Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

@faster86: netuším, u žádné bez problémů jsem nebyl, ale rád si počtu, u čeho jsem to minul :)
ide vůbec udělat předprodej limitek na první dobrou? za posledních pár let co si pamatuju tak to nebyla uplne pohoda ne?
@MP81:
Na fb píšou 40-50 objednávek bez čísla
Tak mám 137, aby mi to navazovalo na Sandmana :-)
Pro mě je výše čísla prakticky bezvýznamná. Když mám tu možnost, rád si vyberu oblíbené číslo, ale jinak mi je jedno, jestli mám 2 nebo 122. V knize nebo čemkoliv limitovaném s nižším číslem nevidím vůbec žádnou hodnotu navíc. Možná tak, kdyby to bylo číslo 1 :-). Buďme rádi, že jsme si to mohli koupit, že máme v životě to štěstí, že si takové zbytné věci vůbec kupovat můžeme.
@Fry:
tak s tim teda spokojeny nejsem, kolik nas asi mohlo byt ?
tak mi volali, moc se samozřejmě omlouvali a nakonec mám číslo 140, takže mrzení
Takže zítra bude druhé kolo předprodeje jen pro zbytek nákladu, který zůstal poté, co to dnes utnuli a započetly se objednávky bez čísel. Tak jsem jen zvědavý, jak budou těmto nabízet ta čísla... No já jsem v klidu, číslo pro mě není nijak důležité, hlavně, že je vůbec objednáno :-)
Jako většině mě to nepustilo při první objednávce dál,vyhodil jsem to z košíku,dal znova a už mě to nabídlo i číslo.
Nejnižší bylo 6 a to mě koupit šlo.
Já to dal za úkol Ježíškovi, tak třeba si ještě v prosinci budu pamatovat, která je ta limitní a která obyčejná :)
Vzhledem tomu, že jsme bylo fakt rychlí, tak mne mrzí, že budeme mít vyšší čísla. To bych raději ta mínusová. Nebo Bizzara, samozřejmě :D pro ty co si objednali Bizzarně.
Hawwwran: Pro nás bez čísel prosím superlimitní Bizarro superlimitku
někdo na FB píše že nás bez čísla prý budou cituji "kontaktovat a dávat na výběr"... lol
Já bych ta stažená čísla fakt vynechal a dal těm moc rychlým mínusová. Tak by těm co si vybrali zůstala ta vybraná.
Jo vypadá to že prodej je pozastaven a ty dosud nezabrané čísla se nabídnou těm co objednávku stihli dokončit bez čísla. A pak se uvidí jestli něco zbude
Tak pak chci aby ti bez čísla měli negativní číslo dle pořadí objednávek. -1, -2, ..., -x
Bylo by to alespoň cool.
PŘEDPRODEJ POZASTAVEN KVŮLI TECHNICKÉ CHYBĚ. SPUŠTĚN BUDE OPĚT ZÍTRA, 22. 10. V 10:00. Děkujeme za pochopení.
Ja si myslim, ze jak nekdo psal ze jeste zustava hodne cisel, tak je stahli vsechny a dostanou je ti bez cisel. Protoze prece nemohlo zmiznout 100 kusu behem par sekund...Uz to resi i na strankach Crwe. Tohle bude zajimave. Ten prodej limitek je nejaky proklety...
koukám že v Q&A mají napsáno "Při nákupu limitovaných číslovaných verzí titulu Království tvé vám bude umožněno určit si, které pořadové číslo výtisku obdržíte. V dalším kroku nákupu vám bude zpřístupněna nabídka volných pořadových čísel, z nichž si libovolné volné můžete zaškrtnout. Upozorňujeme, že dlouhé váhání se nemusí vyplatit, neboť si někdo může vybrat totožné číslo jako vy být v procesu nákupu rychlejší.", takže klasicky bez chyby se to neobešlo
@Dinik: jj, treba pres Google dotaznik :D
Taky mám objednáno bez čísla. O.o
@Hawwwran: v pohodě, já chci číslo 2, jako u Sandmana :)
@Mr.Plysh: No tvl, aby to nakonec ještě celé nezrušili a znovu a lépe jindy :-D
@sleepless: spravedlive by pak bylo, kdyz by to vzali podle casu.. ale pak by ti, co objednali pozdeji s cislem byli hodne nas*ny..
Také mám objednáno bez čísla, tak pokud se jim toho nakonec sešlo více, doufám, že to vydají ve větším počtu odpovídajícímu počtu objednávek...
@Dinik: musime jen doufat, ze nedostanem zpatky penize na ucet a omluvu.. :)
Já trvám na čísle -1
Měl jsem to stejně jako Trip. Taky až na druhý pokus s výběrem čísla.
Mno, o něco lepší než minulý předprodej, ale pořád je to haluz...
Je to tak. Já to měl stejně - nejprve jsem prošel celým procesem objednání bez výběru čísla a při odeslání objednávky to hodilo Chyba 500. Tak jsem musel tu položku znovu rozkliknout (tentokrát už v sekci Předprodej) a tam už šlo vybrat číslo (nejnižší v tu chvíli bylo 29) a tam jsem teprve objednávku provedl a dokončil. Takže jsem fakt zvědavý jaké čísla dostanou ti, kteří to nějak dokončili ještě bez výběru čísla :-D
ano možnost výběru čísla naskočila později. Měl jsem už v košíku, ale výběr se stále nezobrazoval, tak jsem cca kolem 10:02 aktualizoval a provedl nákup znovu. Potom už výběr čísla naběhl.
kdyztak si beru cislo 251 :D
Tak ještě před chvilkou to hlásilo desítky volných čísel a najednou vyprodáno, tak to pravděpodobně nějak započítalo i ty objednávky bez čísla. Škoda, zrovna jsem se chystal to koupit :D
@Trip: no ale nám se to povedlo i zaplatit a mám normálně v historii objednávek že mám koupeno a zaplaceno... lol, tak to zas bude mrzení
Taky se přidavam, nebyl tam vyber cisla, zmatlo me to, koupil jsem a prislo potvrzeni bez cisla
@Fry: Fakt. V tomhle případě není žert na místě. :D
Na začiatku tam bola chyba. Dalo komiks do košíka, ale dokým som išiel platiť, tak sa nastavenie "zmenilo" - komiks nebolo možné objednať a musel som celý proces absolvovať ešte raz. Samozrejme teraz už aj s výberom čísla. Až potom to išlo objednať.
@faster86: Přesně takhle to bylo u mě... Tak nevím jak to udělají :D
J, tak zase je alespon legrace.
Já také číslo vybíral, ale až na druhý pokus. Podle mě to totiž nahodili nejdřív špatně a tam mi pak nešlo dokončení objednávky. Ale pokud už Vám přišel mail s potvrzením, tak bych byl v klidu. Akorát teda nevím jaké číslo dostanete...
no.. tak to bude jeste zajimavy..
A koupit znovu s cislem nejde.. protoze uz mi to hlasi, ze to mam..
Ale ještě tak cca 100 čísel zbývá
ne, vybírají se čísla
ono to bylo nejak divne, sem tam schvalne vlezl a nebylo kde vybrat cislo, pak mi to v kosiku reklo ze sem se tam dostal spatnym odkazem a ted kdyz sem se dival tak to chce aj vybrat cislo ale samozrejme ty rozumne su zabrane :D :D nevim jak se to bude teda delat, kdyz lidi co objednali mezi prvnima nemeli moznost vybrat cislo a lidi co vybirali pozdis jo
@Mikei: si z nás děláš srandu, žejo? :)
aha.. no hodilo mi to tam jednou chybu 500.. tak to s tim treba souviselo?
Já si teda číslo vybíral...