Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

jj.. taky jsem se divil, ze to nechce cislo..
treba to bude jako Kolosalky podle poradi?
Překvapilo mne že nebyl výběr čísel. Mám už zaplaceno
mám objednáno, ale zmátlo mě že se nevybíralo číslo jako u Sandmana...
za chvílu začíná Kingdome come, máte nachystané myši a klávesnice v turbo modu? :D
@Zack: No tak Petr je hlavně chytrej kluk a ví moc dobře, že by všech 10 kousků zůstalo jenom u tebe! :)
Dikes. Ja uz to ani nezkousel… Inu zivot je o prioritách.
Objednáno, zaplaceno. Teším sa.
Zkusil jsem pomocí odkazu objednat znovu a můžu.... Že by existoval jediný link na stránku s nákupem?
Zaplaceno a počkám. Už to mám stejně v originále a přečtené.
@Walome: Určitě budu čekat, dvě verze si fakt kupovat nebudu. Navíc mám dost jiných komiksů k přečtení a nespěchám.
Tak už mám i zaplaceno.
Já budu masochista a vydržím :-)
Teď přichází otázka, jestli to vydržíme až nám přijde limitka nebo jestli si mezitím koupíme obyč verzi (takový ten emotikon s úšklebkem).
Super volba, tiež mi to klaplo, už len čakám link na platbu
To jo, tohle mám, ale až uvidím mail s platbou, tak pak budu klidný. Jinak osobně mi to hodilo chybu a musel jsem to znovu načíst, ale fungovalo to docela dobře, akorát stránky CC byly docela zpomalené, takže jsem ten odkaz vzal z mailu.
A uplně bez stresu se sekáním. Za mne se potvrdilo, že to byla dobrá volba.
Ak ti to klaplo, tak si dostal takéto potvrdenie:
Tak to byla rychlost, předobjednávky Odd. H 10:01 hlásilo uzavřeno. Doufám že to klaplo :-D

Odd. H - tak to byl fofr, necelé 2 minuty...
D limitky naprostý nezájem, nemám ani jednu.
@Jonathan Arbuckle: me to taky prijde docela dobry.. rozhodne je takhle vetsi sance, ze se to dostane k realnym zajemcum a ne spekulantum..
@Jonathan Arbuckle: To není poslední dva roky, to je už tak deset let, začalo to s UKK, kdy se lidi začali nabalovat na prodeji vzácnejch dílů.
Ať to nezapadne, tak speciálních obálek Vražedného Sokola je teda poskrovnu (Nejvíce Iron Maiden 86, nejméně Motley Crue 50). Asi téma není na první pohled moc lákavé, ale aspoň mají sběratelé, co projevili zájem, vzácné kousky. :)
A víte co proč ne, upřímně mne narovinu sere, kolik ne sběratelů, ale rádoby překupníčků se vyrojilo za poslední dva roky a nejenom v komiksech limitkách, ale i v jiných sběratelských věcech. I kdyby hodnotili jestli jsi něco u nich koupil, tak to aspoň eliminuje boty a systém snad tentokrát nespadne. Navíc vzhledem k tomu že to není číslované, tak možná proč ne, třeba to bude realně funkční a možná to nastaví nový směr. A nebo se to zase nějak zkazí a budeme tady všichni nadávat.
Takže chápu to správně, že místo systému, kde si člověk prostě přišel a zkusil štěstí s objednávkou, tak najednou je formulář s neprůhledným pozadím, kde CC zhodnotí, kdo si jejich knížku zaslouží a kdo ne? Tak to je ovšem jinačí pecka a nikdy jsem nebyl radši, že tyhle vydání jdou mimo mě :)
farnhajt: Tak tento systém mi přijde férový.
tak nakonec to teda bude přes rezervační formulář nebo co? v sobotu dopo...?
A) Jsem s tím v pohodě dokud nepotřebuji na hajzl ...
@Zack: jsem s tim v pohode, limitky bych halt ozelel uplne (:

@Walome:

Ohledne CC - kdo chceme limitku tak si prejme aby to priste fachalo a aby to treba par lidi po dnesku odradilo at se na nas dostane < 3
To se nedozvi ani oni :-)
Už jim to frčí, ale kde je pravda, se stejnak nedozvíme.
D

Web CC nejde, protoze ho umyslne zatim vypli. Brzy ho umyslne zapnou. Snazi ce co muzou, navysili na hostingu zdroje, ale zda se ze hosting ani neumi rict co nedostupnost zpusobilo, aby se s tim dalo neco delat. Muzeme na to nadavat, ale neni jim co zavidet.
@Poniczech: Bože jen to ne. Hold dneska toho v CC moc neprodají :)
@Fort: Správná možnost je samozřejmě ta, že všechny limitky dostane Fort a pak je bude rozdělovat výměnou za různé protislužby :D
Plus teda si troufnu tvrdit, že pokud by někdy hypoteticky vyšla limitka Aarghu jen v Brně, furt by bylo lehčí se k ní dostat, než k superlimitce Sandmana, i kdyby člověk bydlel v Karlových Varech :D
Tahle anketa se mi nelibí, všechny možnosti jsou špatné.
Btw ptal sem se Petra Litose, jestli nemuzem mit priste u nejaky super limitky 10 kusu ciste pro CDB (ja bych to pak rozdelil podle toho, kdo me serete nejmin), trochu zertem, ale malem to ukoncilo nase dlouholete pratelstvi. Jen abyste si nemysleli, ze na vas nemyslim ;)
@flynander: Nebudu lhát, smál bych se převelice :D Ale i by to podle mě dávalo smysl. Je to výročí a vzniklo to tam, takže by to bylo prima odvděčení se místní komunitě. Normální verze by pak samozřejmě šla koupit i online.