Narazil jsem na takový bug, že když se např. koukám do cizí sbírky do kategorie "Prodám", tak to drží filtr "Prodám" i nadále pokud se přepnu odkazem ze svého profilu do vlastní sbírky, tak musím dát "Zrušit filtry".
Jasne, co vylistovat se bere jinak nez to celkovy cislo, coz je proste cislo a nerozlisuje stavy comicsu. Se to cislo bude muset kalkulovat jinak, resp. v jiny moment.
Taky nevim. Nevim, kam co pises, co rozklikavas, cemu rikas 'databaze pise', zadny link. Muze to byt chyba, ale nemusi. Muze to byt Murder Falcon, taky nemusi :)
Nevím, zda to může být chyba, ale když napíšu “Daniel Warren Johnson”, databáze píše 7 komiksů v databází, ale po rozkliknutí vyjede jen Wonder Woman. Nebo to obsahuje skrytých rozpracovaných 6 verzí Murder Falcon?
@Zack: Aha, už to vidím, mě to vždycky "tluče" do očí ve výpisu komiksů, ale je to tak jak píšeš, když pak rozkliknu detail komiksu, je to tam pak zprůměrovaný. Omlouvám se za zmatky a vlastní nepozornost :-D.
@Yaromil: vzdyt to tak je, kazda varianta ma svy a spolecny hodnoceni pres vsechny varianty. Stejne tak se vypisujou vsechny hodnoceni a vsechny koment, pres vsechny varianty. Tak asi zkus nejak konkretnejc, z ceho ses tak zarazenej :)
Asi se to určitě řešilo, ale nedá mi to nezmínit, protože mi snad každý den zarazí, haha. Máme dvě vydání komiksu, např. jedno pevná vazba a levnější paperpack, vyjdou společně, mají identický obsah, ale ve výsledku se každá prakticky hodnotí zvlášť a má tedy jiné hodnocení, které se někdy i poměrně dost liší. Je nějak chtěné nebo v plánu, aby se ty hodnocení u takových případů sjednotily / zprůměrovaly?
Update: Nasypal jsem strankovaci panel i nad content. Kdyby to nekoho dlouhodobe krkalo, tak se ozvete, kdyz vas bude vic, tak k tomu udelam nejaky nastaveni do profilu, ale v tuhle chvili mi to prijde v pohode a par lidi to po mne chtelo.
Maty48: Dík, mrknem na to a upravíme - klasické rozdíly mezi press kit a finálníma obálkama, zvláště poslední dobou je to skoro u každého desátého komiksu :)
@Zack: zacatek roku by byl super! Vřele Diky… vlastne fakt skvely, ze to stihnes rovnou po tom, co dohodnes ten trvaly mir mezi Izraelci a Palestinci. Chapu, ze to ma prednost, ale ja nespecham! :)
@sleepless: Kouknem na to, data s cenami jsou odjinud než z linků - někdy se liší. Každopádně se nyní zobrazuje nejvyšší dosažená cena, jiné hrátky s čísly (cenami) budou, až bude dostatek zadaných dat.
@Zack: Aby tohle nezapadlo - mimoradna vec a DIKY!
Az to budete mit polazeny a bude to slapat jako na dratkach (myslim prozatim ta top cena), pak bych urcite uvital nekdy do budoucna jako next steps:
1) aukro median / prumer / interval - chapu tu zkratku, ale trzni cena je semanticky trosicku zavadejici;
2) cely trh - pokud by na podobny reseni / API pristoupili i dalsi velci prodejci, pak bych nevahal oslovit treba knihobot a dalsi.
kazdopadne kloboucek a jen houst.
Dej prosim vedet, az to zkusite rozsirit o ten krok 1) ... respektive, existuje uz ted nejaky casovy odhad? :)
Asi ani moc už ne, protože vynechám takové ty věci, kde s velikostí písmena opisujete ctyrlistek.cz (nebo Čtyřlístek opisoval od vás) nebo zadní stránku se seznamem, i když pravopis by byl jinde (ZOO, vánoce apod.) Posílám spíš jasnější věci než velikost písmenek:
193. Pozor, Yetti! - v názvu ČÍSLA není vykřičník. Velikost Y dle dobového seznamu velké, dnes na ctyrlistek.cz malé (ale mají tam vykřičník). Příběh s vykřičníkem.
269. Restaurant U Čtyřlístku - chybějí uvozovky (příběh se jmenuje Restaurace U Čtyřlístku, jak máte uvedeno)
408. Potíže Supermanů -> Potíže supermanů (číslo i příběh) - velké písmeno nemá ani ctyrlistek.cz
479. Klenoty Džungle -> Klenoty džungle - velké písmeno nemá ani ctyrlistek.cz
529. Cestou Trollů -> Cestou trollů -||-
684+685. Kde je Eifelovka? -> Kde je Eiffelovka? (stejnou chybku mají na ctyrlistek.cz, ale na obálce jasně FF)
speciály
1/1993 Dobrodružství s Fantomem -> Dobrodružství s Fantómem
4/2001 Zachraňte Sněhurku -> Zachraňte Sněhurku!
4/2002 Dobrodružství s Šachorkou -> Dobrodružství s Šáchorkou
2/2024 Někdo tu je -> Někdo tu je!
Čtyřlístek - chybky
38. Pozor, zlá myš! ->Pozor, zlá myš (ale příběh je s vykřičníkem)
57. Fantom stadiónu -> Fantóm stadiónu
102. Přízrak z černé věže -> Přízrak z Černé věže (tohle už není patrné i z obálky)
154. Akce Pěnkava -> Akce pěnkava (tohle už není patrné i z obálky)
189. Ať žije Mikuláš! -> Ať žije Mikuláš (ale příběh je s vykřičníkem)
375. Velká zmzlinová loupež -> Velká zmrzlinová loupež
452. Trosečník -> Trosečníci (včetně názvu příběhu)
je toho ještě víc, zatím jsem vypsal jen pár jestli to někdo vůbec bude brát vážně ;)
@Zack: nice! Ano to byla moje malickost a moc dekuju, jdu to checknout. Bude zajimave videt ta hodnocení samotna v korelaci s celkovým počtem hodnoceni.
Muchas gracias
Par mesicu slo zas vkladat do bazaru i bez pul roku na CDB, melo by to byt opraveny, ale kdybyste zahlidli v bazaru nejaky ukazkovy lejno jako ten dnesni prodej limitky, tak dejte vedet. Paradoxne jsem premyslel, ze ten pulrok vypnu (nevedouc, ze tam mam chybu), ale tohle mi dost vyresilo jakykoliv dilema.
@xintax:
kdyby mely byt nejnovejsi prispevky na konci, tak by taky musely byt logicky uplne na posledni strance a ne na prvni.
ale nejvetsi problem bych mel s tim, kdyz se stranka nacte, tak je videt prvnich par nejnovejsich prispevku. takhle bys odsoudil vsechny uzivatele k dozivotnimu neustalemu skrolovani aby nasli nejnovejsi prispevek. fuj tajbl jen na to pomyslet