Ok, díky moc všem - takže ten rozdíl tam opravdu není až tak velký. Všiml jsem si na bazarech, že některé sběratelské verze jsou častější, než bežné. :)
@BeoCZ: za mě největší benefit sběratelek je ten, mimo ochrany v podobě přebalu, že zadní strana desek je čistá, žádný anotace, popisky, apod, hezky pěkně jen označení, že jde o sběratelku a obrázek.
@BeoCZ: Jak píše kolega, comicsy od MB ve sběratelské verzi jsou s přebalem, jiná obálka a v daném počtu předobjednávek oproti běžným verzím, které pak jdou i do běžného prodeje, což může být i ironicky ve větším počtu.
Předobjednatelé dostávají občas i speciální nabídky od MB a jsou uvedeni v knize pokud chtějí.
@BeoCZ: Vlastně sis už odpověděl, takže jen doplním přebal a box, pak je možné že sběratelské verze jsou ve větším množství, kvůli předobjednávkám ale to už hádám.
Ahoj, chtěl bych se zeptat v čem se liší klasické a sběratelské verze od Mighty Boys - většinou jsem zjistil, že je jen jiná obálka a sběratelská edice je o cca 10 gramů těžší, ale nic dalšího navíc není, nebo jsem nenašel v popisku. Jak to prosím je?
@7heCapedCrusader: ano, je tam přidaný Companion (tj. The Complete Life and Times of Scrooge McDuck, jak to vyšlo u Fantagraphics - což mi tak nějak dává smysl - zvláště, pokud to vydávat znova)
a pak by to samozřejmě chtělo i ten svazek McDuck Journals od Kariho Korhonena 8-)
@frantavasil: V diskuzi u prvního čísla bylo zmíněno minimálně 8 sešitů a další podle úspěchu. Vzhledem k tomu, jak to teď (ne)vychází, bude asi i to 8. číslo zázrak…
Mám otaz ohledně série Rychlé šípy - Sešity v paperbacku (Albatros), poslední díl č. 7 vyšel letos v říjnu.
Má někdo informaci kolik bude vydáno sešitů?
Pokoušel jsem se hledat, ale bez úspěchu. Dík za odpvědi.
house: driv to bylo WeDo, jeste driv taky neco, ale uz si nepamatuju. Ted spadaji pod Allegro. One by Allegro. Jeden z nejhorsich prepravcu (to platilo vzdy), ale zlepsuji se:)
Ono Argo s tema limitkama to ma tezke, nebo to tak hylo s 1984 a Aliasem kdy mi psali ze maji jednoho borca co je zavreny ve sklepe a bali ty limitky a fakt se snazi s tim ze normu na pracovni den mel asi 20 kusu
@Yaromil: tak snad příští týden. Na fb psali, že zase ohledně toho procesu rozesilali lidem mail a opět došel jen někomu. Na jaký síti to Argo frčí, to teda nechápu :D
@Django: tam jsou uplne standardni podmink prace u pasu/ve skladech. Jen jak jsou v tom knizky, tak si to lidi romantizujou a cekaj nejake prostredi na urovni. Plus je to hodne tezka prace, coz lidi taky velice casto uz nechteji delat.
@soulbringer: Bůh ví, co si tam plánoval koupit, hahaha :-D. Já tam tedy nijak aktivně nenakupuji, párkrát se ale něco povedlo.... To je tak, když tě nouze o MDEKy v pevné dožene skoro až na hranice s dark netem :-D.
Přišel někomu už mail od Arga, respektive ČP, ohledně odeslání limitovaného Blasta ? Na fb Argo avizovalo odbavování ve středu, ale mně ještě žádný mail nedorazil.
@Yaromil:@valon: ty jo! FB Marketplace? To fakt funguje? Pravda, moje zkusenost je hodne fousata, ale koncilo to tak, ze mi prisel brutalne tlustej policejni spis, s dobrakem, ktery podvedl cca 300 lidi a ktery to delal opakovane... ja jsem verny zdejsimu bazaru a pripadne aukru, ale asi znovu ocihnu tedy :)
@valon A ty si bral toho Blacksada? Jinak Výprava za ptákem času za těch 2500 je dobrý! Taky jsem na něj koukal, ale už ho mám.
@Jahunda Jj, pravda, viděl jsem ho tam, ale tam jsem ohrnoval nos nad stavem, teď toho trochu lituju, hahaha. Určitě nebyl špatný.
Mě z těch MDEKů v pevný chybí už jen ten Blacksad a rád bych to už uzavřel, ať nemám pořád nutkání to lovit někde po bazarech. Včera mě to zamrzelo, protože mi utekl o pár minut.