Oprašuju ideu limitované série merche, že bych to mířil k distribuci na crweconu v říjnu. Spíš si chci odšrtnout po 21 letech existence CDB i tenhle milník a nechci si dělat jen jedno triko pro sebe. Krom tricek, byl by zajem o neco dalsiho?
Já u Stand tedy nadšený nejsem (na rozdíl od ostatních titulů, ty jsou skvělé). Přijde mi škoda mrhat kapacitu MB, která je pár knih ročně, na adaptaci jiného originálního díla. Ale třeba mě to překvapí, koupím tak jako tak.
Stand - konečně, to za vydání určitě stojí. Crwi se do něj nechce už nejméně 10 let. Tak se ho za rovných podmínek dočkáme i v češtině. A ještě by tu mohly vyjít dodatky k Duně.
Takže letos The Weatherman + Sixhand, The Stand od Kinga, v první polovině příštího roku Black Science od Remendera. Plus tajuplné oznámení, že mají v plánu v rámci vydávání přejít na nějaký vyšší level, ale nic konkrétního nepadlo :)
@Zack: prý tam bude i koutek pro děti, takźe bude místo i pro mě (kde se můžu schovat aniž by si někdo všiml )… ale spíš se tam jen otočím pozdravit Filipa, jen vůbec netuším kdy.