@phíčus: Crew pár týdnů zpátky rozjela projekt Kapesních komiksových klenotů. Můžeš vyzkoušet několik klasik bez toho, aby si za vyklopil nehorázně šílenou částku.
Za mě osobně doporučuji All-Star Supermana a Batman: Soví sága.
@Walome: Nah, to se zase jenom jednou Tomáš Krejčí přisral k někomu, koho dokáže prodat na základě nostalgie. Jeho tradiční způsob. Už takhle zneužil Tomana, tak bylo potřeba se posunout na další oběť.
@psimek: že to těm lidem není hloupý. Tam máš děti s rakovinou, lidi na vozíčku a do toho si chce človíček vydat komiks. A neukázat ani pár kreseb v nějaký pořádně viditelný podobě, to je slušnej bizár.
@Svraster: možná ty prachy, co dali do toho fb, měli dát radši do toho komiksu.
A koukám poslední aktualizace v dubnu. To si zase nějakej boomer řekl, že se dostane snadno k 60K a vykašlal se na jakoukoliv práci ze svý strany.
@seneke: Minimálně v knihkupectvích by to již mělo být, ne? Viděl jsem to již v pondělí v Arkhamu, jinde jsem nebyl. Do trafik, čerpacích stanic apod. se to myslím říkali dostane postupně...
Jako nesere mě to ani tak z pohledu obchodu, ten tady vždycky nějakej bude a konkurence (snad) bude fungovat, ale jejich e-shop měl naprosto bezkonkurenční obří databázi knih. Dohledat třeba MOC u patnáct let starých titulů, co se už neprodávají, je dneska nemožný, nebýt právě KK.
@Toe: ty kafráš do bysme (což je normoš obecná čeština) a pak napíšeš hold ve smyslu holt :)
Hlad a soumrak: na to, že je to fantasy, tak cajk, moc hezky nakrasleno, místy komické (je to spíš pro teens), místy docela drsný, ale vlastně se tam nic nestane. Což mě překvapilo. já čekal dva plot twisty, zatím se nestal ani jeden :D baví mě to víc než komiksový warcraft (který to samozřejmě krásně vykrádá, dokonce i Orkové mají červené stany a rodová jména složená z běžných slov).
@Sir_Pete: Jojo, je to titěrný, hold daň za formát, na který to nebylo původně určené (a papír, který detaily nezvládne tak dobře)... Mladí nebudou mít problém, já Batman Ticho raději hned vzdal :)
@seneke: Vcera jsem nakouknul do kapesniho All Star Supermana, ktereho jsem porizoval kamaradovi (ja pro sebe bral hardcover). Jsem prekvapen jak je to male. Vlastne se mi ten kapesni format dost libi. Co uz se mi moc nelibi, ze tim jak se to zmensilo, tim se i zmensil font a prijde mi mozna az moc titerny (A nebo mi zacina cas na porizeni bryli na cteni :D).
Hele, já mám z té sázky na menší formátu vlastně radost a fakt držím palce Crwákům palce, aby to byl i business success.
Nejsem cílovka, ale právě doufám, že to může i ke "klasice" a novějším kouskům přitáhnout jednak mladší čtenáře a jednak ty, kteří celkem logicky nevidí důvod plýtvat penězi do (komiksového) braku ;) Tu cenu bych si dokázal představit ještě i o něco níže, ale nejsem expert na cenotvorbu že jo... každopádně cokoli, co tak trochu sníží ten trend "manga továrny" vlastně jako staromilec docela kvituju a fakt jim přeju, aby s tím masově uspěli.
@seneke V distribuci by to mělo být až od zítřka, každopádně jsem ze zvědavost vzal alespoň Kameňák z Arkhamu a posílám menší porovnání, pokud to někoho zajímá a nezná ten původní koncept. Jako levná alternativa nebo varianta třeba na cestování atd... Za mě ideální. https://imgur.com/vDcjP5k https://imgur.com/9Hjv8ri
@JaggedSK: Moderní fantasy v moderní kresbě - pokud jsi četl třeba Ságu, tak to je v tom stylu. Překlad je občas trochu kostrbatý, ale počítám, že použití bysme místo bychom ti asi vadit nebude :) Zpracování pro čtenáře super, pro sběratele noční můra tak jako Kostky :)
@JaggedSK: Jak píšu, je to celkem zábavná fantasy, nenáročná, jednoduchá, přiměřeně napínavá, přiměřeně milá, spojuje velkou politiku a válku s příběhy a vztahy postav. Neodpálí tě to z křesla na Draenor, ale taky neurazí.
@Jonathan Arbuckle: jak píše Django, možná i rozměrem menší, než leták Lidlu, Penny apod..
Taky jsem se toho bál, ale vešly by se mi do schránky i dva.
Mám prosím dotaz, možná jsem přehlédl, ale je tady tedy někdo komu přišla hvězdná Crew přes SEND a tedy podělil by se s námi, jaké bylo zabalení? Popřípadě jestli se to vlezlo normálně do klasické schránky :-D
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.