Saria, hurá, konečně. Původně plánoval k vydání pan Vybíral, ale nějak se to tenkrát zaseklo - dle jeho slov byl problém v komunikaci s vlastníkem práv. No, nakonec se ale dočkáme. Z toho mám velkou radost. Jen škoda, že to nebude mít větší formát.
Crew má novou ohlašovačku: Nový MDEK, Wolverine vs Deadpool WWIII, Cyberpunk, Zaklínač, Kronika Warcraft, Minecraft, Clever a Smart, nějaká manga :-D a možná největší překvapení, výjde All star Superman od Morrisona.
@Aragorn1993: Nejses, inzeraty do fora uplne napatri. Muzes si to dat do sbirka do PRODAM. Pak je to bazar, ale tam myslim jako novy clovek nic nepridas, pokud jsem to nezapomnel v posledni verzi omezit na uzivatele, co maj registraci aspon pul roku. Ale zkus to :)
Ahoj, mám na prodej komiksy Rychlé šípy z let 1968–1971
Vše v dobrém stavu – stránky pěkné, obaly mají drobné vady (ohýbané rohy, lehké oděrky). K tomu mám i další Foglarovky, detaily na dotaz.
Měl by někdo zájem?
Doufám, že píšu správně případně se omlouvám, jsem tu nový.
ty jo... fakt do 10 minut? Priznam se, ze jsem to u tohoto titulu necekal, byt tech kousku nebylo ani 200 - tak to uprimna gratulace Crwakům.
(navic po dlouhe dobe - az na uplne ojedinele komentare - zadna velka frustrace s technologickou a procesni strankou... najs)
Vyprodání sběratelské verze Sedm na věčnost za 9 minut jsem nečekal, teď jak dlouho to bude trvat od doručení poštou případně osobního odběru od Crwe do prvotní aukční nabídky?
@Mr.Plysh: já tam byl hned v 10 a stránky mi právě načítáli okamžitě až jsem se divil. Nejdřív naskočila klasická verze, pak limitka. Stejně rychle jsem byl v košíku a následně zasilkovna s přechodem na GoPay nebo co mají.. v 10:01 vše hotovo. Takže za mne, jim to šlapalo
Po veľmi dlhej dobe som nesiahol po limitke. Tá krémová farba a celkovo motív mi prijde o dosť slabší než normálne verzia. Samozrejme je to vec vkusu, ale v tomto prípade som nemusel rozmýšľať, ktorá verzia je mi sympatickejšia.
Kdybych měl čekat, až mi tu někdo vydá např. Hellblazera (pěkně od začátku), Trollové z Troy nebo Buddyho Longwaye... to bych měl vousy až na zem. Ale pokud vím, že se to v dohledné době chystá u nás, tak si to v zahraničí nekupuji, to dá rozum, např. teď The Six Finders, kterého plánuje F. Štěpánek.
Také mám anglickou deluxe verzi a doteď jsem to nečetl a podle počtu stran to vypadá, že se to nebude nijak lišit od českého vydání, navíc uvažuji zdali mi to za to stojí, když jsem to sehnal za cca 700 něco na atomcomics :-D. Navíc je otázka, zdali se fakt vyplatí čekat se vším, čekal jsem že Crew vydá Mistra Miracla, realtivně nového Spider-man life story, Peacemakera po úspěchu seriálu...
Mám to v angličtině, ale ještě jsem to nečetl, tak přemýšlím, jestli vůbec budu kupovat s tou kadencí, s jakou to vychází...kdyby mi čistě náhodou někdo chtěl to rozhodování usnadnit a koupit ode mě tu anglickou verzi, tak bych jí asi pustil a pořídil českou :D
@Light: tak za mě Goon 10 - 15, Amazing Screw-On Head a asi Kostěj. Ještě mozna ty Mignolovy povídky, ale to musim nejdriv blíže zchecknout. Abe, UPVO a spol jsem precetl v originále on-line a stačilo mi
@sleepless: Nemyslel jsem to ani tak jako kritiku toho, že jedou dál v Hellboyverzu, za to jsem naopak rád, i když je kvalita dost kolísavá. Spíš nechápu jejich strategii, za posledního víc jak půl roku vydali 1 knihu z tohohle vesmíru a pak během dvou měsíců 8 knížek. Mám radši, když je to nějak rozumně rozložené, ale v tomhle asi budu v menšině.
on to hlavně není kompletní edičák zatím, logicky samostatné všci mimo rozjeté řady/universa dodají.
Cituji z jejich FB: "Podlehli jsme vašemu nadšení a netrpělivosti, a tak vám přinášíme zatím nekompletní verzi edičního plánu pro rok 2025. ????✨
Čekání na uzavření některých licencí se může ještě protáhnout, ale nechtěli jsme vás déle napínat. Proto zveřejňujeme alespoň to, co už je jisté. Buďte připraveni na další překvapení, protože tenhle seznam se bude postupně rozrůstat a my vás o všem budeme vždy včas informovat."
Vypadá to, že CC sype hlavně to, co se prodává. Někde se psalo, že Černá palice, Lady Baltimore, Pochumrný kraj - nic moc. A možná to zkusí jako Crew. To u čeho si nejsou jistí ohledně prodejů, pustí najednou. Viz. Předci nebo aktuální překvapení na červen - 2 bichle každá 560 stran, velký formát.....
Já mám rád Conana, Hellboye i Goona, takže za mě cajk a radši to koupim všechno najednou než to jednom dvou dílech. Teda kromě Archivního Conana, to je na mě moc retro a těžko se mi to čte. Toho risknu možná tak až bude za 50%. Určitě v edičáku budou i další věci až CC dořeší práva. Překvapený z edičáku sice nejsem, ale spokojený ano :D
Jinak ještě měli vyjádření ohledně 30 dní dlouhé noci:
Ad. 30 dni dlouhá noc - stále čekáme na vydání 3. a 4. dílu v zahraničí, abychom viděli, jak budou knihy sestaveny, a mohli na tom postavit dlouhodobý ediční plán této série. Jsme ve spojení s licencorem, takže vše pečlivě sledujeme.Nechceme tuto sérii vydávat nekoncepčně a zmateně, proto prosíme o trpělivost.Jakmile budeme mít nové informace, rádi se o ně podělíme
Já si nemyslím že to jsou breky, to je fakt, že tam je jenom hellboyverse, Conan a Goon. Pro fanoušky fajn, pro zbytek nezajem. Není tam vysloveně žádná novinka, nic samostatně stojícího, nic pro nové čtenáře. Ale spíše bych měl zamyšlení, přecijenom je to už takový malý marvel/DC svět, myslíte si že jdou lidi nějak cíleně s tím, že berou Hellboye, UPVO a pokračují dalšími seriemi od začátku, nebo to funguje na dobré slovo Dorta, kdy řekne kupujte a část lidí si to koupí uplně náhodně. :-D Moc mi ta kadence nejde dohromady, jinak než že by jim stoupl zájem o hellboyverse.