* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Tady vám v názvu vypadly mezery za tečkami (u ostatních dílů série jsou).
https://comicsdb.cz/comics/10973/upvo-peklo-na-zemi-10-dabelska-kridla
@xintax: tu první věc jsem upravil... obrázek počítám že časem doplníme, takže prosím o strpení :)
U omnibusu Preachera 2 je u obyč verze napsáno, že obálka je pod přebalem stejná. Změnil bych to (pokud je to tak myšleno), že desky pod přebalem jmají stejný obrázek jako na přebalu.
A u limitky je napsáno "Desky limitované edice pod přebalem jsou vyvedeny koženkovým potahem se stříbrnou ražbou viz náhledy v ukázkách", ale žádný takový obrázek tam není!
Všiml jsem si, že Jerome Opeña má špatně vyhláskované jméno v databázi (Jeroma Opeña). Taky je to on kdo udělal obálku BRSRKR 3, ne Grampá
@Fry: Díky a tady máš další opravičku. Je špatně ISBN. Správně má být: 978-80-7449-360-7
https://comicsdb.cz/comics/6005/deadpool-drakulova-vyzva/
@Zack:
diky moc,
takhle mi to staci. ja se bal aby tam nebyl problem s unikatnosti, ale koukam, ze vice isbn je stejne v jednom tagu, takze neni potreba to davat do class. id je uplne idealni
@komiksfan: v zavorce je nakladatel, pokud je jich vic a ma kazdy svy isbn. Ale to je fuk, radek, zavorka, porad je to uplne stejny udaj dvakrat. Ale id ti tam dat muzu.
id="isbn"
@Zack:
pokud bys to tam tedy nechtel davat ani jako "123-45-678-9123-4 (1234567891234)"
tak bys alespon ten tag oznacil nejakou tridou, aby byl jednoduse dohledatelny a clovek si to mohl upravit pripadne sam?
<dd class="isbn col-md-10">978-80-257-3561-9</dd>
@S313:
ja tu nechci vest diskuzi o tom jaky je rozdil mezi ISBN a EAN. jen proste mi prislo dobry to ukazat i v kompatibilnim tvaru EAN
@komiksfan: Jestli to nebude tím, že ISBN a EAN jsou dvě různé věci... i když ta číslička jsou tam stejná.
@Zack: novy radek je skoda delat. myslel jsem za to do zavorek. mista tam je hodne. ty velke shopy maji oba tvary, ale mensi spis vidim EAN (i kdyz to nazyvaji isbn) nez ISBN
@komiksfan: se mi moc nechce delat specialni radek na ean, jen proto ze nejaky tvuj oblibeny shop nevyhledava podle isbn.
neslo by u knih uvadet ISBN i bez pomlcek - treba v zavorce? podle me se vsude pouzivaji isbn spise bez pomlcek, takze hledat neco znamena neustale odmazavat pomlcky
Poslední díl série má chybu v názvu: Lonesome #04: Čarodějoco území
Čarodějoco - Čarodějovo
Proč je u - Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana 3 - napsáno 2. vydání?
@MaF: Není to ještě vycizelovaný záznam, ale nahozeno. Díky.
Jen malé upozornění - Lonesome 4 nemá 56, ale 64 stran.
Nezapomněli jste u Marvel Origins přidat minulý díl (Spider-Man 5)?
@MaF: Já s tím taky počítám už od doby, co jsem sem házel odkaz na Donio, kde na to vybírali ;) Jinak tohle by mělo být i normál v distribučce, časem doplním ;)
@MaF: Mně se to určitě dostane do ruky, ale mám tento týden dovolenou, tak uvidíme, jestli to nedostane někdo dříve...
@Toe: já děkuju!

už vyšlo i tohle: https://eshop.pametnaroda.cz/obchod/knihkupectvi/tri-kralovny - ale zatím jsem nikde žádné info nenašel
@Walome: @Zack: tak jsem na to mrknul a upravil, ted se to pripoji na konec
Ani jedno, proste to tak je. Ale asi to muze byt jinak, treba ze se to prihodi k uz existujicimu textu. Jsem necekal, ze to budete pouzivat, tak jsem nad tim moc nespekuloval.
Proč nejde odpovědět více lidem naráz přes tlačítko odpovědět? Ale když chci odpovědět dvěma lidem v rámci jednoho příspěvku, tak se mi to vymaže. To je bug nebo fíčura? (samozřejmě to jde ručně, ale na to jsem velmi línej :) ).
@Zack: jsem pohoršen a chci zpět cenzuru!
BlackJag je takova nezna duse. Opravim to :)
Proč prosím ta cenzura v názvu nově zalistovaného Mons-Ter přírůstku od Foxtera?
@soulbringer: myslím, že to spomínali viackrát, ale teraz to neviem nikde "oficiálne" dohľadať.. Každopádne mi to tu určite bude vedieť niekto potvrdiť.
@Trip: To je potvrzeno u všech titulů MDEK přímo vydavatelem?
Pre "Mistrovská díla evropského komiksu" v pevnej väzbe sa môže plošne pridať info - náklad = 500ks.
Dík, to máme zatím nahozené s poznámkou na resken, počítal jsem rovnou s opravou jak se k tomu dostanu - jestli máš pěkný sken / foto, klidně pošli hned.
Rahan 1 druhe vydani tu ma zlu obalku, okopirovanu z 1. vydania. Nove vydanie ma opraveny napis "Rahan".