ono to bylo nejak divne, sem tam schvalne vlezl a nebylo kde vybrat cislo, pak mi to v kosiku reklo ze sem se tam dostal spatnym odkazem a ted kdyz sem se dival tak to chce aj vybrat cislo ale samozrejme ty rozumne su zabrane :D :D nevim jak se to bude teda delat, kdyz lidi co objednali mezi prvnima nemeli moznost vybrat cislo a lidi co vybirali pozdis jo
To jo, tohle mám, ale až uvidím mail s platbou, tak pak budu klidný. Jinak osobně mi to hodilo chybu a musel jsem to znovu načíst, ale fungovalo to docela dobře, akorát stránky CC byly docela zpomalené, takže jsem ten odkaz vzal z mailu.
Ať to nezapadne, tak speciálních obálek Vražedného Sokola je teda poskrovnu (Nejvíce Iron Maiden 86, nejméně Motley Crue 50). Asi téma není na první pohled moc lákavé, ale aspoň mají sběratelé, co projevili zájem, vzácné kousky. :)
A víte co proč ne, upřímně mne narovinu sere, kolik ne sběratelů, ale rádoby překupníčků se vyrojilo za poslední dva roky a nejenom v komiksech limitkách, ale i v jiných sběratelských věcech. I kdyby hodnotili jestli jsi něco u nich koupil, tak to aspoň eliminuje boty a systém snad tentokrát nespadne. Navíc vzhledem k tomu že to není číslované, tak možná proč ne, třeba to bude realně funkční a možná to nastaví nový směr. A nebo se to zase nějak zkazí a budeme tady všichni nadávat.
Takže chápu to správně, že místo systému, kde si člověk prostě přišel a zkusil štěstí s objednávkou, tak najednou je formulář s neprůhledným pozadím, kde CC zhodnotí, kdo si jejich knížku zaslouží a kdo ne? Tak to je ovšem jinačí pecka a nikdy jsem nebyl radši, že tyhle vydání jdou mimo mě :)
Web CC nejde, protoze ho umyslne zatim vypli. Brzy ho umyslne zapnou. Snazi ce co muzou, navysili na hostingu zdroje, ale zda se ze hosting ani neumi rict co nedostupnost zpusobilo, aby se s tim dalo neco delat. Muzeme na to nadavat, ale neni jim co zavidet.