Mila samicko, ty jsi myslela na FB. Koukej smazat moje jmeno pod tema fotkama nebo ti natrhnu prdylku a uz nikdy neuslysis o Johnovi Zelznakovy, takze budes ronit krokodyli slzy. A nefandi si devce, Slaine je rozhodne hezci zenska, nez ty chlap:). Pravda, ja jsem jak osklivej chlap, tak zenska, ale obcas kdyz je dobre svetlo a jediny vhodny uhel, tak jako debil nevypadam.
DEmnoG: Jsem to dělala já sama samička, sím. Kdybych se vynechala, byla bych trošilinku pokrytec, nee?
Slaine, DEmnoG: Hoši, pohled na Vás, to je balzám pro moji duši. Připadám si potom tak chytrá, schopná a kráásnáááá.... A to máte jen z toho, že když spím v prenatální pozici na lavici, tak mě nikdo nevyfotí :)
to Slaine: pohorsujici ne, ale cece, nektery ty xichty (tim mam predevsim namysli sve) vypadaji dost hrozne. Alespon je videt, ze jsme cistotni kluci, i kdyz jsem lehce vozrali a doplacame se do pelechu kolem pul ctvrte rano, tak si nejen vycistime zuby a hezky se u toho zubime, ale jeste se vyfotime. Jinac teda se mi jeste libi fotky s "vymekl a vyzral" a pri zpatecni ceste zmena reklamy na "Clavin". To je takova hezka nahoda:). A skoro posledni dve fotky s Draco a s MdS v pozadi jsem tam a zpatky zkouknul ve smycce. Zamouva se mi, jak MdS zacne pogovat. Vim, detinske, ale dokud se nedohrabu na trenink, tak budu takovej rozhozenej a zasekavat se na kravinach.
DEmnoG: Jakejpak psycholog a zapominani :)) neni tam vcelku nic moc pohorsujiciho ne? :)) osobne se mi samozrejme nejvic zamlouva cisteni zubu, to je kurevsky sexy a cool :-D
to Woffce: cece mam dojem, ze pan Jozo je velmi tolerantni pan. Jinac mam dojem, ze ma v koupelne moje plavky, tzn. bile shortky znacky Billabong. Kdybys mi je vzal priste do Prahy, tak budu rad.
to Krvinka56: taky moznost
to yama: nadherne sny devce a dobra pamet. Jinac je pravdou, ze kdyz potkas Andreho, tak nekde v pozadi budu poletovat mimojine i ja.
to Slaine: eeech, co na to rici? Ummm, no, hezke, hezke, obzvlast momentky po Liberci se mi zamlouvaji. Kde je to tlacitko delete? A, tady, vyborne, tak ted uz jen utratit spoustu penez u psychologa, abych zapomel.
DN. Ty jsi tam byla jako stály inventář slezů, tahle tam byla navíc :) Taková drobná blondýnka, a pokud si to chceš představit do detailu, tak jí balil Sandman :)
Samozřejmě o chlastání :) pak plno zmatků, ve kterých se míhal zpívající Markýz, Sandman a ještě nějaká slečna. Jo a DEGovi a andremu někdo uříznul střechu u auta, takže když odjížděli, měli neodbrovolně kabriolet :) Pánové mám vás prostě zafixované jako nerozlučnou dvojici. A to ani nemluvím o tom, že jsem v batůžku měla nějaké součástky do motoru Červeného trpaslíka - fakt nevím, kde se tam vzaly.
to Draco: cha, tak glosovani o panu Zeleznakovi do hudby Johnyho Cashe jsem uplne vypustil, ted jsi mi to primela. No, tak co si vybavuji, tak jste se i bavili a ne jen na me soucitne koukali. Mozna muj komedialni vystup v me pameti prebyl Markyz, se svym zpevem/kvicenim Hotel California a Bohemian Rhapsody.
to krvinka56: priste si te pohlidam, panaky budes pit minimalne v hodinovych intervalech.
Taktéž poděkování Woffečce. Ještě dneska se mi o tom zdálo, a to se nestává často :) Kvalitní organizace, příjemná společnost, která aspoň tuší co je to slušnost a konečně jsem viděla Ještěd.
Woffce: Ale zasloužíš :), mno a mrkni do mého profilu a bude jasno, ne?
Slaine: Večerníček, večerníček... A já si furt nejsem jistá, čí že to byla ruka... Chudák pan Jožo. Jo a Slaine, na sečtělý pány, co ti objednávají pití příště bacha, co když s sebou nebudeš mít nikoho jako chrániče?
krvinka56: Nič ši ž toho nedělej a buď ráď, že ťo nikďo něňatočil.
Jako dycky. Proč já se nakonec musím vždycky svlíknout? Teď už to začíná být i nejen na konec, ale i na začátek. Chjo.
Tak se přidávám ke chvále páně Woffce fakt perfektní já ale děkuji i jinejm co mi pomohli.Potomto zážitku raději už jen cwecony a případně komiksfesty.Jinak nic.Ale začátek sem si užil.
pridavam se k chvale a oslavam kapitana Woffceho, paradni vyjezd po vsech strankach - kultura, chlast, relax, zazemi, rannicek, vecernicek, premila obsluha, sectely gay na baru kupujici mi piti. Sem nadsen. Vsechny sem vas rad videl damstvo a panstvo :)
ad Liberec slez: tak chtel bych verejne podekovat Woffeccce, jak se o nas hezky v Liberci postarala, krasne zorganizovano s durazem na co nejvyssi komfort navstevniku s cizych krajin. Jinak z meho pohledu to byl jeden z nejdrsnejsich slezu, co jsem absolvoval, mozna za to mohl prijezd uz v patek, ale teprve ted jsem dospal a jsem alespon ramcove schopen komunikovat.
Draco nobilis: ...a krásnej oslí můstek se nabízí, krzevá ty volemani...: "Volemana" # 4 s věnováním od pana autora si snad ani nezasloužím... Ale už se přihodilo - a eště jednou DĚKUJU ! :---)
("Ále, změna profilu tu." - nechápu - opět... :---) )
Draco: Něco se ti muselo porouchat - buď kočka na rameni nebo Ivánek v peci; každopádně po slezovém předkole jsem já dorazil v byt ve 4:34:34 - a NEDĚKUJU, Volemane ( páč eslis tos věděls, taks taky mohs zavarovat, voe, mane,....) :---).
Zack: no, tak to je dobře, že Crew hodlá letos vydat další dva díly, se 100kulkama by mohli taky pohnout;-) Minulý rok nic, mohli by letos taky vychrlit dva díly.
Zack: Dík, no asi si "Těžké časy" brzo dám. Azzarrelovými 100 kulkami jsem uchvácen, takže myslím, že bude bavit :-)
Jinak, netýká se to komiksu, ale dočetl jsem před nedávném hexalogii Sue Townsendové o Adrianu Moleovi a mohu všem jen doporučit, žádné těžké čtení, návyková zábava. Jsme zvědav, jestli napíše i sedmé pokračování - ale moc to Adrianovi nepřeji, protože "Adrian Mole a zbraně hromadného ničení" skončily poměrně happy endem a nerad bych byl svědkem, jaxe mu to chudákovi zas všechno rozpadne :-)
Punisher Born (od kolebky po hrob) je jednohubka, takze na crwi to je napsany dobre. Hellblazera vychazi dost, jedna z nejstarsich serii, ted je tusim nekde tesne za 260tkou. Plus ruzne bokovky. Azzarellova Constantina docela doporucuju, jede si po svem, neni potreba znat predchozi sesity.
Dávám noze odpočinek a projíždím se edičními plány, svou sbírkou atd. a zajímalo by mě:
Punisher MAX - Na začátku (mám) - to je asi první kniha této "dospělé" série počítám, co?
P.MAX - od kolébky do hrobu - (nemám) - pokračování ?? Protože v edičním plánu Crwe je P.MAX - Irská kuchyně a píšou, že to je "Druhá kniha." Kolik toho vyšlo celkově zatím??
Hellblazera mají vyjít dvě pokračování od Azzarella, mám první knihu, ale asi teda počkám aspoň na druhý díl. Kolik vyšlo (vychází) ve světě knih (sešitů) této série, nemáte někdo ponětí? Ennis se mi už přejedl a Preacher mi stačí, do "Syna člověka" asi nepůjdu a jak vidno ani Crew nepočítá s pokračéváním letos.
vasek, DN: já to neviděla, nepochopila, ale mám blonďatou sestru, která mi to vysvětlila :) Třpytí se jen na sluníčku, ale bohužel je chyba v tom, že to je jen kosmetická záležitost. Takže nechodí na slunce, aby lidi nepoznali, že je upír a ne proto, že by ho to zabilo. Takže se asi trochu ztrácí ta pointa.
Draco: to "třpytění" na komiksáriu ňák nechápu... můžeš nějak lidsky definovat podstatu toho vtipu?
(píšu to sem, protože na komiksáriu se mi nechce psát, ... a taky když se ztrapnit, tak jen před lidma, který mě znaj) :-)
DEG: Tak Liberec teď vypadá mnohem pravděpodobněji než před 14 dny. Uvidíme. Do bazénu se mnou nepočítejte, nemám plavky, nemají dost vody, možná dorazím spíš navečer. BTW - kdybych to stihala na tu 12. je nějaký náhradní suchý a bezpečný plán?
to yama: ja se ti divim, o cem se rozhodujes? Vzdyt o tom, ze mas narozeniny jsi uz vedela, kdyz jsem tenhle termin planovali. A je snad jasny, ze idealni bude zajet do Liberce a nutit nas k uchylarnam. Uz tak bude stacit, az uvidis ultrazz behat v plavkach po Babylone. Pohled pro bohy.
DN: Ty bys tam byla "jako jediná ženská", za to já tam mám předstírat, že jsem "jako ženská"? To mi nikdo neuvěří. Holt se budeš muset smířit s tím, že ženský tým tvoříš pouze ty - bez ohledu na mou (ne)přítomnost. A já ještě uvidím kolem 10. jak to bude vypadat.
Sakra, tak na ten víkend se s akcemi roztrhl pytel, asi abych si ty narozeniny užila - jak se ale má jeden rozhodnout, buď chlastat se známejma, nebo jet s komiksářema do Liberce nebo jít koukat na úchylárny. Nakonec snad budu muset jet chlastat do Liberce a nutit hochy k úchylárnám.
Choze: Já jsem měla zkoušky a nestíhala jsem. Dneska (ano až po týdnu) jsem tam našla tvůj mail - říkala jsem si, že to budeš ty. Jinak tuhle přednášku pro knihovny chceme dělat dál. Víc po mailu, ale čekej ho až ke konci týdne. Děkuju a omlouvám se. Je to přednáška pro knihovny - každá knihovna si jí nazve jinak :)
Seqence ještě žije, nevíte někdo? Já jen že už jsem jim několikrát napsal (skrzevá tu Hibiho a Jerieho přednášku Komiks, jak ho (ještě) neznáte, kterou pro jistotu ani nemají uvedenou na webu) a žádná odpověď.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.