Prostě jich pár pošlete na Čáslavskou a hotovo. A pokud s ní třeba nekamarádíte, tak jich pár pošlete Markýzovi, a pak si ho zkásněte, až nám je rozprodá.
4 Toe: Takže vám nestačí, že jste nedojeli do Liberce? Vy ještě budete prudit s Bublákem? Vy si koledujete kucí. Hele pošlu ti love na konto a pošleš mi ho domu? Bubblegunový MdS
Vsechno bude. Ted se snazim dodelat Fabulu Rasu 09 a soucasne se maka na nejakych internich upravach v databazi spis pro adminy. Jenze jak se k tomu dostanu sem tam vecer, tak jednu vec udelam a dve jiny rozbiju, takze to nejde tak rychle, jak bych sam chtel :)
Jak to vypada s temi urcitymi zmenami co se zde meli konat...budou zde nejake ty nove rubriky....vim, ze je to osemetna(a asi i otravna otazka), ale..:))
no objednal jsem to na tom walesu, tak uvidíme ;-)
Jinak, už třetím rokem ležely Marvels - Zázraky v "mém" antiqariátu za 560,- furt se mi do toho nechtělo, bo to není můj šálek kafe a nejsem si jist, jestli mě to bude bavit, ale dneska, když mi paní vedoucí v družném hovoru nabídla, že za 500 je moje - vzhledem k vyprodanosti, sběratelskému duchu z nitra mi znějícím a v neposlední řadě k očku, které jsem takto jistě u paní antiqárnice získal, jsem si ji teda nakonec koupil....:-)
Tak jsem si přečetla Alanovu válku a příjemně mě to překvapilo... Subjektivní pohled jednoho člověka na JEHO cestu 2. světovou válkou... Uvidíme, co bude dál, zatím je to překvapivě mírné, žádný Hemingvay nebo Heller... Nečetl tady někdo ta další pokračování?
Pouze jsem chtěl upozornit, že na http://www.tfaw.com/ maj tento týden 70% výprodej na vybrané zboží. A dá se tam určitě něco najít. Třeba ti, kteří si chtějí pouze rozšířit obzor a nečtou komiksy v rukavičkách by si měli projít kategorii "nick and dent"(lehce poničené - např. ohlej roh obálky). Pro představu, omnibus vetřelec za 8 vočí. .......... Akorát pozor při poštovnym, tam jsem přesně nepochopil jak to funguje(váhou to nejni). Například, za 6 knih zaplatíte třeba 18,- , ale hodíte tam 7. a je z toho 150,-. Takže je lepší vzít vícero menších balíčků. .......... Jinak stránku mám ozkoušenou a balíky choděj tak do 2-3 týdnů.
Já si říkal, proč na tý stránce vůbec nic není, než mi došlo, že bych moh zkusit vypnout FlashBlock. Udělat záhlaví s menu jako (jeden) Flash mi přijde jako velká zhůvěřilost. Jo a taky by nebylo na škodu si zopakovat gramatiku/pravopis.
George:
Tak jsem na tvý stránky taky vlezl a připomínkuju tu strašnou červenou barvu na podkladu, ze který jsem měl ještě deset minut mžitky před vočima. 8-D
Jestli chceš prezentovat svou tvorbu, tak to na stránky taky vyvěš. Takhle není co hodnotit, když tam máš 3 obrázky.
Ještě zcela přátelsky dodávám, že tohle se řeší v Pindárně ...kdyžtak už. ;) připomínky a návrhy jsou hlavně určený pro něco jinýho.
vasek: http://www.kosmas.cz/hledani_vysledek.asp
Ja myslím tu první, a ty, myslím, myslíš tu druhou... :---) Ale čert to vem - jen mě to zaujalo... Já Eschera neznám, a toto mi se zalíbilo velice. Tak proto. :---)
Woffce: JJ, ten Escher už byl vydán Taschenem za daleko příznivější cenu - kolem tří kil. Ve slevách jsem ho bohužel neviděl, nicméně ta knížka by měla být pořád k dostání a tipnul bych, že kanzeslberger nebo Luxor to jistí. (Hardcover, 116 stran nebo ještě tlustější paperback ) . Info zde: http://www.taschen.com/pages/en/search/result.1.htm?show_all=catalogue&search_string=escher
(jinak... já na ty stránky lezu strašně nerad, protože tam vždycky narazím na něco, co strašně chci... :-))
Zack: no tak jesli si nejste podobný jakože vůbec v ničem, tak jsi pravděpodobně ten malý blonďáček, co v takovýhle obchodech stojí za kasou, má firemní červenou kšiltovku, tajně si čte Spidermana pod pultem a když chce drunken master zaplatit, tak nervozitou rozsype lentilky ze své zpocené ručičky
yama: Jakkoliv bych rad priznal, ze tenhle drunken master jsem ja, nejsem, dokonce si nejsme podobni ale jako ze vubec v nicem, mam spis picit, ze si me s nekym pletes :)
Zack: No, tady se vážně nespleteš - vyžilá pětačtyřicetiletá mánička tam byla jen jedna :---). Ale na moji obranu: Ještě ve čtvrtek jsem byl jůra bez jediný šediny ! To ten dohled, asi... :---)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.