Django: Je to nový svět, hlavní hrdinky jsou dvě zlodějky. Je to fantasy zase trošku jinak, trochu je to podobné sérii Dobrodružství Riyria od Michaela J. Sullivana. Nečekej žádnou heroic fantasy, je to o čórkách a hlavně přežití v drsném městě. První kniha se mi moc líbila.
Četl někdo The nice house on the lake? Případně co jste na to říkali? Mám z toho dost smíšený pocity - asi to není úplně láska na první pohled jako třeba Outlast nebo Osm miliard přání, ale nemůžu to nějak přestat číst :D narozdíl třeba od Wytches, kterým jsem dal šanci nedávno a tam to úplně neklaplo, ba až skříplo :D
mám za to že argo a mighty boys maju odicak venku, u bbartu je edicak zbytecny, crew na konci ledna cc druha pulka unora myslim byva a paseka uz to ma taky myslim venku nebo nekdo z tech mensich
Příští březen se chystá pořádný návrat do Batmanových (vlastně Bat-Manových) začátků v podobě The Bat-Man: First Knight pod hlavičkou DC Black Label. Píše to legendární supermanovský Dan Jurgens a vypadá to, že Bat-Man se znovu utká s Monster Meny doktora Huga Strange. Se kterými se naposledy potkal v roce 2006 v podobně retro laděném příběhu Batman and the Monster Men pod taktovkou Matta Wagnera.
Trip: Z Facebooku Argomiksu: "Žádný strach, po předchozích zkušenostech víme, že v případě 300 ks se přinejmenším v prvních dnech dostane opravdu na každého... Plátěný hřbet, stříbrná ražba na něm i na deskách, k tomu vysoký lak."
Jinak jsem na to dnes koukal v práci a právě jsem se vztekal, jak tam není vůbec nic napsaného, jak se to teda liší.
To je snad jasné, že to není komiks, ne? A taky limitky u Arga? To jste je ještě nikdy neviděli? Očekávám plátěný hřbet, který v obybu nepraskne po pár otevřeních. A taky možná jiný obrázek na deskách.
Trip: Ono někdy býva v limitovaných verzích něco navíc? Limitovaná verze = omezený náklad (někdy alternativní obálka, přebal nebo certifikát). Prosťe stejný obsah, jen lákadlo pro sběratele.