Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

UFFFF, to zas byla jazda. Bomba odpoledne/večer/noc i ráno - o půl šesté ráno jak nás opustili i DEG se spící Draco, taxme nevěřícně našli hospodu, kde nám byli ochotni dát ještě pivo, pod podmínkou, že si dáme k tomu panáka....UFFFFF.......tři hodiny spánku, mám trochu obavu, že to na mně dolehne všechno až zítra v práci :/
Zajímalo by mě, jakej animovanej film pro fajnšmekry z roku 1972 se bude v sobotu promítat :-) Na ČSFD jich je šest.
Zdravím. Sorry, že nereaguji bleskurychle, ale začíná se to kupit :) Autogramiády budou v sobotu 6.11. - z cizích tam bude plánovaně jen Guibert, zbytek Češi - Nikkarin (nová 130), Plachý (Koule a krychle), pak samozřejmě Aargh speciál a podepisování při křestu Čvutixu (Sedm statečných). Navíc Argo vydává novou knížku Egypťan. Dělala to Češka a vypadá to vevnitř dobře (dle mého vkusu a podle ukázek, které jsem dostala), ta taky bude mít křest a autogramiádu. Neplánovaně (tzn není to na programu, ale půjde to) - 6. by měl být stále přítomen Igor Baranko + Stripburgeři. ty nebudou mít plánovanou autogramiádu, ale můžete si je odchytit buď 2.11. na vernisáži Divoký východ nebo v NODu.

Stejně tak si lze odchytit 30.10. v Meetfactory Moki (měla by tam dorazit její nová knížka) a ostatní, co se tam budou potulovat. Snad to není moc zmatené.
Kapis: Bude tam ten, no ten, jak udělal, sakra... Emmanuel Guibert, jo! Jinak jen češi asi...
Nějak nechápu/nemůžu najít kdo bude autogramiovat na Komiksfestu. Co Yamo nebo někdo?
Městská knihovna v Praze otevírá novou pobočku – Dům čtení. Tato pobočka bude zaměřena na beletrii a příbuzné obory – komiks, film, poezii, literární teorii, cestopisy atd. Dům čtení bude živou a otevřenou knihovnou s pestrým programem, v němž se na první polovinu roku 2011 připravuje CYKLUS PŘEDNÁŠEK O KOMIKSU a setkání s tvůrci komiksu. V programu jsou dále pravidelná autorská čtení, večery literárních časopisů, kurzy tvůrčího psaní nebo cyklus Duch měst a míst.
Dům čtení se otevírá 22.11.2010 a najdete ho na adrese Ruská 192, Praha 10
(metro: Strašnická; tramvaj: Kubánské náměstí 6,7,22,24)
PODROBNÉ INFORMACE DODÁME V NÁSLEDUJÍCÍCH TÝDNECH
Jé Draco, vem mi taky jako Degovi a i s podpískama, prosím. Aspoň bych mě konečně řádný důvod se ukecat na toho Gambáče:-)
DeG: Na křest půjdu, ale do Gambáče se bohužel nedostanu, páč už mám zajištěnej odvoz... No to víš, vesničani...
Potvrzuji, ze rezervace na stredu probehla... nalevo v druhe mistnosti pred fotbalkem, zatim tak pro 7-8 lidi, kdyz se stane zazrak a bude nas vice, tak zaridim vetsi stul primo na miste:).
to Draco: a byla bys tak hodna a vzala mi tu publikaci "Generace nula: Český komiks 2000 - 2010" nejlepe s nejakyma tema autogramama od autoru? At to mam U Gambace hezky pripravene, Generace + Hellboy:).

to MdS: diky ti... jak za rvani, tak ze Hellboye.

do Zack: vskutku neobvykle:)
Ja vim, ze to bude sok, ale ja neprijdu.
Já nebudu řvát, musim se šetřit na víkend. A na křest taky nejdu, normální lidi pracujou. Prostě v 19:00 u Gambáče a kdo by chtěl, můžu mu vzít stejně jako DEGovi sedmýho Hellboye. Pivní MdS
vasek: Neboj, já taky dostala pozvánku a rozhodně si to nenechám ujít :) Mám to po cestě ze zkoušky, pak do Mrtvý Ryby na školně oslavní pivko a nakonec Gambáč, hezky po linii...
To je sice pekne, ale ehm, nevim, co ty comicsari bezne delaji, ale obvykle byvam v 15:00 ve stredu v praci:). Kazdopadne alespon vis, co mas po krestu delat Vasku.
A to jako na křest Generace Nula nejdete, prďoši? :)
Z Markýzova řevu vám praskne jeden bubínek a z mýho ječení druhej. Jakýpak kousání.
Ve stredu 15.09 od 19:00 se nas par sejde v hospudce U Gambace na par pivek. Klidne se zastavte, nepokouseme vas. I kdyz a MdS a Draco nerucim, ti jsou schopni vseho.

http://www.ugambace.cz/

Tak jede se tenhle pátek do Brna nebo ne? Člověk se vrátí po osmi dnech z dovolené a tady je všechno vzhůru nohama. Pivní MdS
hmmm....... tak to je opravdu na pováženou
tak ja nevim mili ultrazz DEmnog nemuze a andre mi psal, ze to nakoňec taky nevidi. TakZe se ptam, ma to cenu, kdyz bychom meli byt ve ctyrech ci kolika :)? Nepresunem to na jindy?
Ach jo, sypu si popel na hlavu... mam uz nejakej patek domluvenej vylet do Svycarska, nebavili jsme se o datu odjezdu, jen bylo receno "posledni vikend v cervenci", coz jsem chapal jako 30., 31. a 1.7. A to byla chyba, vcera mi volal kamos, ze hotel je zabookovan a at jsem tenhle patek pripraven na odjezd.

Takze je mi lito, ale Brno u me pada:(.
Inspirujme se... Až se budeme snažit vzbudit Slaina někdy v pozdním dopoledni či brzkém odpoledni :D
http://www.youtube.com/watch?v=qGyPuey-1Jw&feature=PlayList&p=B095DA56A7297143&playnext_from=PL&index=84

Ahm, ahm, I´ve got collection of rusty razors.
Slaine: pípu a chlazení - je třeba dát pozor ať je to všechno kompatibilní;-)
Prosim o radu zkusenejsich pivaru:
Becku budu kupovat pres obchod, ktery tu doporucoval nejaky clovek drive - http://www.jasocc.cz/page/shop.php?
Nicmene zatim jsem nikdy becku neporizoval, tak jsem se chtel zeptat, jake prislusenstvi je k tomu potreba dal vypujcit... viz
http://www.jasocc.cz/page/shop.php?modul=1040
Rado sa stalo... niet nad to podať kompletne vyčerpávajúci všeobjímajúci informačne plnohodnotný návod, všakže? :-)
Thank you, Captain Obvious :)
FABULA RASA 2009 - výsledky by bolo vhodné spolu s náhľadmi diplomov nahodiť do http://www.comicsdb.cz/fr.php, zatiaľ sú výsledky iba na hlavnej strane v textovej podobe (Výsledky cen Fabula Rasa 2009 | 18:50:17 30.05.2010 | Toe)
MdS: S dovolením přesouvám do původního fóra... Jé, super animace! No ale k věci- zástěru si půjčím od Sláinovy babičky, to se neboj.
Jestli zůstane u týhle sestavy, tak si myslim, že jedna bečka stačí. Moment, kde je sakra Dark? Slezový MdS
DEmnoG: Přesně tak... budu vás očekávat v pátek v odpoledních hodinách.

Pro nedočkavé kapisovce - tu máš odkaz na mapy, je to přibližně tam, kde je červená značka "2".
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=brno%20%C5%BEeb%C4%9Bt%C3%ADn@sss=1@ssp=113826924_122040012_156753004_156626636@x=137873178@y=132861460@z=12

Rekapitulujme kdo jede... DEmnoG, Kapis, andre, Markyz, Draco, já určitě.
Co dál?
Ať vím jak s tím pivem, jestli jedna bečka nebo dvě. Btw možná bych potřeboval pokud někdo pojede autem s tou bečkou asistenci, to bychom se domluvili ještě.

Jinak pokud jedna bečka tak bych bral Bernarda, bude-li k mání. Když dvě o druhé budu ještě přemýšlet. Předpokládám teda, že se začne v pátek odpoledne a skončí v neděli (jedno kdy). Pokud bude potřeba sprchy, vykoupání, je možnost popojet cca 15min mhd do novýho aquaparku v Kohoutovicích - je menší než v Liberci ale sympatickej - je tam perličková vana akorát tak velká pro ultrazz :-D
Tak kurna co? Vsechno bezi jak ma, za 14 dnu jedu do Brna?
KOMIKSFEST 2010

http://www.komiksarium.cz/?p=4573

P.S.: luxusní animace v téhle sekci :-D
Jsem tez proti Plzni, jednu, dve si na chut klidne dam, ale vetsi mnozstvi by me zabilo. Takze bych byl pro Bernarda, nebo klidne Starobrno.
Dobrý, jeden si odjede na perfektní dovolenou a tady se to rozjede.
MdS: takže to nechám na organizátorovi Slainovi co tam na žebřiňáku dotáhne.
4 andre: Co blbneš, u grilování se dá během dne v klidu vypít i deset Plzní. Vyzkoušeno již loni. Proto bych byl diktátorsky pro Plzeň. Demokracii si nezasloužíte. Pivní MdS
MdS: demokraticky jsme se dohodli na Bernardovi a vířivce u babičky. .... Nemám potřebu bejt po pátym pivu úplně na sračky. Natož abych se pokoušel jí pít celej den. Plzeň je hezká k jídlu, ale ne na celodenní chlastání. To musíš sám uznat a přiznat, že ty jich taky moc vydržíš.
Takže Plzeň a vířivka u babičky. Skvělé! Natěšený MdS
Slaine: No tak je vemeš v sobotu na koupák, ne? Když bude hnusně tak do tý velký rohový vany k babičce... Přežila mě, přežije i Markýze a spol.
blackJag: Vicemene jak psala Draco - je tam studena voda, drez... tedy na ranni oplachnuti a cisteni zubu dostacujici... s horkou lazni a virivkou se musi pockat na doma :)) kadibudka inclusive.

Jinak je to chata u lesa cca 10 min od Zebetina, coz je okraj Brna, s centrem spojen MHD. Do Zebetina se da zajit na obed, jsou tam vcelku prijemne knajpy - reference muze dodat DEmnoG :).

andre: Zacit muzem kdykoliv, pokud se vetsine hodi patek vecer, muzem. Nicmene myslim, ze by bylo skoda tam stravit jen noc a neuzit si i denni kratochvile... coz samozrejme v pripade "celovikendovky" je vyreseno. Na druhou stranu nevim, zda bude vsem po chuti travit dve noci bez poradne koupele.

Jinak plzen, bernard muze byt... staropramenum ci starobrnum holduji pouze v pripade nouze nebo po sportovnim vykonu, kdy chutna vsechno :) spacak urcite s sebou. Karimatka netreba, jsou tam nejaky postele, matrace etc.
Vzhledem k tomu, že Slaine a DEmnoG, co už tam byli, teď zrovna vychlastávaj, ujímám se alespoň přibližné rychlé odpovědi já. Chata, počítám žádná koupelna, max záchod, spaní uvnitř a spousta místa pod širým nebem... Neboj, ráno tě kdyžtak ošplouchnem hadicí či kýblem, voda tam je. A nedělěj slečinku! A asi to bude chtít spacák... Asi určitě :)
Hmm, krize (a blížící se legalizace mé hromádky s přítelkou) mi zhatila plány na dovču, takže mne to za vámi láká přátelé... Mám to celkem blízko :-), pivo neřeším (piju z donucení - každá značka je hrozná :-)), jídlo je též vedlejší, ale jak je to tam s noclehem a hygienickým zázemím?
s Bernardem plně souhlasím. Domů si pravidelně kupuju sváteční ležák s kvasnicemi. Mňam.

MdS: vzpomíněl jsem si na jeden tvůj komentář programu v Crossu, sice sis to říkal tak polohlasem, ale já to slyšel;-)
Bernard rules! Plzeň rules! Sudy, slovy minimálně dva, jak se dožaduje pan andre, taktéž rules! Tak. A teď se musím uklidnit.
Kapis: Hm, že bych sestoupil mezi prostý lid, aby sis na mě mohl sáhnout? Začnu o tom uvažovat, hned když se dohodnete na Svijanech nebo Bernardovi...
V tom případě bych byl pro Bernarda, ať neposíláme peníze někajm do afriky, potažmo do japonska. . A už přestaňte mluvit o JEDNOM sudu!