Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Spíš bych to viděl jak píše andre, tj. začít v pátek večer a pokračovat lehce v sobotu. Popřípadě začít v sobotu na oběd a návrat do civilizace v neděli odpoledne. Letní MdS
Slaine: Sobota odpoledne? Co je to za blbost? Měl jsem vidinu harmonogramu jako v Liberci. V sobotu už pít nebudu, neb v neděli budu řídit. ........... Maso je zbytečnost, halvně so postarej o pití!(SUD, SUD, SUD)... Ten kus chleba k jídlu si přivezu v batohu.
good, ustanovuji tedy, ze Zebetin se bude konat v tom vikendu 24,25.7... predpokladam, ze bychom zacali v sobotu odpoledne a skoncili v nedeli... kdykoliv :).
S tim chlastem je to treba poresit - optimalne podle poctu lidi se rozhodnou, zda-li porizovat becku nebo co a jak :). A co tvrdej? :)
Jinak asi bych nakoupil a nalozil nejak hromadne maso na grilovani a pak za nej vybral.
Woffce: Oj... Ale v té nižší věkové kategorii jsme tam snad jen dva účastníci...
Kapis: Apel zaznamenán - prudce komiksově zaměřený pedofil by rád, děcka, ale......no, uvidí.... :---)
No nevim zda mu dovolim se mi schýbnout pro mejdlo:)
4 andre: To von jen tak na oko, aby se neřeklo. V reálu bude první do společný sprchy. :) Sprchový MdS
Já s tim tak počítám. I když teda tady čtu, že mě tam Kapis nechce:.(
Takže je to 23. až 25.? Rozpačitý MdS
Potvrzuji tímto oficiálně a na beton (neposkáka-li mě mrdka do té doby) že přijedu vytáhnout pupek a nalít do sebe půlku bečky o víkendu 23.-25.7. Už se na vás těším :-) Nějaké podrobnější info, kdy kde jak a co, jestli třeba neposlat nějaké prachy na sud(y) atd. prosím co nejdříve;-) Homosexuální volání niter některých ultrazz prosím nechat doma.

Apeluji tímto i na pana Beránka, že bych rád viděl jeho šedým plnovousem a hlubokými vráskami zbrázděný pysk a projevil prudce selektivní gerontofilii k jeho osobě;-)
ShyANDROID: Já su rád, za každou komiksovou sešlost, zvlášť když tam bude Satine Zillah a Migliari, nahodím tvé info i na kocogel.info a když pošleš Martinovi Přibylovi, tak ti to info možná vystaví i na Komiksáriu, ale tady stačí to napsat jen jednou v jedné skupině - když pak klikne někdo na "forum", tak to uvidí - nemusí to tu být 4x - ostatní mažu
Pozor!Pozor!Pozor!...16.6.2010 sa bude vo Východoslovenskej galérii v Košiciach konať komixový workshop pod názvom COMICSHOW! Viac informácii tu: http://comicshow.webs.com/
Slivovice? Tož uvidíme... ;)
Draco demižon slivovice ?Mňami dal bych si hned.Bane teď do mne moc neleze.
Slaine: Běž rychle zakopat ten demižon s domácí slivovicí!

krvinka56: Sorry :)
Pokud koupíte černé pivo tak se taky klidně přidám.Čtyři flašky budou stačit.
Toe: Přijedeš jen na jeden večer, ha! Neříkej, že pracuješ přes noc :)
Slaine: Čéče, dojel bych, mám to za rohem, ale červenec-srpen se z práce kvůli dovoleným ostatních nedotanu... Musel jsem si vzít dovolenou i na tu jendu sobotu, ve které jedu na Festival Fantazie :(
Slaine: výborně. Už si píšu do kalendáře;-)
Slaine: vzdyt vis, ze za hranice civilizace jezdim minimalne
tak co damy a panove... jak tedy s vami na ten Zebetin...
zda se, ze na datum 23-25.7. si nikdo nestezuje...
Tedy pocitam s tim, ze Kapis, DEmnoG, Draco, andre by se mohli dostavit? Woffce nevi nic tak jako tak :)) a dal? Co takovej Dark, Daczann, MdS? Nebo trebaa pani admini - Zack, Toe, Azteck, BlackJag :). Samozrejme, ze i dalsi se mohou pripojit... tot jen ti, kteri mi vytanuli ted na mysli. Koncipoval bych to jako takovy mimomestsky comics slez
DEmnoG: Cedulkou z centra, hmmm...dovolenou...hmmm....liberec...hezký slovo, pane, li-be-rec - vopravdu hezký slovo....co vono to je ? A...a...a kdopa ste vy ?...?
A pojed ctihodny kmete, pekne si to zapis do sveho denicku pro seniory, vem si pekne dovolenou nebo cokoliv, radeji se uz ted zbal, at o ten bagl denne zakopavas u dveri a diky tomu budes kazdy den tusit, ze nekam mas jet. Mozna si na ten bagl jeste pridelej cedulku "BRNO, cervenec 2010". Na ten rok nezapomen a nech si jeste nejaky misto na datum:).
Spis nez u Brna je to primo v Brne... dostanes se tam metskou hromadnou dopravou z "centra" asi tak za 20 minut. Ono to Brno je jen o kousek vetsi nez Liberec:).
andre: To ti teď, čéče, nepovim - budu vědět tak za měsíc... A to je kdesi u Brna, nebo kde ?
Komu se tedy víc hodí 17.-19. 7. a komu 23.- 25.7. ? Hlasujte, hlasujte...
yama: Tak v únoru už ses myla, co se pamatuju... Takže pro letošek splněno. Ještě přijet :D
andre: To víš, ještě se začnu mýt 2x ročně a už nebudeme mít nic polečného :)
jojo, to by bylo super, to bych určitě přijel....a rád ;-)
Áááá nóbl dáma, už s komiksovou lůzou nekamarádí.....

Slaine: tak teda kvůli Kapisovi...... a co Mr.Woffce?
Psala jsem Slainovi, že nakonec nepojedu, takže kvůli mě se termín přehazovat nemusí :) aspoň vám to nenaruší dovolené a jiné akce. Já doufám, že vůbec nějakou dovču mít budu.
Slaine a ostatní: jak to vypadá s tim navrhovanym přehozenim termýnu na 24.7.-25.7.? .... (žádal Kapis, Yama,...)
vona se plánovala nějaká svlíkačka? =o)
vasek: Nesvlíkla jsem se při předávání. A oslintal mě Markýz. Jinak Muriel a Sandman 7, toť téměř vše.
Jak dopadla letošní Fabula? Počítám, že Saudkovsky, co?
AZTeck: Něbul som, něbul. Tentokrát jsem výjiměčně nemoh´přicestovat.
Draco, až teď jsem si vzpomněl. Co ten slibovaný řízek a bábovka. A já, proč jsem měl ve vlaku hlad :)
vasek: ty jsi tam byl? Proč se nepřihlásíš?
to Draco: "Aji polonahá vyzáblotina se dostaví :D" Naopak. Dostavila se překrásná žena.
Dark Scavenger: jak jsem to v rychlosti cetl, tak jsme mel za to, ze jsi si udelal dobrej forek a pises "tentokrat se na Cweconu budu muset obejit bez znalosti obchodniho prava" a ty to myslis tak, ze neprijedes. Skoda.

Slaine: samosebou, jestli se ti podari ke me dostat, nerozhodnes se utikat na autobus nebo jine vylomeniny, tak jsi u me vitan
vasek: Já tam tmko neviděla...
Tady mi někdo zneužívá trejdmark...
Aji polonahá vyzáblotina se dostaví :D
andre: v pohode, jen se hlasim, ze u stolu nebudes sedet jen s Degem, jelikoz minimalne ja se hodlam prisrat :)