Ehm... Je to dost pitomej dotaz, ale vzhledem k tomu, že mi vrtá hlavou už od pátku... Takže, kdo viděl fotky ze Slainova foťáku ze Summer Comics slezu, nezdá se vám, že mám nos z profilu jako Lobo od Simona Bisleyho?
Právě jsem v práci (Datart) vybalil dvoudílnou speciální edici blu-ray "Watchmen", cena 899,-. Dývko je za 4 stovky. Tak to jen malý infíčko, že to vyšlo... Jdu dřít. :---)
AZTeck: Ach ano, máš pravdu, nevytrval jsem na modlitbách po celou dobu, jaxem jsem si předsevzal, sebetrýznění i půst svůj jsem předčasně a nehodně přerušil. Nízce jsem se vrhl do chlípných orgií hodokvasu babylónského, jenž nestřídmě bujel U gambáče. Snad mě Hospodin neztrestá jak Belsazara a nerozdělí mé skromné komiksové i jiné bohatství mezi perské a médské nájezdníky:-)
AZTeck: No jasně, i když mým vzorem je nekomiksovej Toxic Avenger. Sehnat toxickej odpad je ale dost složitý. Všechny ty firmy, který to lejou do řek, zasypávaj v lomech, zakopávaj v lesích, přidávaj do prostředků na podporu růstu vlasů apod. si myslí, že sem fízl. http://www.csfd.cz/film/4257-toxic-avenger-the/videa/
MdS: Taky bych si ráda přečetla všechny ty fámy o mé osobě...
AZTeck: Jinak já už mutovaná jsem. Ostatně jako všichni lidé. Mám cca 200 mutantních genů! Sledujte Nature a Science!
Xeelee: Když budu mít peníze, jela bych taky. Záleží, co naplánuju s teraristama a zda půjdu s kámoškou Santiago de Compostella... Tak si mě předběžně též zaznamenej. San Diego je mimo moje finanční možnosti, to už bych se fakt musela jít prodávat.
MdS: jak to vypadá s tím reportem? Potřebuju důkazy ke konfrontaci Kapise s jeho malým závazkem v jednom jeho komentáři, který se časově překrýval s touto akcí. Kapis, Kapis....Mene mene tekel ufarsín..... :-)
yama: Jestli ti jde o čas, tak Ukrajinu plánujeme i s dopravou tak dvoutýdenní. Nejdražší je doprava (do 2 500 Kč) a výlet do Černobylu (pro 10-15 lidí 2 600 Kč/osobu). Pobyt na Ukrajině je levná záležitost a nemá cenu být tam pár dnů, když cesta tam a zpátky trvá skoro čtyři dny. Navíc je Kyjev nádherný město, který určitě stojí za prozkoumání.
San Diego je koukám čtyřdenní akce. Na kolik chechtáků vyjde takovej výlet za velkou louži?
to Xeelee: na Ukrajinu bych jela, jestli je to v létě, pak jsme tam dohadovali jeste San Diego, ale to ani neni tak o penezich jako o case - takze uvidime
to Xeelee: treti byla yama... ja mam takove tuseni, ze jsme chteli jeste nekam jinam, ale potom yama rekla, ze na to nema penize tak teda pojede na Ukrajinu.
Xeelee: Jsem si naprosto jistá, že mě s o Černobylu, potažmo cestě tam nic neříkal. Nebo jsi mi to říkal v komatu. Nebo mě přihlásil někdo(DEmnoG?) bez mého vědomí... A stejně, dokud nepřivezeš žížaly neuvěřím.
Kdo by teda měl zájem o obdivování krás Kyjeva a výlet do Černobylu? Zatím máme pět předběžných zájemců, kteří možná seženou dalších pět lidí, a v hospůdce projevili zájem DEmnoG, Jokerka a tuším že Draco. Maximum je 15 lidí kvůli limitům u výletu do Černobylu. Termín: léto 2010, cena: se vším všudy cca 10 000 Kč, doprava: nejspíš vlakem (cca 37 hodin), radiace: za jeden den v blízkosti Černobylu asi jako za rok jinde, ale výlet bude trvat maximálně pár hodin.
Jokerka: Jo, tak to jsem zazdila, ale vzpomněla jsem si... Mě nějak nedocvaklo, že to, co já beru jako předmět věty(Jokerka nemá výšku, ale nížku), ty můžeš použít jako podmět(Jokerka je nížka). Tak skvěle mi to teď po Sex and the city nemyslí.
A si piš, že to byly kofoly, holky jedny zlatý.
Krvinka: cuze cuze? My se pravidelne mijime jen co je pravda. To je takova tradice. Ja jsem te videla z dalky ale vzhledem k tomu ze jsem s nestrategicky nevzala brejle tak jsem te videla jako rozmazlej flek. :D
Draco: Veverka jo? Rtutovita ano, veverka ne. Kdyz uz, tak rtutovita nížka. (Ne nechybi mi tam "k") :))
krvinka56: To jsem se chtěla zeptat já! A díky za poklonu(nehledě k nepraktičnosti dnes ráno). Ostatně Jokerka stála vedle mě, taková malá, rtuťovitá veverka...
No má úcta číst ty vaše zážitky stojí zato.Draco nobilis ale fakt ti to slušelo.A zas nevím jak vypadá Jokerka no škoda.No sem zvědav na ten leden co ztoho vyleze.A akvapark žebych ukázal své "super" tělo? No dělám si srandu.
vasek: No, musím uznat, že mě dost bolí zápěstí... Ale myslím, že to na co myslíš ty... V přítomnosti prof. Flegra...A osmej díl? Mno, to by tedy bylo něco. Kdepak, jenom jsme opakovaly pokusy na testy s toxoplazmou a to čichový test(s baňkama) a test na reakce. A tam jsem si málem uklikala ukazovák, z čehož mě taky bolí to zápěstí... Kdepak čelist. Takový příhody se asi stávají jen tobě. Wunderschon! Wunderbar! HoHooo!
Draco: Jseš si jistá, že to bude "dokument"? Von totiž člověk jak je nevyspalej a unavenej, tak leckdy někde něco natočí s nějakejma hodnejma němcema, má pocit že je všechno strašně zajímá... a druhej den se objeví na netu video "špás mit wundršénes médchen aus Prág" 8-)
Jokerka: Já asi půjdu na film Muž na laně ve světáči... Pokud se najde někdo, kdo by šel se mnou...Začíná to ve 14:15 a končí přes čtvrtou, než Sakai začne.
DemnoG: Taky bych tam byla byvala PRESNE ve ctyri nicmene dve hodiny prava ve skole s radosti ozelim. :) Ja se ptam kdyby nahodou nekdo nekde...predpivo a tak.. :)
to Jokerka: co se tyka me, tak ja se proste budu snazit byt v 16:00 ve Svetozoru. Drive to stejne nestihnu, takze tam dochvatam a zasednu. Cili u me houfani nehrozi:).
to Dark Scavenger: jak je ctena libost Darku (tusim, ze je to Angel a jeste neco). Kdyz jsi mi je pujcoval tak jsi mi rikal, ze ti je musim vratit. Takze jestli vyhodit, tak vyhodit.
Draco nobilis: Když to říkáš takhle, tak se skoro stydím za svůj průměr 1,55 na PrFMU. :) Nám ale vypisujou před začátkem semestru jenom opravný a že bych se přinutil o prázdninách průběžně učit na zkoušky není moc reálná představa...
yama: Mysím, že už minulý týden se tu mluvilo o hospodě po Sakaiovy, takže určo se chystá. Jen se asi ještě neví, kam se půjde... Ale rozhodně nesmíš chybět.
Dark Scavenger: Já jsem na PřFUK a vzhledem k tomu, že vyučující stejně pracují na vlastních vědeckých projektech i přes prázdniny, tak proč by nám termíny nevypsali... V červnu jsem nestíhala, protože jsem byla na několika vícedenních terénních cvičeních, tak doháním až doteď. Nemluvě o tom, že jsem si zapsala předměty za zbytečně moc kreditů... A naučit se na vše za 1 je těžký
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.