jmenem. Komenty pod tim domenovym jmenem mu budu mazat. Ten ma "povoleny" do fora, kdyz uz ho nutne potrebuje.
Vachudík přestane laskavě pod svým bratříčkovským (komerčním) nickem vychvalovat komiksy, které momentálně prodává po aukcích...
Děkuji
Xeelee: Nejsem si jistá, co na tom vychvaluješ, já k tomu mám řadu výtek. A že by tobylo nějak výjimečně kreativně zpracované taky nemůžu říct. Měls jít ve středu do Atlasu a podiskutovat s režisérem, za pochvalu by byl jistě rád.
Perfektní dokument :-) Ne že by byl nějak výjimečnej tím co zachycuje, ale způsob, jakým to zachycuje, je naprosto unikátní. Už sem viděl docela dost dokumentů, ale kreativitou Meteorům nic nesahá ani po první stránku.
Toy Box, Nikkarin, Dan Černý, Jiří Grus a Baban s Maškem v bedně:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/30929434011-meteory-ceskeho-komiksu/
RD: To že tam někdo vylučuje texty, znamená, že si to nečte?
Draco: To asi jo, když je to Pavlovský.
Scarface: Tady někdo čte diskuzi na Crwi... :)
SPider-Man: Čistě pro info - jsou to jen věci, které po rozdělení zůstali Calibre (nyní Comics Centru). Crew sama věci co levných knih nedává a dávat nebude... i když je to docela fajn propagace. Takhle se ty věci dostanou i k čtenářům, kteří by si normálně komiks nekoupili a třeba je to chytne.