Já věřím, že CC má fanoušky fanatiky, kteří to i koupí. V tomto případě CC podpořím rád i já, byť bych mnohem raději nějaké souborné vydání Tyhle útlé pevné vazby zabírají strašně moc místa v policích, když desky jsou v podstatě stejně tlusté jak papír uvnitř :)
Tak jsem dostal darem limitku Amerického upíra a musím říct, že hezké, hezká vazba, hezká ražba. Velikost stejná jak původní omnibus. Jako dárek hezké :)
Co se týče Libristo sám nevím, ale pokud slibovali nějakou slevu, mohli ztroskotat na tom, že tady se slevy nedávají, na tyhle omnibusy jsou tvrdší podmínky než u normálních titulů (a bude to tak i v budoucnu). A občas to některé ty eshopy neberou v potaz, slibují obří slevy a ve chvíli, kdy zjistí, že to sami nemůžou dostat s obří slevou, tak zruší odběry.
ad Libristo a americky Upir, napadaji me 2 varianty
1. Crew se rozhodlo pozdrzet rozvoz knih nekterym knihkupectvim, ktere treba nedbaly na jejich nastaveni cen a kanibalizovaly tak prodeje u samotneho Crew.
2. Libristo melo slibeno jen nekolik kusu od Crew a ty uz stacily vyexpedovat a ted nemaji dalsi kusy. pak uz si nejsem jisty dalsim naskladnenim.
By mě zajímalo, jestli to vůbec od nich někdo dostal. Už jsem tam dřív spokojeně nakupoval, takže toho, že peníze už neuvidím, se úplně nebojím. Teď to na mě působí tak, že nalákali lidi na trochu levnějšího upíra s tím, že si k tomu rovnou přihodí něco dalšího a málokdo bude chtít rušit objednávku celou, jen mu z ní oddělají omnibus. Takže prodají alespoň něco.
@damacon: Libristo je docela fajn na knihy ze zahraničí, ale když začnou psát tohle, tu knihu na 99% neseženou. Já svou objednávku ruším a budu objednávat od Crwe.
Tak jsem si objednal kdysi od Librista základní verzi omnibus Amerického upíra. Už podruhé mi přišlo, že je neznámá dostupnost a neví se kdy bude. Na Crwi se už vesele prodává.
Má s tímhle obchodem někdo zkušenosti? Začínám litovat těch dvou stovek, co bych ušetřil z tohohle obchodu teda. Příště to asi objednám na obchodě Crwe i když o pár korun dražší. Jde mi o to, jestli to na Libristu zrušit, nebo čekat, když už to mají zaplacené. No zdá se, že je to moje první a poslední zkušenost s tímhle obchodem.
Zdravím, prosím kdo se v tom trochu vyzná, poradíte jakou má cca hodnotu kniha Divočina v pevné vazbě s přebalem? Ta limitovaná edice co tenkrát vyšla ve 300 ks na Startovači. https://comicsdb.cz/comics/4993/divocina-limitovana-edice/
Děkuji za radu.
@wolfgang:
Stuzku jsem nenasel,
a jedna stránka je mirne zvlněná (je malinko mechanicky poskozena, byla asi trochu prehnuta),
je to vidět pri dobrem svetle, ale je to tak malo ze by mi to na reklamaci nestálo za to, ackoliv cena byla relativne vysoka
jinak vše hezke, a kniha se mi vzhledově líbí
Dotaz k vlastníkům limitované edice Wintona - má vaše kniha látkovou stužku, která je uvedena v popisu limitované edice? Nemáte problém se zvlněnými stránkami v knize?
@Django:
A to mě právě přijde úsměvné.
Za mě je to teda prkotina,a pokud bych to nenašel na tom eshopu tak bych se právě podíval do toho edičáku.
Ale asi to každý bere jinak
@123peta:hele to je možný, já se bavím o eshopu prostě v parametrech popisu zboží nebyl uveden počet stran, ale je možný že už senilním, stojím si zatím na 99% je možný že kecám nesmysly ale pamatuji si že sem se kvůli tomu dost naštval.
@Django:
Tak ale edičák vyšel dřív než komiks samotný,schválně se pak doma podívám do tištěného jestli to tam je.
A mám za to že Dort říkal něco v tom smyslu že je to krátký komiks a že je tam vlastně 2x druhý je jen v těch skicách.
Ale že by nebyl uvedený počet stránek si nevybavuju
Je fakt, že já si pamatuju, jak jsem se na Ostrov Dr. Moreaua těšil a pak to bylo celkem zklamání kvůli rozsahu příběhu, ale o tom pozdním zveřejnění počtu stran vůbec nevím...
@123peta:říkám v minulosti když to vydali tak tam počet stránek nebyl ten tam přidali až po pár hodinách, vím to protože jsem to měl hozený v košíku ale nak semi nezdálo jak to Dort vychvaluje, tu informaci tam prostě přidali az později.
Walome: Lidi si nenechávají srát na hlavy, ale je vtipný že si takhle nebereš do huby Conan Centrum, ty mají na úctě taky pár nepěkných podrazu třeba Ostrov Dr. Moreaua.
@soulbringer: já se divím, že si lidi tak rádi nechávají srát na hlavu a u arga vůbec něco nakupují. Nedávno zase psali na fb, že na vině, že se něco neprodává, jsou kupující zákazníci, protože to málo doporučují ostatním.
@faster86: mně se to líbilo i po výtvarné stránce (byť dávám přednost jiným adaptacím - třeba ta od Matyáše mi vyprávěním i panely přijde přívětivější), ale ta rozkladačka je u limitky fajn bonus… ale sám jsem fakt nečekal, že se to bude prodávat skoro 2 roky. Ale těch faktorů tam bylo více a pro Argo je rozhodně dobře, že všechny našly už své majitele.