Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Triko bílé nebo barevné. A hrnek! Prosím hrnek na čaj.
Triko s chobotničkou, samolepky s chobotničkou :-)
Takhle minimalistické triko nepoznám, když ho budu mít složené ve skříni.
Já bych nejradši triko bílé a potisk jen vpředu, potisk na zádech je v létě peklo. Klidně i s chobotnicí:)
Velké logo na hrud nebo záda
Triko bych uvítal celobarevný, ne černý ani bílý, těch mám už dost.
Jinak mi je to jedno.
Jen logo, jakoze hlasim prislusnost k elitni skupine sberatelu a ctenaru comicsu, nebo mam rict Anos nebo nekoho dalsiho o novou chobotnicku?
Ještě si někdo napište o puzzle :)
Co odznáčky, nebo připínací placky - nositelné na batohu, tašce porstě kdekoliv :-D, univerzální velikost...
@Lachvos: Sakra, to je dobrej nápad! Taky hlasuju pro klíčenky.
Hele, ponožek mám málo :D
Co klíčenky?
rukavice na cteni komimsu?
triko koupim urcite
@Zack: proč ne i mikina, když bude ten podzim. Ale tričko je jasný.
@Zack: Triko bude super.
Predpokladam, ze sama velikost 4XL. :-)
Oprašuju ideu limitované série merche, že bych to mířil k distribuci na crweconu v říjnu. Spíš si chci odšrtnout po 21 letech existence CDB i tenhle milník a nechci si dělat jen jedno triko pro sebe. Krom tricek, byl by zajem o neco dalsiho?
stiefel: škoda, inu...
ale když to plánovali, o Crweconu žádné info nebylo...
@MaF
Zajímavá akce, škoda, že se kryje s Crweconem.
Dopr..., tak to jsem zrovna pryč.
4. října vypukne Crwecon. Stejné místo, jako obvykle.
Hellsing? toto bych se zrovna rád zbavil těch deluxek :-D
@seneke: Chtějí vydat Hellsing, ale nechtějí jim to prodat.
@seneke: Všechno už tu zaznělo, pro tebe nic nového, jsem to tu dal pro lidi co to chtějí i vidět.
@Fort: Jsem v rachotě, takže se na to nemůžu podívat. Co ohlásili za novinky kromě Made in Abyss?
Já u Stand tedy nadšený nejsem (na rozdíl od ostatních titulů, ty jsou skvělé). Přijde mi škoda mrhat kapacitu MB, která je pár knih ročně, na adaptaci jiného originálního díla. Ale třeba mě to překvapí, koupím tak jako tak.
@Light: tak uvidíme za pár týdnů. Díky za info :)
Stand - konečně, to za vydání určitě stojí. Crwi se do něj nechce už nejméně 10 let. Tak se ho za rovných podmínek dočkáme i v češtině. A ještě by tu mohly vyjít dodatky k Duně.
O prekvapení řeč nebyla, možná tím vyšším levelem měl na mysli, že dovydají i všechno co mají v edičáku, kdo ví.
@Light: a co Sea of Sorrows, o tom nebyla zmínka ? Doufám, že to nebude ten dárek pro Vesmír na tripu.
Light - Taky díky za info. Máme se nač těšit.
@Light: Moc díky za sdílení informací! Výběr titulů potěšil!
Takže letos The Weatherman + Sixhand, The Stand od Kinga, v první polovině příštího roku Black Science od Remendera. Plus tajuplné oznámení, že mají v plánu v rámci vydávání přejít na nějaký vyšší level, ale nic konkrétního nepadlo :)
@Hawwwran: nakonec mi to taky dnes nevyjde :/

Taky uvítám novinky z MB!
Hodite se pak prosim info z edicaku?
Koho dneska uvidim na Mighty Meet? @DarthRaelchi nepřijde, protože je s mojí dcerou v Rumunsku.
Máš k tomu co říct @DarthRaelchi? :D
@Zack: prý tam bude i koutek pro děti, takźe bude místo i pro mě (kde se můžu schovat aniž by si někdo všiml )… ale spíš se tam jen otočím pozdravit Filipa, jen vůbec netuším kdy.