Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Díky, já si to myslel, přece jen táhnout se s tím přes půl republiky a pak zas nazpátek je oser a to jsem měl ceny mírné.
@yogi: kámoš tam byl a horko těžko něco udal. A Mikoláš Tuček tam rozprodával svou sbírku na podporu UA, prodal toho dost, ale tam byly dobrovolné příspěvky.
Btw křes supermana včera velice dobrej, Petr Litoš měl hezky připravený otázky a kluci se snažili odpovídat, lidí přišlo dost, Dobrovský byl prázdnej jako dycky, takže nás nikdo nerušil v naší pokleslé zábavě :) a vlastně je to moc hezký, že se čeští autoři dostanou takhle do světa a trochu i doufám, že když je to dc, že je to i hezky zaplacený.
3D chobotnice mi přišel jako super nápad včera a přijde mi to jako super nápad i dneska. Lepší než triko, lepší než hrnek. A to myslím smrtelně vážně.
Figurky členů redakce v kapesní a bonusově i v životní velikosti.
Natuknu Macomixe, jestli by neco nechtel zas udelat fimo+resin ala ten jeho slavny kvetinacek: https://www.fler.cz/zbozi/lord-of-plants-kvetinac-4030041
Jsem též pro 3D figurku chobotnice s bublinou moje :-)
3D chobotnice se mi libí, to bych chtěl :-D
Merch: Návrh na 3D figurku (různé velkosti, ale klidně jedné barvy) chobotnice s logem (popř. může mít/číst knihu/komiks s textem CDB…). Zack říkal, že když bude dostatečná odezva… tak mu to zkomplikujeme, takže hlasujete PRO. Anebo prostě 3D zarážky na knížky … A toto bych fakt bral …
@soulbringer: ja mam jasno jen v tom, kde to budu vyrabet a ze to bud stihnu do crweconu nebo uz nikdy :) Zbytek jen tak plkame. Ale minimalne bude nejaka chobotnicka a logo.
@soulbringer: Kdyžtak hlasuju pro motiv s textem "CBD? Ne, já radši CDB."
@Zack: já už to tady nějak nedohledal a vím, že si o tom s námi vedl už tenkrát zdlouhavou a trpělivou diskusi, kde tu padaly i různé grafické návrhy... ale chápu správně, že nebudeš nic vymýšlet a bude to především logo CDB a nebo ještě nejsi o designu merche rozhodnutý?
@SpiderJerusalem: no ale slavnostní cdb triko? To by člověk nosil jen na vybrané eventy.

@Zack: triko bude mít Vojta, já budu mít košili s textem, cos napsal
@Walome: Hele asi je to podivná úchylka, ale triko nosim každý den, někdy si ho dokonce vyměnim víckrát za den....
Co si objednate, to bude, kdyz to zaplatite a nesmrdi vam Zasilkovna :)
@Zack: hrnek nebo krygl a triko velikosti L s chobotnicí, ale nejlépe ve střihu slim fit nebo loose fit (ne takový ten čtverec “regular”) ;-) a kdyby to šlo sehnat i někde mimo Prahu na lince Jihlava - Brno … jo, moc si vymýšlím
Nech me hadat, ty budes mit triko 'Jsem kontrarian a schvalne se nelecim!' A muzu si ho objednat v cervene?
@xintax: samozřejmě.

Nicméně merch trika je taková podivná úchylka. Jak často někam nosíte triko? Zejména, když jich máte víc, tak nevíte, jaké si vybrat.

A přesně proto, budeme s Komiksovýma novinama na crweconu taky mít trika :´´´)
Triko bílé nebo barevné. A hrnek! Prosím hrnek na čaj.
Triko s chobotničkou, samolepky s chobotničkou :-)
Takhle minimalistické triko nepoznám, když ho budu mít složené ve skříni.
Já bych nejradši triko bílé a potisk jen vpředu, potisk na zádech je v létě peklo. Klidně i s chobotnicí:)
Velké logo na hrud nebo záda
Triko bych uvítal celobarevný, ne černý ani bílý, těch mám už dost.
Jinak mi je to jedno.
Jen logo, jakoze hlasim prislusnost k elitni skupine sberatelu a ctenaru comicsu, nebo mam rict Anos nebo nekoho dalsiho o novou chobotnicku?
Ještě si někdo napište o puzzle :)
Co odznáčky, nebo připínací placky - nositelné na batohu, tašce porstě kdekoliv :-D, univerzální velikost...
@Lachvos: Sakra, to je dobrej nápad! Taky hlasuju pro klíčenky.
Hele, ponožek mám málo :D
Co klíčenky?
rukavice na cteni komimsu?
triko koupim urcite
@Zack: proč ne i mikina, když bude ten podzim. Ale tričko je jasný.
@Zack: Triko bude super.
Predpokladam, ze sama velikost 4XL. :-)
Oprašuju ideu limitované série merche, že bych to mířil k distribuci na crweconu v říjnu. Spíš si chci odšrtnout po 21 letech existence CDB i tenhle milník a nechci si dělat jen jedno triko pro sebe. Krom tricek, byl by zajem o neco dalsiho?
stiefel: škoda, inu...
ale když to plánovali, o Crweconu žádné info nebylo...
@MaF
Zajímavá akce, škoda, že se kryje s Crweconem.
Dopr..., tak to jsem zrovna pryč.
4. října vypukne Crwecon. Stejné místo, jako obvykle.